Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 20 Ultra téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Signat84
tag
Német vodára jött a novemberi biztonsági frissítés!
-
winben
aktív tag
Nektek is csinálja az új droid alatt, hogy nagyjából fél nap után jobbra billentést érzékel a készülék? Ha ilyenkor bekapcsolom a képernyő elforgatását akkor mindig jobbra fordul a kép 90 fokot, csak az újraindítás segít.
Elég bosszantó.
-
motown5l
senior tag
Nekem I smeg jött ma az Android 13.
Fotóba nekem elég szép képet készít.
Főleg hogy fel ajánlja a legjobb képet. -
Zototh64
őstag
válasz Leslie1966 #3295 üzenetére
Akkor csak képzelődtem, vagy összekevertem valami mással. :-)IPhone 16 Pro Max, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
válasz $atirka #3293 üzenetére
Igen, kb két héttel, csak mintha valaki már írta volna, hogy megjött arra is.
De lehet, hogy csak képzelődtem. :-)IPhone 16 Pro Max, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
Fura, hogy a Friya nem látja még az XID-ből a 13 GVJE-t.
IPhone 16 Pro Max, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
válasz Ferenczi Áko #3290 üzenetére
Borítékolható döntés volt.
IPhone 16 Pro Max, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Ferenczi Áko
addikt
Köszönöm a választ mindenkinek aki írt az üzemidővel kapcsolatban, szerintem maradok a Mate 40 Pro-nál..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Sodomizer
csendes tag
válasz Ferenczi Áko #3283 üzenetére
Nekem ~6 óra a SoT, FR után 3-4 nap alatt beáll erre
-
Firedaddy
tag
Bár nekem is N20U van, de van hogy naponta 2 szer töltöm, bár elég masszivan használom.
Ennyit tud sajnos. De a gyorstöltő tényleg elég gyorsan feltolja. -
Firedaddy
tag
válasz Juhaszatti #200 üzenetére
A kép nem adja vissza jól. nincs olyan magasan. Pont elérhető helyen van. Se nem túl magasan se nem túl alacsonyan.
-
Zototh64
őstag
Nyilván használat függő, de sose fog annyit tudni semmiben, mint a Mate 40 Pro.
Mondjuk nekem Note 20 Ultra van, nem S21 Ultra, kb so-so, ezügyben.
Második telefonnak, és a gugli dolgok miatt jó a samu a Huawei mellett, de csak mint második teló.
Szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok srácok! A telefon intenzív használat mellett kibír egy napot vagy kell neki a töltő.? Huawei Mate 40 Pro az etalon, sajnos a Galaxy S21 Ultra nem bírta ki nálam 1 napig..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
$atirka
senior tag
válasz Zototh64 #3280 üzenetére
Sajnos nekem több lesz...
Elég sok hálózati szarság megy, amit újra kéne konfigolni, a banki dolgokról ne is beszéljek (sok minden egymásra épül, revolut-curve-bankterminálom).
Az app listát kb egy perc, mire végig görgetem"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
Zototh64
őstag
válasz $atirka #3279 üzenetére
Sacc 1-2 óra alatt meg tudsz lenni vele, legalábbis a fontosabbakkal.
Tudom, hogy sokszor az is horror idő, megértem.IPhone 16 Pro Max, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
$atirka
senior tag
Nekem most hasonló sz@r van mint régen volt, a 11ről 12re váltásnál.
Akkor a netem ment el wifin keresztül, csak mobilnettel tudtam működni. Akkor a privát DNS megoldotta a gondot. Most nem.
Most konkrétan két kamerát figyelek néha telón keresztül. Most mobilneten nem kapcsolódik egyik szolgáltatáshoz, csak wifin keresztül. Nem tudom most ilyenkor mi van..."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
Zototh64
őstag
-
Firedaddy
tag
Mintha egy kis üzemidő javulást tapasztalnék. Más is tapasztalt ? Vagy csak placebo ?
-
Cobrusz
senior tag
Eddig hibátlan fr nélkül a 13.
Nem tudjátok h kilehet kapcsolni azt h amikor megnyitsz egy alkalmazát ne jelenjen meg az ikon i ditásnál?
Idegesítő és felesleges
-
Sodomizer
csendes tag
"Kiválaszthatja, hogy mely funkcióbillentyűk és írásjelek jelenjenek meg a billentyűzet alsó sorában a szóköz mellett."
Komolyan, ennek örülök a legjobban. Mérhetetlenül zavart, hogy ha URL beviteli mezőbe írtam berakott egy .com/www gombot a space és pont mellé, emiatt a space összement és minden space helyett pontot írtam.
-
Zototh64
őstag
Sziasztok!
Gondolom, OTA-n toljátok fel a 13-at.
A biztonsági javítás szintje mi lett?
Október 1 maradt, vagy November 1 lett?
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
$atirka
senior tag
válasz Cobrusz #3263 üzenetére
Persze és rendben megy, nincs semmi gond. A frissítés kb 10-15 perc volt. Nyilván később majd nyomok egy fr-t, de most még indokom sincs rá.
Aminek viszont kapásból örülni tudtam, az a RAM plus kikapcsolása, végre.
Tudom régóta ki lehet kapcsolni kis mókolással, de nem volt hozzá kedvem."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
Cobrusz
senior tag
Szerintetek mindenféleképpen kell egy FR?
Valaki felrakta már fr nélkül? -
Zototh64
őstag
XEH a Magyar.
Nem baj, lényeg, hogy jön.
Satirkának is XEH-ra jön.
Nekem még nem találja a telefon, de Frija-n már húzom le én is.
Köszönöm szépen![ Szerkesztve ]
-
őstag
Jön le a droid 13. Kíváncsi leszek.
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
Sodomizer
csendes tag
Valószínűleg hülye kérdés, de nem találtam erről infot. Az a DEX Station, amit régen lehetett kapni (most meg nem találok sehol, csak használtan), ami S8 meg S8+-hoz volt reklámozva, az működne ezzel a telefonnal is? Vagy ti tudtok újabb DEX dokkolóról, amit most is lehet kapni?
-
Zototh64
őstag
válasz $atirka #3251 üzenetére
Igen, furi dolgok ezek.
Van, hogy rátolod, és egyből össze csinálja magát. Van hogy rátolod, és hibátlanul megy, persze az is lehet, hogy csak nem használsz olyan dolgokat, amikkel előjönnének a különféle anomáliák.
Ilyen ez. :-)[ Szerkesztve ]
-
$atirka
senior tag
válasz Zototh64 #3249 üzenetére
Ja hogyne, ez természetes.
De azért először rá szoktam küldeni a főverzió frissítést, aztán ha lesz időm akkor teljes gyalu.
Persze volt olyan is, hogy ilyenkor még sokáig ment így frissítetten, semmi baja sem volt akkor sem...általában"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
Zototh64
őstag
válasz $atirka #3243 üzenetére
Még annyit hozzá tennék, hogy ilyenkor ajánlott újra belakni a telót.
Tehát nem vissza telepíteni semmit biztonságimentésből.
Minden app-ot újra lehúzni a megfelelő árúházból, és beállítgatni, mint egy új készüléknél.[ Szerkesztve ]
-
Mo Bill
aktív tag
Most teszteltem az akksit, 2 éves a telóm és 92%-os az akksim!!!!
Ez szerintem jó, főleg annak a fényében, hogy igazából össze vissza töltöm kb 1 éve, de soha nem ment 10% alá!!!!!Az emberi élet egymilliárd sejtecske szeszélyes összjátéka, amiről azt hiszed, hogy te vagy.
-
Zototh64
őstag
válasz TODI1111 #3246 üzenetére
Ez jó hír!
Mióta előléptem szinte mezei felhasználónak nem nagyon követem a változásokat.
Ennek pedig már kicsivel több mint 2 éve. :-)
Szerintem jobban is élek azóta! :-) Nincsenek éjszakák, amiket a gép előtt töltök! :-)
Természetesen nem anyagilag gondolom. :-)[ Szerkesztve ]
-
Zototh64
őstag
válasz $atirka #3243 üzenetére
Rengeteget romoltam már életemben, sokszor írtam és beleírtam, és jónéhányszor megesett, hogy egy-egy beragadt fiók, főleg a gugli dolgai, megbolondította a rendszert, és az indításnál megállt a rendszer, a rom telepítése után. Ilyenkor ugye első körben arra gondol az ember, hogy a romban nem jó valami, vagy nem jól írt valamit.
Sok feleslegesen eltöltött idő ment a levesbe, míg rá nem jöttem, az okra.
Azóta inkább kilépek minden fiókból, kitörlök minden azonosítót (pin kód, stb).[ Szerkesztve ]
-
Zototh64
őstag
válasz Leslie1966 #3241 üzenetére
Nekem is tökéletesen működik, működött természetesen.
Lehet, hogy mielőtt megjön az XEH, vissza dobom az XID-t mégiscsak. :-)
Igen, főverzió váltásnál alap a sima CSC Odinnál.
Előtte kilépni minden honnan, kitörölni minden azonosítást, belépési kódot, stb, stb.IPhone 16 Pro Max, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
válasz Leslie1966 #3239 üzenetére
Én egy hete visszatoltam az XEH-t, de EUX/EUX/EUX/EUX/XEH lett belőle. :-)
Pedig Home-CSC-vel tettem fel amit a Fryja-n letöltöttem XEH-t.
Hátha vissza állítja majd rendesen XEH-ra.
Hiányzik az XID, de ha nem rendesen teszi vissza a Magyart, akkor újra Indonéz lesz rajta.[ Szerkesztve ]
-
Leslie1966
senior tag
Svájci CSC-re (AUT) kint van az Android 13-as ! Nemsokára jön a többire is. OXM-es CSC, ebben benne van az XEH magyar régió is, aki akarja tolhatja Odinnal, én megvárom az Indonézt, mert az van fent a telón.
[ Szerkesztve ]
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
Sodomizer
csendes tag
válasz $atirka #3236 üzenetére
Konkrét ludast akkor tényleg nem ismertem. Try & Error alapon próbálkoztam különböző appok altatásával, valamint a telefon infoi alapján mi mennyit zabál. Utána meg egy napig figyeltem mi változik. Azért osztottam meg így utólag hogy hátha másnak is segít és nem kell 4 napig ezzel szarakodnia
-
Sodomizer
csendes tag
-
Sodomizer
csendes tag
Sziasztok!
Nagy örömömre én is csatlakoztam a Note20 Ultra tulajok táborához. Egyelőre még ismerkedés zajlik, de akku használattal már most vannak gondjaim.
Ma hajnalban fél 3 körül 100% töltöttségnél lehuztam töltőről, utána hozzá se nyúltam és reggelre 92%on állt. AOD nincs. Van egy Samsung Tab S6om, annál sincs ilyen gondom.
Van valami tanács hogy mi okozhatja ezt? Konkrét ludas appot az akkus beállításoknal nem találtam. Meg ha van egyéb javaslatotok ami növeli az üzemidőt és minden új tulajnak érdemes beállítani azt szívesen veszem :)
-
-
Zototh64
őstag
-
babosf
aktív tag
válasz Leslie1966 #3225 üzenetére
Frissitettem ...kifagyott a gmaps meg mebolondult a kijelzo fenyero...restart. azota jonak tunik
Galaxy S23 Ultra
-
Zototh64
őstag
válasz Leslie1966 #3225 üzenetére
-
Leslie1966
senior tag
Indonézre is jött októberi frissítés.
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
rep3at
őstag
Lassan három hónapos lesz a telefon, egyre jobban összeszokunk. A kezdeti botrányos akkuidő javult, egy gyári visszaállítás és az 5G kikapcsolása sokat segített. Egy napot így kibír, bár én sokat játszok (CSR2, 8 Ball), netezek meg úgy általában használom, Watch 4 bt folyamatos, Buds 2 részleges kapcsolatával. Nem bántam meg a döntést, ennyi memóriával, háttértárral még egy ideig talán jövőálló is lesz.
Rendeltem hozzá egy tokot, eddig nagyon bejön és brutálisan masszív, máig akciós ha valakit érdekel itt megtaláljátok.
Forward thinking. كرر
-
ScourgeA
tag
És az utolsó igazi Note ismét csatába indul
Brazíliában ismét kapható az N20, N20U az 5G elterjesztésének elősegítésére.
Samsung offers two dozen 5G phones to a growing Brazilian 5G market, including Galaxy Note 20 Ultra 5G
[link] -
Leslie1966
senior tag
válasz Leslie1966 #3210 üzenetére
Megjavult, valószínűleg szerver oldalon volt a hiba.
-
Leslie1966
senior tag
Provision kamerához való PnV2 appot használ valaki, mert nálam a firmware frissítés óta nem működik.
-
Signat84
tag
Megjött az októberi frissítés (XEH)
-
Zototh64
őstag
válasz Leslie1966 #3201 üzenetére
Király!
Köszönöm szépen!
Reggel még nem volt.IPhone 16 Pro Max, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest