Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Retro játékok
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- EAFC 25
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- League of Legends
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
-
GAMEPOD
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
Erre mondja nagyanyám hogy botról beszélsz fiam... Evidens hogy arról van szó, azt hittem ezt nem kell kihangsúlyoznom... Amiről te beszélsz azt sokan megoldották már, nem kunszt. Csak felvetették itt hogy ebben a telefonban nincs megoldva. Mert más gyartó talán megoldotta eddig ilyen formában? Nem.
-
forgonati
őstag
válasz
MikeWazowski #38 üzenetére
Fejlesztői beállításokban visszaveszed az animációkat, illetve nem is feltétlen kell oda bemenned, mert a Samu rendszerében már van olyan menüpont h animációk csökkentése.
-
forgonati
őstag
Aham, és az mióta full kijelző? Ennyi erővel mondhatnám az S9 Plus-omat, az is megoldotta és még a kávája is kisebb mint a Sirocco-nak
Én full kijelzős telefonra gondoltam. És nem azért higy védjem a Saut, de eddig nem nagyon oldották meg... Motoros kamerával könnyű, de úgy bukik az IP.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Házon belül technológiai szempontból jelentős előrelépés a Note10 széria, csak pont nehéz marketing szempontból kommunikálni. De nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy az AR-firka kerül ennyibe.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest