Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem èrtelek
“ A proci minden apró windows műveletnél boostol (fölöslegesen) és ilyenkor egy pillanatra képes belenyalni olyan hőfokokba ami megpörgeti a hűtőt. Pl. megnyitom a startmenüt és 2 másodpercre felpörög a hűtő”
Erre reagàltam,ez megoldjanekem nem ugràl ès nem pörög semmi,de màs energia sèmànàl valóban 3600-4200 között ugràl,tèlen jó dolog,megoldja a lakàs fűtését de ha pl nyáron fél órát world-özök akkor nem kérek belőle. -
törölt tag
Gigabyte volt több mint 7 èvig elèg szèp tuningal,24/7 be. Annyira jó ,hogy meg is tartom.Mindegy milyen csak Asus,Asrock ne.(persze minden màrkàból van jó rossz) A sajàt tapasztalataimat úgysem hinnèd el ,nem is mondom akkor csak anyit mondok,hogy túlàrazott,hogy ne legyen vita.
(itt ez a video ami termèszetesen semmit jelent csak èpp most nèztem meg a legnagyobb forgalmu pc bolt linkelem ès èrzèz volt làtni,hogy nem csak külföldön ismerik ezt a best buy lapot ,ès nem vágják hajat magukat az Asus szó hallatára sem.
(Ja èn novemberbe vettem szóval nem ez a videó alapjàn ajànlottam.) -
törölt tag
Te tudod.Nekem szèpen tartja a 2200mhz-et.Èpp ez a kis progi lènyege,hogy nem kell az energigazdàlkodàsba belèpni ami 4-5 klikk.Egyènkènt 3 bill. kombinàciòval is megoldja.
Visszatèrhetnèl fx-re.Nem egèszen azèrt mondtam,hogy ha vège a gamènak vagy rendernek stb..böngèszèsc,levelezèz villàm gyors îgy 2200 kb olyan gyors mint egy fx en vagy egy i9 en.Ott nincs külömbsèg. -
törölt tag
A windows storból le lehet tölteni egy power planswitch ami jobbra a tálcán lesz és egy kattintással válthatsz ha nem játszol vagy renderelsz stb...akkor energiatakarékosra.
Illetve bios beállítás sem mindegy pl az órajelnél nem auto hanem normál,gondolom amd qool and quiet be van kapcsolva,meg van pár dolog ott még.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
jó cikk
Én nem tervezek 5 évre csak 2 év 11 hónapra (gari 3 év) ezért msi tomahawk max b450 es lapot vettem ryzen 5 3600 és mivel s lap tàmogatja a ryzen 3950 et is remélem olcsó is lesz vagy a 3900 es addigra akkor majd proci csere.
megnéztem 12 you tube videót a vezető nevesebb csatornàkon 12 ből 11 b450 et ajànlott ryzen 3600 osall 1 x570 et,és a 11 b450 ből 9 konkrétan a tomahawkot.Remélem igazuk van.Eddig minden szuper.
az eredetileg vett 3600 os corsair ddr4 eket meg visszaküldtem és vettem fele annyiért crucial 3200 eseket ami simàn megy 3600 on (prohatdveren ajànlottàk).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest