Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskeni
aktív tag
Nana, M.2 slot-ra pazarlás lenne SATA sávszélességet használó SSD-t kötni. Pláne, hogy nekem az alaplapomon csak 1db M.2 slot van. Ha már M.2 akkor PCIe sávszélességet használjon, azaz legyen NVMe. Jó, van kártya formájában is NVMe SSD, de én olyat tuti nem fogok használni. Nagy és drágább is.
Meg hát azért abban megegyezhetünk, hogy M.2 SSD-t játékra használni teljesen felesleges. Ha megnézed, láthatod, hogy semmi érdemi különbség nincs M.2 SSD és SATA SSD között betöltési sebességben. Épp ezért most a legpénztárca-barátabb megoldás, amire gondolni tudok, az az én elméleti összeállításom. Kisebb tárhelyű M.2 NVMe SSD rendszernek (256GB bőven elég), "igénytelenebb" nagyobb tárhelyű SATA SSD minden másra. Potom pénzért kapsz ugye SATA SSD-t manapság egy két évvel ezelőtti állapotokhoz képest, illetve az M.2 NVMe SSD-k is kisebb méretben eléggé pénztárca-kímélők.Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest