Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Nem semmi a combat rendszer, kár, hogy PC-re nem jön ki. Beneveznék egy körre ha befejeztem a TLR-t.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Ateszzero
őstag
Most ez valami lövöldözős jrpg?
Nem néz ki rosszul.Mostanában egyre több olyan játék jön ki konzol exluzívként amikkel szivesen játszanék.
Fable 2, Gears of war 2 ,Dead space 2,FF XIII, meg most ez is.
Tényleg ideje lesz beszerezni egy Xboxot. -
Sicilian
addikt
Mostanában minden kimarad konzol hiányában...
nothing is true everything is permitted..
-
Djuree
félisten
simán veri az ff13-at! bár igen nehéz játék hál'istennek, nem 6-8 óráig fog tartani mint a mai játékok 99%-a
10-es szintű a partym és 48-as ellent rak be már a hajamat téptem de csak kinyírtam 100. próbálkozásra kb. taktika mindenek felett...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Vulpolone
tag
Csak hogy legyen ellenvélemény is : szerintem az FF13 háromszor körbeugrálja és közben kétszer meg is rágja.
Viszont a nehézségre tényleg nem lehet panasz.
Eddig 8 óra játékidőnél vagyok (oké jrpg esetében ez nem sok), de ugyanennyi idő eltelte után az FF13 valahogy jobban magával tudott ragadni.Pozitívum, hogy van 1-2 átvezető videó, amin jót borultam
Mindenesetre pár óra játékidőt még megérdemel, hátha a sztori kibontakozásával jobban fogja játszatni magát.
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpársportok
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- macOS PC-re
- Yettel topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest