Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABee
tag
Nem volt rossz játék de sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle. Én is cak a látvány- és a hangzásvilág miatt vittem végig.
Az még ok hogy az irányítás nem az igazi de a QTE a bossfightok végén teljesen kikészített. (pc-n játszottam vele) A történet meg ugyan lapos volt de sokkal nagyobb gond volt a történetmeséléssel és a karakterekkel. Valahogy egy szereplő sem nőtt a szívemhez, annyira "2 dimenziós" volt mind. A szinkronok meg megint csak nem voltak az igaziak.
Ennek ellenére azt kell hogy mondjam az utóbbi évek legjobban kidolgozott Sci-Fi atmoszféráját hozta. Nálam a játék ezen része kenterbe verte a Deus ex HR-t de még a Mass Effectet is.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Fél évvel megjelenése után került fel a PlayStation Plus ingyen letölthető játékválasztékába a DONTNOD akció-kaland játéka.
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest