-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
válasz Meggyi001 #249 üzenetére
Nem sok alkalmazás van ami engem érintett a google liszensz miatt, így hagytam originalba, amik kellettek meg elindulnak /OTP, Netfilx, Vodafone, Icsekk, Messenger, Swiftkey, Youtuibe Vanced, Shazam, Xbox Gamepass, Airdroid, VLC, Horizon Go, Zedgem még a Google Chrome is, Maps,/. Aptoide remek alkalmazás telefonra, de az apkmirror és az apkpure is remek ilyen téren, szinte mindenből a legfrissebb érhető el mindig. Ami sajnos nem megy az a google lens és ennyi, mert a mailba bejelentkezve ami a huawei saját app-ja is megjönnek a gmailos üzenetek.
[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
válasz Meggyi001 #247 üzenetére
Nálunk nem lehet kínából garancia nélkülit adni/venni, mert hát jajj mi ez a "vacak". Megnyugtatja ha van rá garancia és hazai vásárlás, régi idő régi generáció, de én simán bevállalko drágább készüléket is mondjuk a spemall-tól, de a p40 Pro-mat éppenséggel itthon vettem újonnan.
-
Úgy döntöttem, hogy megrootolom a készüléket, nem várok a twrp recoveryre. Talán elsőként az országban. Legalábbis remélem.
Előtte egy gyorstalpaló a Root-ról és a TWRP Recovery-ről.
Mi a TWRP Recovery?
Az összes androidos telefonnak megvan a saját recovery-je, ez egy partíció a sok közül, amit külön el is lehet indítani, és néha grafikai felülete is van. (A twrp mindig grafikus felületű) Ezt fel lehet használni néhány egyszerű feladat végrehajtására, mint például az adatok törlése, a gyorsítótár törlése stb. De ezek a recovery-k gyártói orientáltak, és csak a vállalat eredeti img-it vagy fájljait képesek flashelni. Általánosságban a TWRP az egyik legnépszerűbb és "legfinomabb" helyreállítási projekt. A TWRP a Team Win Recovery Project rövidítést jelenti. A TWRP helyreállításának kiválasztása az állomány helyreállítása helyett rengeteg előnnyel jár. Kezdetnek az itt található felhasználói felület nagyon interaktív, sok fejlett funkcióval. A TWRP Recovery használatával különféle ROM-okat telepíthet, tesztelhet egy sok módot és egyéb funkciókat. Teljes biztonsági mentés lehet készíteni a telefon teljes tartalmáról, amit bármikor vissza is állíthatunk. Valamint Magisk flash és más root jog megszerzésére is alkalmas. Mire alkalmas még?
• Dolby Atmos, és más audio módok flesselése (telefonfüggő)
• Integrált formátum opciók
• Tároló csatolás a pc-hez (mount storage)
• SD kártya particionálási ficsörők
• ADB sideload és terminal elérés
• Stb, stb...Mi a Root?
A root (vagy jailbraking) a telefon operációs rendszerének „feloldása”. „Rendszergazda” vagy „superuser” hozzáférést biztosít, ami azt jelenti, hogy bármilyen változtatást elvégezhetünk az operációs rendszerén, beleértve azokat is, amelyeket a telefongyártók és a szolgáltatók általában tiltanak.
Milyen előnyökkel jár a root?
A root felhatalmazhatja a felhasználókat arra, hogy saját eszközeiket irányítsák, biztonságosan védjék adataikat, és a szoftvereket a saját igényeikhez igazítsák. Bár vannak kockázatok, az előnyök nagyon vonzóak lehetnek:
Testreszabás, és átveheted az irányítást.
A root lehetőség arra, hogy visszavedd az eszközöd irányítását. A legtöbb okos telefon korlátozza a testreszabást, hogy megakadályozza a felhasználókat, hogy véletlenül károsítsák a szoftverinfrastruktúra alapvető elemeit. Ha azonban tudod, mit csinálsz, megváltoztathatod a témákat és a grafikákat, mindent a saját igényeidhez igazítva.
Szabadíts fel helyet a telefonon.
A felhasználók eltávolíthatják a gyártó által előre telepített bloatware programokat . Számos szoftvergyártó és telefoncég megállapodást kötött bizonyos alkalmazásfejlesztőkkel, és előre telepített alkalmazással adják el eszközeiket. A teljesen testre szabható operációs rendszerrel eltávolíthat mindent, amire nincs szüksége, és felszabadíthatja a memóriát a kívánt fájlok számára.
Töltsd le a kívánt alkalmazást.
A legtöbb eszköz nem engedi letölteni az alkalmazást az internet bárhonnan. Ehelyett a felhasználóknak át kell menniük a kevés jóváhagyott platform egyikén, például a Google Play áruházon. Bár ez részben a biztonság fenntartása érdekében történik, lehetővé teszi az olyan óriások számára is, mint a Google, hogy cenzúrázzák és ellenőrizzék az alkalmazások hozzáférését. A root lehetővé teszi, hogy törölje ezeket a korlátozásokat, és alkalmazásokat töltsön le bármilyen forrásból. (megjegyzés: aki kicsit jobban ért hozzá, az root nélkül is meg tudja ezt tenni)
Élvezd az új operációs rendszert.
Könnyű azt gondolni, hogy az eszköz és az operációs rendszer önmagában összekapcsolt, de természetesen ez nem így van. A root lehetővé teszi egyedi ROM-ok és alternatív szoftvermagok telepítését, így egy teljesen új rendszert futtathat a telefonján. Az eszköz frissíthető az Android OS legújabb verziójára, még akkor is, ha régebbi Android-telefonja van, és a gyártó ezt már nem engedélyezi.
Biztonsági másolat készítése az adatokról.
Eszközeink és a rajtuk használt alkalmazások hatalmas mennyiségű adatot tárolnak számunkra, és ezen információk elvesztése valódi problémát jelenthet. A telefon rootolása után azonban biztonsági másolatot készíthet bármely alkalmazás adatairól, és feltöltheti közvetlenül egy másik eszközre. Az adatok ilyen módon történő biztonsági mentése nagyszerű lehet, ha a rendszer összeomlik, és újra kell telepítenie az operációs rendszert.
Túl jól hangzik, hogy igaz legyen? Nos, a rootnak ára van - a mobil biztonsága:
A root folyamat nagyobb szabadságot ad nekünk, de ezt a gyártó biztonsági beállításainak megsértésével teszi. Ez azt jelenti, hogy nem csak én vagyok képes könnyen kezelni az operációs rendszert. Telefonja lényegében sebezhetőbbé válik a rosszindulatú programok és a hackelés ellen. Itt vannak a kockázati tényezők:
Ha a rootolás közben hiba történik, és/vagy rossz "típusú" rootot teszel fel, a telefonod használhatatlan téglává válhat.
A garancia érvényét veszti.
Telefonod sebezhetőbb a rosszindulatú programok és a hackelés ellen.
Egyes root alkalmazások rosszindulatúak.
.
Elveszítheted a hozzáférést a magas biztonsági szintű alkalmazásokhoz.
####################################################################
Ennyit a rövid és tömör gyorstalpalóról. Most lássuk, hogyan kell root-olni twrp recovery nélkül a telefonunkat, Magisk Manager-el. Forrás XDA: [link]
A rootolás feltételei:
• Nyitott Bootloader
• Magisk Manager [link]
• Internet kapcsolat a telefonon, ha van rá mód, ne wifi
• Számítógép: telepített adb és fastboot driverekkel
• Boot.img [link]
• vbmeta_redmi9.img [link](Ismert korlátozás:
- Nem lehet módosítani a rendszerpartíciót
- Lehetséges, hogy selinux problémát okoz)A lépések sorban:
• Biztonsági mentés a fontos fájljaidról!
• Magisk Manager telepítés
• Az internetet kapcsold be és indítsd el a Magisk Manager-t
• A Boot.img-t másold be a telefonodra
• Kattints az install Magisk-re
• Majd a select method patch a file -ra
• Tallózd be neki a Boot.img-t
• Várd meg míg a folyamat végbe megy
• Az elkészült magisk_patched.img-t és a vbmeta_redmi9.img másold be a pc-re, abba a mappába, ahol az adb és fastboot fájlok vannak
• Kapcsold ki a telefonodat, húzd le a pc-ről
• Indítsd el a telefont fastboot módban: hangerő le (előbb) + power gomb
• Dúgd rá a telefont a pc-re, csak hátsó usb portra, lehet 3.0-ás is
• Nyiss egy parancssort abban a mappában, ahol az adb és fastboot fájlok vannak
• Pontosan vidd be ezeket a parancsokat egymás után, akár másolással is (képek lejjebb lesznek)fastboot devices
fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta_redmi9.img
fastboot flash boot magisk_patched.img
fastboot reboot• A telefonod újraindult
• Indítsd el a Magisk Managert, internet kapcsolat legyen
• Előfordulhat, hogy a Magisk fájlokat tölt le, ez percekig is eltarthat
• Kész, van Root-od!Galéria:
Kattintsa képre a nagyobb változatért
Na, most már csak a TWRP recovery hiányzik a boldogsághoz. Addig is elkezdem kipucolni/törölni, és/vagy lefagyasztani a nem használt alkalmazásokat.
Mindenki csak a saját felelősségére csináljon bármit is a telefonjával!!! Ha valamit nem tudsz vagy nem vagy biztos benne, kérdezz bátran! Szép dolog egy telefon levélnehezék, de ne a tiéd legyen az!
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
rdt89
addikt
válasz Meggyi001 #244 üzenetére
Nos első körben, mikor megérkezett kiemeltem a dobozból és rá volt írva 18watt, ma kapta szülinapjára, így ha majd hazamegyek s segítek neki beüzemelni le is fotózom. 31 vagyok apa meg 61. Ezért is lepődtem meg a teszt olvasása közben, hogy 10 wattos jár hozzá. Nos turbado-ról lett véve 4/64-es zöld 2 év garanciával 47 ezerért, annyiért baráti volt, mert a kamera és az akkumulátor egy másik világ a Umi London-hoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
Most leptem meg apukám egy ilyen készülékkel. Az umi London után egy fenevad lesz, plusz mi 18wattis töltőt kaptunk hozzá.
-
Lootolok
tag
Sziasztok.
Tegnap vettem egy ilyen telefont, és egyszerűen nem találom meg, hogyan tudnék csoport, vagy egyedi hívószámhoz rendelhető csengőhangot beállítani.
Névjegy szerkesztés esetén nem ajánl fel ilyet, csoport létrehozása sem található. De lehet rossz helyen keresem?
Köszi, ha tudtok segíteni. -
-
Hm....hm.....most, hogy mondod......azt hiszem, hogy nem . De ezentúl figyelni fogom. Majd mondom 1-2 nap múlva, de nem rémlik.
Hát amelyik telórol készült írásos cikk, ott van lehetőséged kép összehasonlításra.
"Akkor az ACR és társai neked se jöttek be?"
Egyik sem hozott várt eredményt. Pedig nem vagyok válogatós.
"Egy kérdés ezzel a rommal kapcsolatban? Ez tulajdonképpen egy program ami csak ezen a készüléken fut el és csak telepíteni kell?"
Ez egy több részből álló hardverspecifikus program, ami csak azon az eszközön fut, amire tervezték. "Szinte" minden telefon és egyéb eszköz ilyen, amin fut valamilyen rendszer. Lényegében csak "telepíteni" kell, ha előtte megtettük a megfelelő lépéseket/előkészületeket.
[ Szerkesztve ]
-
Kolty
aktív tag
válasz Meggyi001 #227 üzenetére
Igazából az lenne a jó, hogy ha össze tudnám hasonlítani a két telefon fotóit, de erre sajnos kicsi az esly, de lehet, hogy nem készít olyan gyenge képeket a Redmi 9 se. Főleg az eddig használt Huawei P9 lite.omhoz képest.
Akkor az ACR és társai neked se jöttek be?
Én is szeretem a beszélgetéseket rögzíteni, de eddig amiket kipróbáltam azok vagy nem vették elég hangosan a másik fél hangját, vagy egy idő után elfelejtettek rögzíteni.
Egy kérdés ezzel a rommal kapcsolatban? Ez tulajdonképpen egy program ami csak ezen a készüléken fut el és csak telepíteni kell?[ Szerkesztve ]
-
-
A munkám miatt. Címeket , neveket, számlaszámokat, mikor hányra hová menjek, stb. Nem fogom leírogatni, emlékezzen rá a telefon. Több mint 10 éve ilyenek a telefonjaim, és nagyon hasznos dolog, hogy bármikor bármit vissza kereshetek. Neked ezek szerint még nem volt olyan, hogy "basszus, bárcsak felvettem volna ez a beszélgetést..." Valószínűleg csak az emberek 5-10 %-át érinti a dolog, de azokat nagyon. Ez olyan dolog, hogy egy műszaki eszközön neked épp hiányzik valami belőle. Ebből nekünk pl ez.
Az IRDA pedig szintén fontos, mert használom.
[ Szerkesztve ]
-
Na, szóval. A jó hír, hogy megoldottam a hívásrögzítést. A rossz hír pedig, hogy bootloadert kellett nyitni hozzá, és ezzel sajnos ment minden adat a kukába a telórol. Kezdődhet a belakás újra, ami már szerencsére kész is van, ráment a délután, de megérte. Végre van automatikus hívás rögzítőm. Ezt egy másik régiós rom-mal oldottam meg.
Másik régiós firmware, twrp, root, stb.= Bootloader nyitás
======================================================================
A bootloader nyitásról általánosságban:Ha szolgáltatótól vetted itthon a telefont, és az ő engedélye nélkül nyitod a bootloadert, akkor az garanciavesztéssel jár, mivel módosítást hajtottál végre a szoftveren. Kivéve, ha más van a szerződésben leírva. A bootloader nyitása biztonsági kockázattal és veszéllyel is járhat! A bootloadert vissza lehet zárni, gyári állapotba helyezni, mintha mi sem történt volna. Semelyik megoldásra/cselekményre nem biztatok senkit, a következő csak sorok tájékoztató jellegűek. Ideillő cikkek:
Miért nem éri meg rootolni vagy feloldani a bootloadert
Miért éri meg rootolni vagy feloldani a bootloadert
======================================================================
Először is megpróbáltam nyitni a boot loadert, a Miui hivatalos oldalán. [link] Ennek 3 (6) lépése van:
-2: Drivereket telepíteni. Ezt ugye nem írja a hivatalos oldal.
-1: Sim kártya legyen a telefonban, mert kaphatsz ellenőrző kódot a miui-tól sms-ben
0: Minden fontos adatot, képet, stb-t ments le a pc-re!!!
1: Töltsd le a Mi unlock alkalmazást, és jelentkezz be Mi fiókodba. Ha nincs, csinálsz.
2: Kapcsold ki a telefont, majd indítsd el Fastboot módban, Hang le + bekapcs gomb
3: Kapcsolódj a pc-hez a kábellel, és kattints a "Unlock" gombraHa ezt látod, kattinthatsz az "Unlock" gombra.
Kattints a képre a nagyobb változatért
Már kezdtem is örülni, hogy csak ennyi az egész? Akkor pár perc múlva kis is lesz nyitva, és lépkedhetek tovább, az általam elképzelt twrp recovery és root felé. Ja. Pár perc mi? Egy hétbe telt. Egy kerek hétbe. Ugyanis amint elkezdte a pörgetni a százalékos csíkot a program, minduntalan megállt valami hibánál, kb 60%-nál, az unlocking sáv megkezdése előtt:
Egy csomó minden miatt megállhat, amit ki is ír:
1: Nincs a telefonon és a webes felületen a hozzákapcsolva a fiókod a telefonhoz
2: Nincs bekapcsolva az "OEM" feloldás
3: Engedélyezze az USB hibakeresést, ebből lehet kettő is van egymás alatt
4: Ismeretlen hiba, stb.És amikor már tiszta ideg vagy , és úgy érzed, hogy mindent megtettél már a sikerért, akkor még rátesz egy lapáttal, és kiírja ezt bazdmeg:
Röviden: ismeretlen hiba miatt nem tudja kinyitni a bootloadert, és várjunk 168 órát a következő próbálkozásig. Azaz kerek 7 napot. És ha akkor sem sikerül, akkor utána 300-400-600 x óra jön. Utánajártam kicsit a youtube-on, és pár srác megmutatta, hogy a második próbálkozás sikerrel szokott járni. Feltéve persze, hogy minden mást kritériumnak eleget tettünk. Hát ezt a 168 órát lehet csak "lehiggadási moratóriumnak" szánták a Miui-nál. Hogy: "majd csak jól belakja addigra a gyerek a telefont, oszt majd nem akarja majd kinyittani a loaderjét neki..."
Hát de. Ki akarom. És ki is nyitottam ma. Hogy rohadjon meg. Pedig azóta semmit nem változtattam semmin , és ahogy a srác mutatta a youtube videón, szépen végigfutott az unlock, ahogy kell:
A telefon szépen újraindul, 2 perccel tovább mint szokott, hiszen ő most építi fel a rendszert, most jött ki a gyárból, szűzen. De mielőtt betöltődne a rom, előtte igazolnod kell magadat, hogy nem rikárdó vagy decsről.
1: Open wi-fi settings: wifi beállítás, mert net kell hozzá
2: Acticate this device
3: És nem a lenti unlock kód az! Nem! A miui fiókod jelszava kell neki.Szóval, nyitott a bootloader. Akkor most fel flesselünk rá egy ázsiai romot (kettő ilyen van, amiben nincs google hívás rögzítés tiltás), egész pontosan az Indiai romot fogjuk. Hogy miért nem a másikat? Mert bírom az indiai csajokat. Ez már egy egész könnyű folyamat. Fastboot módban lefuttatunk egy parancsfájlt. A rom és a flesselő cuccok 4.8 GB, ha kell valakinek, holnapra belinkelem. A sikeres flesselés után újraindul a telefon, és....voálá. Betöltődött a rom. Csinálsz is gyorsan egy teszt hívást. És csodák módjára működik, és a beállításokban is megjelentek az erre vonatkozó opciók.
A művelet során kettő bug is keletkezik. Az egyik nem lényeges, a másik orvosolható. A nem lényegest, fent a képen láthatjuk. Indiában ez a telefon Redmi 9 Prime néven fut, de hát minket ez nagyon nem érdekel ugye. A másik előugró kis bágocska már jobban:
A probléma orvosolható könnyedén, ha ezt az oldalt magyar nyelvre fordítjuk, hogy jobban megértsük, majd egy 2 perces kis munkával és egy telefon újraindítással meg is oldottuk. Lényegében az eszközünket újra regisztráljuk a Google-nál. Ez majd kelleni fog: Eszközazonosító alkalmazás.
Bár találtam egy igazinak mondott twrp recovery képet és fájlt, de úgy vélem, ez még nem az igazi. Az általam elvégzett recovery módosítás nem járt sikerrel. Erre még várnunk kell. Ezért egyelőre lemondtam a TWRP recovery-ről, és a root-ról. Bár root-ot lehet csinálni jelenleg twrp nélkül is ezen a telefonon. TWRP recovery-t szét tudok szedni, össze tudom rakni, kicsit tudok benne módosítani is, de sajnos készíteni nem tudok.
Szóval lett hívásrögzítőnk, és nyitott bootloader-ünk. TWRP recovery-nk még nem, root már lehetne, de én megvárom a recoveyt vele. Köszönöm ha végig olvastál, ha valami nem tiszta, kérdezz.
[ Szerkesztve ]
-
Gyorsan csináltam egy éjjeli próbát vaku nélkül.
Redmi 9:
Kattints a képre a nagyobb változatértHuawei P Smart Z:
Kattints a képre a nagyobb változatértHuawei P 20 Pro:
Kattints a képre a nagyobb változatértÉs itt látszik, hogy ahogy nő egy telefon ára, úgy tesznek bele jobb cuccokat.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kolty
aktív tag
válasz Meggyi001 #215 üzenetére
Köszönöm, h belinkelgetted. Ezeket néztem én is, de sajnos nekem annyira nem jön át, mit is akarnak mondani. Valamint egyszerű laikusként mire kellene figyelnem. Illetve így újra nézve bekerült a képbe a Xiaomi Redmi Note 8T is Redmi 9.re azt mondja, h sötétbe nem érdemes elővenni a telefont, képminőség elég gyenge. Xiaomi Redmi Note 8T jobb kamerába, no, de jobb egy annyival, h abban bő 1000mAh el kisebb akku van.
[ Szerkesztve ]
-
Kolty
aktív tag
Tudtam, hogy lesz hasonló hozzászólás, de durvábbra számítottam. Pl. hogy tegyek hozzá és vegyek jobbat A helyzet az, h közbe érdeklődtem kisebb mobilos üzleteknél és kaptam olyan infót, h a 9A és 9C még nincs is magyarországon hivatalosan ?
Illetve az se világos számomra, h pl. mediaMarkt ad kettő még az Euronics egy év gyári garanciát. Ha gyári akkor miért nem azonos..... -
Ezeket nézd meg:
Redmi 9A Teszt - Ez most nem jött össze
Ha OLCSÓN akarsz JÓ Xiaomit! | Redmi 9 teszt
Ilyen mobilt kapsz 2020-ban, 40.000 Ft-ért | Alcatel 1S teszt
-
Kolty
aktív tag
Sziasztok. Tegnap bementem MediaMarktba, h veszek vagy egy Alcatel 1s 2020ast, vagy egy Redmi 9A.t nagy meglepetésemre ahogy próbálgattam őket azt tapasztaltam, h az alcatel gyorsabb, gyorsabban megnyitja az alkalmazásokat. Viszont a Redmi 9A nagyobb akkuval rendelkezik. Nem tudtam dönteni.
Most eléggé hajlok a fele, h bár drágább, de bevállalnám a sima Redmi 9.est. Érdeklődnék, h mennyire vagytok megelégedve a telefonnal?
Én telefonálni, böngészni és navigálni használnám főleg. Érdeklődnék, h mennyire jó minőségű fotókat készít, illetve navigálásra mennyire alkalmas, bár gondolom utóbbit talán tudja nagyjából. Illetve ha valaki megbánta a telefon megvásárlását az miért van? Köszönöm. -
Még ma, de lehet, hogy csak este , de kaptok tőlem egy meglepetést.
[ Szerkesztve ]
-
b0bcat
addikt
válasz tachikoma #209 üzenetére
Nagyon sok MTK-s telefonom volt régen, és egyikben sem volt az átlagosnál rosszabb a GPS vétel. Most tátikás (Snapdragon-os) Xiaomi telefonom van, mégis volt már olyan, hogy észhez kellett térnie a pozicionálásnak. Ezek javarészt alaptalan beidegződések. (Amivel nem állítom, hogy neked személyesen nem lehetett rossz tapasztalatod.)
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, már havi 417 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
-
tachikoma
aktív tag
Kétszer volt életemben MTK procis telefonom, második után megfogadtam, hogy soha többet. De sajnos úgy néz ki, hogy már az alsó-közép kategóriás Redmikben is ez van.
Akinek ilyen van, hogy tapasztalja: GPS pozicionálás/navigálás/pontosság elfogadható, vagy olyan hulladék mint régen? -
Usgyi
aktív tag
Sziasztok!
Párom ilyen telefont vett magának. Annyi a gond, hogy mikor felemeli a telefont mindig felvillan a kijelző. A bealllitasokban elvileg kikapcsoltam ezt a funkciót, de nem szűnt meg a probléma. Hol tudnám kikapcsolni?
Köszönöm a segítséget!
Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
Hm, van pár bug, ahogy látom.
-
email6
tag
Nálam az jött elő a frissítés után, hogy a zárolási képernyőn nem engedi széthúzni az értesítéseket.
-
red13
tag
Csináltam egy Hard resetet, annyi történt, hogy most ha bármikor mérek a speedtestel stabilan hozza a 45Mbps-t. Illetve amennyit tudtam 1 nap alatt tesztelni, a wifi kapcsolat sem szakad meg. Minden más készüléken 90-100Mbps-t kapok. Próbáltam külföldi fórumokon utána nézni hátha másnál is előjött ez a hiba, de alig találtam valamit erről a telefonról, nem hogy hasonló problémát.
Akkor gondolom ez szoftveres probléma lehet... -
this is life
Ármester
válasz Meggyi001 #200 üzenetére
Valószínű hogy nem készítenek miui eu romot hozzá az mtk SOC miatt. A tárcsázó gondot , pótlását magisk-el vagy a nélkül a miui framework flashelésével illetve miui névjegyzék,telefon alkalmazás telepítésével lehetne talán javítani , pótolni .
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/ terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó