Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heroes fan
őstag
Na ezt kéne megcsinálni unreal 5-be és működjenek a wadak is a ray tracinggel adjad neki. XDXD
-
A régi avp-k is ilyenek voltak (1, 2), vagy penumbra szeria, amnesia, de én a system shock 2 nél is eldobtam az egeret néha a random spawn miatt. Viszont a doomhoz egyáltalán nem illik, a doom3-ban idegesítő volt. Fear-nál sem volt jó a jumpscare.
Doom az nekem dara, bal gomb, vér, belek stb.. brutal doom power!
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
Pedig az ilyen nagy móka. A 2010-es Alien versus Predator humán kampánya ilyen volt. Végig tele volt a gatyám játék közben és volt egy jelenet amikor egy discoban kellett volna csatlakoznom az osztagomhoz, de hát a xenomorphok gyorsabbak voltak. Üvöltött a holland teknó, sötét volt villanó fényekkel és holttestek mindenhol, aztán elkezdtek kígyózni az idegenek a mennyezeten árnyból árnyba haladva én meg csak visítottam a gép előtt.
-
Heroes fan
őstag
válasz Synthwave #17 üzenetére
Sajnos elég sok waddal nem jó, de a chillax waddal működik, vannak bajok vele, nem lehet a pályaugrásokat csinálni vele. Brutal wad nem jó hozzá, irányítás borzalmas mint amit a gzdoommal megszoktunk, és olyan baromi sötét hogy nem látni csak ha lövedékek suhannak orba szájba. A tereptárgyak viszont maradtak a wadakba pixelesek. Amúgy nem rossz csak csináljanak belőle egy igazi részt így, és tegyék minden wadat játszhatóvá mert így borzalmas.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
8 bites software renderer / OpenGL/shaders >>>> ez, de kinek mi, ugye.
Nem lesz ez túl népszerű, de legalább VR után már ilyen is van.
Azért megnéznék vele egy Sundert vagy egy Okuplokot, de akár csak egy Micro Slaughter Community Projectet. Azt a 2 fps-t, amit egy 3090-nel produkálna, és még Full HD-ig sem kéne kihúzni hozzá.
Az mondjuk meglepett, hogy PrBoomot használtak alapnak, nem GZDoomot, bár ha az Open GL teljesítménybe belegondolok, lehet, nem is olyan fura.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
Ehhez a 640x480 grafikához minek kell RTX kártya? Nem valósítható meg sima shaderekkel?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
kikikirly
senior tag
Odabasz.
Brutal Doom-ba kéne betenni, úgy mindent vinne. Brutal Doom-ba jelenleg is van zseblámpa ha valakit a sötétség tart vissza. Fizika meg sérülés modellezés és a grafikai részletesség kenterbe ver sok mai AAA játékot, mivel 2d-ben könnyebb animációkat, részecske és test fizikát csinálni. És a fegyverek sebzése is pont annyival van megnövelve hogy a kihívás nem vész el, viszont a játékmenet pörgősebb és akciódúsabb, tökéletesen eltalálták az arany közép utat.
F.E.A.R. Rivarez modja kapna RTX támogatást és nem kérek semmi mást karácsonyra.[ Szerkesztve ]
-
eldiablo
addikt
Már 2020-ban is volt RT DOOM: [link]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Heroes fan #8 üzenetére
lehet én vagyok őskövület, de nekem valahol a jumpscare szofisztikáltsági szintjén van az, ha egy pályán úgy keltenek feszültséget hogy nem látni semmit.
lehet, hogy a való életben is így lenne, de nem érdekel, akkor szórakozom jól, ha átlátom a magam előtt levő tér nagy részét, és nincs kedvem azon feszkózni hogy mikor ugrik rám a monszta.
persze ízlések és pofonok, elhiszem hogy van aki ezt keresi, de nekem legalább annyira taszító mint az újratermelődő ellenfelek.
-
Heroes fan
őstag
Belenéztem wadaknál annyi van, hogy geci sötét, és fényárban úszik mikor lőnek, és 2060-nal alig van fps. XDXDXD
-
Amennyiben több magra osztható lett volna ma már lehet használható szinten lenne. Sajnos stalker amennyire emlékszem erősen pár magra korlátozódott, de szerintem messze fejlet motor volt a maga idejében (geforce4 ti-vel játszottam, aztán 6800 ultrával). Emlékszem 2003-2004-ben a kilopott alfára és csak úgy néztem hogy milyen grafika milyen megoldások persze nem volt játszható igazán, aztán elcsúsztak a kiadással elég keményen de meg úgy is ütött rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz MasterDeeJay #5 üzenetére
A stalker global illuminant-ja a CPU-n ment, nem a VGA-n. Ezért hagyták abba
[ Szerkesztve ]
-
Oké egy retró doomhoz a félmegoldás is messze jobb mint az eredeti fények bár ahogy a videóba kinéz háát neki se kellett volna kezdeni. Van millió egy mod ami szebbé teszi a a grafikát ez így önmagában összképben szerintem ronda. (btw ha már doom akkor brutaldoom megtámogatva rakás grafika moddal nálam a best )
Ott egy rakás erőforrás a mai gépekbe, sokmagos procik alig vannak kihasználva. Van lehetőség plusz videókártyákra is ha esetleg kevés lenne egy speckó hw nélküli raytracingre. Ha már kinyírták a CF-et és SLI-t a dx12mgpu sehol sincs de régi dx12-es kártyák folynak a csapból is annyi van már igazán lehetne használni őket hogy számoljanak már valamit egy nagyobb kártya mellett.
PuMbA
Való igaz nem volt kész de 10+ éve volt már az, annyi idő alatt elő lehetett volna állni egy univerzális kompatibilis (netán dx12-es) megoldással is speckó ray tracing hardver nélkül. Ami mondjuk skálázható azaz logikusan gyengébb kártyán gyengébb eredményt ad.[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz MasterDeeJay #3 üzenetére
Az egy nem jól működő megoldás volt Csak konzolból volt bekapcsolható, inkább nem rakták bele a végleges játékba, mint használható grafikai opció.
[ Szerkesztve ]
-
Elég szomorú hogy ilyenhez is hardver kell. Nem volt ilyen effekt régen kártyához kötve lásd Stalker Global illumination, talán dx9 vagy dx10-el már tudta.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Baromi jól néz ki, bárcsak bekerülne valami hasonló a hivatalos konzolos változatokba is, szívesen kipróbálnám.
"Objektíven" nézve viszont még emésztenem kell, mert valahogy túl sokat változtat az eredeti hangulatot – egyelőre ezt még nem sikerült eldöntenem, hogy ez a része tetszik-e vagy sem.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
ddaydome
senior tag
Jó dolog ez na, csak már lenne elérhető földi halandónak is a kártya, ami ezt tudja.
"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Garmin topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Path of Exile 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest