Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sowi
őstag
en az operator csavo hangjatol es kiejtesetol kezdtem el hangosan sikoltozva futkosni a haz korul...maga a jatek meg nem uti meg egy 4 eves fps szintjet
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
Tolkarius
tag
Jó a teszt, és sikerült megbizonyosodnom róla h nem az én játékom. Pedig lenne benne kvalitás, csak hát őőő izé...
-
Ateszzero
őstag
válasz littlelion21 #3 üzenetére
Igen.
És gondoljatok bele hogy ezért még pénzt is kérnek.Azt nekem ki fizeti ki hogy rongáltam a vinyómat amiért feltelepítettem és le is kellett szednem?Az időről már nem is beszélek.Az idő nekem is pénz -
littlelion21
addikt
Erősen elkerülős....
-
Ateszzero
őstag
Ráadásul amit kifelejtettem a beszámolóból hogy amikor már több csapatunk van , nem irányíthatjuk mind a két három-három főből álló csapatot,ááá az túl egyszerű lenne.
Szépen váltogatni kell a csapatokat, kijelölni nekik a célt, majd a másik csapatnak is és így tovább felváltva.
Azt nem is kell mondanom hogy az egyik küldinél ez milyen jól jött ,mert az egyik csapatot odairányítom az ellenséghez akik persze többségben voltak, miközben a másik csapatot is az előző segítségére siettetném addigra meghalnak és így a később odaérő csapatom is a túlerőben lévő ellenfél csapatai kivégzik.Így nehéz lesz ez a küldi. -
Findzs
addikt
köszi a mini tesztet
akkor ezt is kihagyjuk
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest