Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldenJ
tag
Jöhetne már valami R6Vegas stílusú FPS az Ubitól. Most toltam végig megint, hihetelenül cool fegyverhangok voltak benne. Manapság már a legtöbb játékban csak légpuska hangú flintákkal lövöldözhetünk, ebben ütött minden lövés. Csak azért lőttem szét minden automatát hogy miylen jól szólnak a fegyverek.
A mai gyerekek nemcsak megveszik a vackot, hanem még azt is elhiszik róla, hogy király.
-
GALARDO
addikt
ÁÁÁ végre! Már nagyon vártam mindjárt fel is teszem.
3:Szerintem meg egész jó játékokat adnak ki a két kedvenc a Modern Combat 2, és a Brothers in Arms 2.Nagyon jó és szép grafikájú játékok.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
h-yle
addikt
A gameloftot és a jó játékot nem emlegetném egy oldalon...
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
wolfman
veterán
Nézem a videót és gondolkodtam, hogy miért is néz ez ki jól? Már már kifejezetten csúnyának tűnt, aztán pillantottam meg hogy mobilra jön!
Így viszont már kifejezetten gyönyörű!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
v.tom
őstag
Jöhetne wp7-re is, instant buy lenne, pedig nem terveztem nagyon játékot venni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Külpolitika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Politika
- Call of Duty: Black Ops 6
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Eladó kíváló Gamer PC - I5 9600KF 3.7Ghz, GTX1660 SUPER OC 6GB, 32GB DDR4 RAM, 1TB M.2 SSD, 1TB HDD
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete/natur titán, független
- Apple watch series 8 GPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest