Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem mindkettő tetszik kinézetre. De az biztos, hogy első szériát akkor sem vennék egyikből sem, azokkal mindig van valami gond, gyermekbetegség. Illetve eleinte játék sincs sok, főleg magyarországi fizetéssel számolva emberi áron. (mostmár xbox 360 / ps3-ra elég jó játékokat lehet kapni bagóért, főleg ha akció van. gondolkozom is, hogy karácsonyra veszek egy "most gen." konzolt)
A hírhez/videóhoz: Nekem az xbox one "invitation" videója jobban tetszett.
Arra kíváncsi vagyok, hogy 6-8 év múlva milyen grafikájú játékok lesznek. Meg lehet nézni pl. xbox "1"-en milyen grafika volt, és most xbox 360-on milyen. -
törölt tag
Szerintem nagyon ocsmány mind a két új konzol. Olyan 80-as évek vége csúcs videómagnó dizájni.
xboxos voltam eddig, de egyre jobban hajlok a PS felé -
raven84
senior tag
Jövő nyáron tervezek nextgen-t venni. Titkon remélem hogy, a mikroszoft észbe kap és kidob 1 kinekt nélküli boxot. Ha nem így lesz akkor valszeg ps4 már csak dacból is. Persze az exkluzív címek beleszólnak majd a döntésbe, de egyelőre egyetlen olyat sem mutattak be amitől nedves a bugyi.
-
pakriksz
őstag
Ez így volt az előző generációnál is... az elején.
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
Lehet, hogy csak én vagyok vele így, de engem a háttérzene rohadtul irritált. Mindenesetre jó gép lesz ez
-
nrgia
őstag
Oké oké...szép is meg jó is, de nem látok akkora különbségeket az új generációs konzolok és a "régi" konzolok képi világa között amitől vásárlási kényszert éreznék.
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest