- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Bluetooth hangszórók
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Amazon Kindle
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltti
senior tag
Next gen- Series X -re Mikor lesz optimizálva, ha egyáltalán lesz?!?!
Van vmi hivatalos infó róla? -
Micsurin
nagyúr
GamePass-os Forza 7 ennek az utolsó szöge kb a koporsóban...
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Ez a grafika jelentősen le van maradva attól, ahogy ennek ki kellene néznie.
-
exedoc
senior tag
+1
Ugyanez a véleményem. Én is megvettem mindkettőt, de valahogy valami feeling elmaradt. 2-be tetszett az időjárás stb, valahogy minden ott volt, de valami mégis hiányzott. Shift 2 örökzöld nálam is. Mai napig a legfílingesebb nekem. Azért belenézek majd ebbe is, de ahogy olvasom a kommenteket kicsit elbizonytalanodtam. -
Z_A_P
addikt
a kormányos irányításhoz kitalált, profi, akár versenyzői gyakorlásra is használt szoftverek közé, a műfaj ezen nagyjai már nagyon régóta léteznek
Es melyek azok? -
Redneck
nagyúr
A Shift 2 volt a kedvencem az általuk készített játékok közül, egy harmadik résznek örülnék. Lehet ez áll hozzá a legközelebb? Az első két Project Cars-szal elvoltam, de hiányzott belőlük valami feeling, mondjuk egy hangulatos karrier mód. Mint "félszimulátor", nem voltak rosszak, de kormány nélkül, nem éreztem késztetést hogy túl sokat pörgessem őket.
Lehetne kicsit szebb, és talán valami más, kiegészítő névvel szerencsésebb lett volna kiadni de bizakodó vagyok. Egyelőre még nem tudtam kipróbálni, remélem mire megszerzem, még optimalizálják kicsit.
-
Marvinyo
aktív tag
Ennek sincs hangja, ha nem a default steam mappába telepíted?
-
Feketelaszlo
senior tag
Soha nem játszottam az elődeivel, tehát teljesen előítélet-mentes vagyok de az első benyomásom az volt, hogy ez egy sok gigabyteos színes-szagos interaktív autós bemutatóterem. Engem nem zavar ha árkád-, ha szimulátor-szerű az irányítás, de itt leginkább semmilyennek éreztem, mondhatni a játékmenet szempontjából tök mindegy, hogy van-e vagy nincs. A marketing rész viszont nagyon ízléses és részletesen kidolgozott minden típus esetén, mint ha egyenesen a szalonból tolták volna be a kocsikat a pályára.
-
- = Zk = -
félisten
hát...
egynek elmegy... de a grafikában nagyot csalódtam.. .fény-árnyék megvalósítása katasztrófa... -
kozmy
őstag
Nekem egy petákot nem ér meg a játék. Virágboltival nyomtam pár kőrt kontrollerel, de a kormányomat a közelébe sem engedem. Szutyok egy játék let.
-
törölt tag
Az első és második rész után, szégyen volt ezt a szutykot kiadni. Óriási csalódás. Jó indulattal 5 pont. Grafika visszalépés, az AI vacak, a karrier egy rossz vicc, az autók fizikája szintén.
-
rdt89
addikt
Pedig most kiaknázhatnák, hogy se tavaly, se idén nem jelent meg Forza, azt a rést betömhették volna jó autós játékkal.
-
GodGamer5
addikt
Pc-n alapvetően elég durván néz ki és a gépigénye is magas.Az előző kártyámon a széthúzott 1660 superemen volt ahol 21:9-ben 33fps körülire is beesett rövid időre. Ráadásul elég frusztráló tud lenni itt-ott. Meg az is zavart, hogy a megszokott ideális ívet nem úgy jelzi mint a legtöbb versenyjáték. Amúgy egész élvezetes lett.
-
NoMagix
addikt
Ha lesz demó hozzá mindenképpen kipróbálom, valami kell majd a Forzák után!
Talán ez talán a Dirt 5…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gigabyte H310M-S2H + i5 9400F + Arctic Alpine 11 + 16 Gb G.skill 3.200 Mhz Beszámitok!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest