Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
A repcsi tilalom szerver oldalon is állítható, szerencsére. Repülővel a hülye is tud pénzt csinálni, ezért nincs értelme. Az igazi szervező agy a vonatra esküszik. A nagyobb pályaudvarokhoz meg busszal odaszállítom a környékről a népet.
Az 1970 azért jó, mert akkor már van elektromos vasút, hamarosan jön a villamos is.
Én szeretem a vizet és a hajózást, mert azok biztos nem tévednek el és akadályozzák egymást a haladásban, csak lassan jön vissza a lóvé, bár ha szerencsés a térkép, akkor csak a járművet kell kicsengetni, ami majdnem annyiba fáj, mint egy vonat.
Engem most egy dolog idegesít, hogy az állomásokra beálló járművek nem sorban kapnak árut, hanem egyszerre töltődnek fel, így a vonatok többet állnak a pályaudvaron. Mondjuk ezt is ki lehet védeni kevesebb peronnal, ha a bejövő vonatokat be lehet állítani egy csinos sorba, s azokat a kimenő vonatok nem zavarják meg, de ez erősen helyszínfüggő.
MOD: az is fura, hogy egy 100 utasos egyszerűbb repcsi ugyanannyiba kerül, mint egy mozdony. Szerintem ez irreális, a repülőgépek egy pöttyet drágábbak szoktak lenni, bár az is igaz, hogy még én sem vettem sem repcsit, sem pedig mozdonyt a közértben.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Napok óta megint OpenTTD lázban égek, megosztom.
- Hardcore café
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- ASUS ROG Ally
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- DJI topic
- Last Epoch
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest