Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
A repcsi tilalom szerver oldalon is állítható, szerencsére. Repülővel a hülye is tud pénzt csinálni, ezért nincs értelme. Az igazi szervező agy a vonatra esküszik. A nagyobb pályaudvarokhoz meg busszal odaszállítom a környékről a népet.
Az 1970 azért jó, mert akkor már van elektromos vasút, hamarosan jön a villamos is.
Én szeretem a vizet és a hajózást, mert azok biztos nem tévednek el és akadályozzák egymást a haladásban, csak lassan jön vissza a lóvé, bár ha szerencsés a térkép, akkor csak a járművet kell kicsengetni, ami majdnem annyiba fáj, mint egy vonat.
Engem most egy dolog idegesít, hogy az állomásokra beálló járművek nem sorban kapnak árut, hanem egyszerre töltődnek fel, így a vonatok többet állnak a pályaudvaron. Mondjuk ezt is ki lehet védeni kevesebb peronnal, ha a bejövő vonatokat be lehet állítani egy csinos sorba, s azokat a kimenő vonatok nem zavarják meg, de ez erősen helyszínfüggő.
MOD: az is fura, hogy egy 100 utasos egyszerűbb repcsi ugyanannyiba kerül, mint egy mozdony. Szerintem ez irreális, a repülőgépek egy pöttyet drágábbak szoktak lenni, bár az is igaz, hogy még én sem vettem sem repcsit, sem pedig mozdonyt a közértben.
[ Szerkesztve ]
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Windows 11
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest