Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bog

HÁZIGAZDA

válasz marcias #31 üzenetére

A repcsi tilalom szerver oldalon is állítható, szerencsére. Repülővel a hülye is tud pénzt csinálni, ezért nincs értelme. Az igazi szervező agy a vonatra esküszik. A nagyobb pályaudvarokhoz meg busszal odaszállítom a környékről a népet.

Az 1970 azért jó, mert akkor már van elektromos vasút, hamarosan jön a villamos is.

Én szeretem a vizet és a hajózást, mert azok biztos nem tévednek el és akadályozzák egymást a haladásban, csak lassan jön vissza a lóvé, bár ha szerencsés a térkép, akkor csak a járművet kell kicsengetni, ami majdnem annyiba fáj, mint egy vonat.

Engem most egy dolog idegesít, hogy az állomásokra beálló járművek nem sorban kapnak árut, hanem egyszerre töltődnek fel, így a vonatok többet állnak a pályaudvaron. Mondjuk ezt is ki lehet védeni kevesebb peronnal, ha a bejövő vonatokat be lehet állítani egy csinos sorba, s azokat a kimenő vonatok nem zavarják meg, de ez erősen helyszínfüggő.

MOD: az is fura, hogy egy 100 utasos egyszerűbb repcsi ugyanannyiba kerül, mint egy mozdony. Szerintem ez irreális, a repülőgépek egy pöttyet drágábbak szoktak lenni, bár az is igaz, hogy még én sem vettem sem repcsit, sem pedig mozdonyt a közértben.

[ Szerkesztve ]

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

Új hozzászólás Aktív témák