Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
winhate
őstag
Már megint egy k.cs.g fps
http://pouet.net/prod.php?which=5633
-
VinoRosso
veterán
válasz Komplikato #26 üzenetére
Nem mondtam, hogy lop csak,hogy ez jutott róla eszembe. Nyilván a GitS anime jóval előbb létezett bármelyiknél és már abban is voltak hasonlók. A Crysis nem innét merített, hanem a Predatorból meg a Haloból.
-
Komplikato
veterán
válasz VinoRosso #24 üzenetére
Még jó, hogy ezeket a képességeket az eredeti GitS univerzum vagy pl. a Gantz nem tudja alapból. Gantz-ban a harci öltözék mindazt tudta például. Kicsit olyan ez a vita, mint amikor tini WOW rajongók azzal győzködtek másokat, hogy a Gyűrűk Ura meg a Warhammer lop a "jó öreg" WOW-ból.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
[Prolixus]
addikt
Egy próbát majd teszek azért vele, Motoko-val kiosztani pár headshot-ot már megér egy installt. Ugyanakkor sajnos, GitS körítés ide, vagy oda, ez egy kutyaközönséges casual shooternek tűnik, zéró új ötlettel vagy kreativitással. Remélem a szinkronhangokat legalább visszahozzák a nyugati kiadásba.
Egyébként youtube-on már bőven vannak fennt konkrét gameplay-ek. Annyit a játék javára írok, hogy a karakterek eléggé nem bírják a golyót, 1-2 lövés és már fekszenek. Szóval az esztelenül rohangászok ide-oda taktika nem lesz túl kifizetődő.
[ Szerkesztve ]
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
VinoRosso
veterán
Nekem a Crysis jutott eszembe erről a méhsejtrácsos skinről meg a különféle képességekről.
-
.LnB
titán
Én alapból ódzkodom az f2p játékoktól. Tényleg csak akkor próbálom ki őket, amikor már sok visszajelzést kapok arról, hogy jó.
Jelenleg a Dirty Bomb-ot figyelem a "szemem sarkából" mert Anton "Cooller" Singov (Quake player) is segít az elkészítésében. Ez mellett pedig a Blizzard féle Overwatch-ot. Több eszembe sem jut.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz #52815360 #15 üzenetére
Teljesen igazatok van! Ezt mindig elfelejtem. De szerintem a Ghost in the Shell Online is PC-re jön ("a kizárólag PC-re érkező alkotás"). Így a statisztika ebben a témában relevánsnak tekinthető!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Értem mire gondolsz végül is. Arra, hogy a cod anyagilag sikeres. És ez valószínűleg így is van. Megveszik az emberek az alapjátékot, de nem sokan játszanak vele multiplayer módban mostanában. Biztos így is szép pénzt, hoz mert aki játszik az megveszi a DLC-ket, meg az egyébb cuccokat amit lehet kapni a játékhoz (nem tudom, hogy lehet e. Nincs tapasztalatom.)
Ilyen szempontból érthető, hogy őket másolják. De szerintem abban egyetértünk, hogy ezek a játékok nem éppen a komplexitásukról híresek. Könnyű őket "legyártani". Aztán imádkozni, hogy rákapjon a nép. Erre én azt mondom, hogy nem nagyon tudok sikeres multipayer játékot ami a cod-ot másolná. Warfare az sikeres a ruszkiknál, de kb ennyi.
F2P játékok közül ott a TF2 ami még mindig szépen eléldegél. (és az nem cod klón)Most megnéztem, a COD BO2-t játsszák a legtöbben, de olyan címek előzik meg mint a Euro Truck Simulator2, 7 Days to Die, NBA 2K15 is csak kicsivel van mögötte. Szóval nem éppen a leg népszerűbb játék manapság már a COD. (Tudom a felhozott példák nem FPS-ek, nem véletlenül. Arra akartam rávilágítani, hogy ilyen játékokban is többen vannak online)
(#10) ldave MErt a LoL online multiplayer FPS ugye? Tudom, hogy a LoL-al játszanak a legtöbben nyugi. És a WT-vel is rengetegen. Nem erről volt szó.
(#13) ldave Ez is igaz
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
bunfi
őstag
Majmolja, csak ez épp visszalépés az eredeti anime képi világához és a megjelenített univerzum technikai színvonalához képest, mert nagyon nem volt műtőasztalos móka [link].
#6 Erre csak azt tudom mondani: egyél szart, 100 milliárd légy nem tévedhet (no offense, ezt szeretném hangsúlyozni).
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
.LnB
titán
Jó akkor nézd meg a steam statisztikákat, írja a pillanatnyi játékosok számát is, de napokra lebontva is kimutathatóak. Aztán döntsd el azok után, hogy melyik a sikeres multiplayer cím.
szerk.:Talán azért másolják a COD-ot mert egy összecsapott átgondolatlan sz*r. És nem képesek jobban belemerülni egy kiegyensúlyozott, egyedi játék elkészítésébe.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
-
-
saelin
veterán
Még mindig az a véleményem a játékról, hogy ez a cím meggyalázása... Ennél még a ps1-es Ghost in the Shell is értelmesebb volt.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Bad Pritt
félisten
Minden f2p fps a CoD-ra hasonlít, hisz az a legsikeresebb.
Csak maga a trailer megmosolyogtatóan majmolja a Human Revolution E3 trailerét, repülő jobbra el, háttérben egy nagyvárossal, a műtőasztal, rengeteg effekt és beállítás.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
.LnB
titán
Nekem a cod jutott róla eszembe. Sajnos :/
Bírom az ilyen "ötletes" pályákat, ahol nem tudnak mást kitalálni mint, hogy konténerekkel szarják tele a mapot.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Most már minden napra jut egy Deus Ex hír?
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest