Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz SunMount3r #5 üzenetére
Még az hogy átesnek, csak amikor az átlag júzer, gyenge géppel (stimmel minden nálam, csak nem átlag) azt hiszi, hogy pixelhalmok=kicsi erőforrásigény.
Tökéletes példa: Az "Organ Trail" is egy ilyen pixelhalom, mégis a legfrissebb Unity fut alatta. De miért?
A játékot majd kipróbálom, de nem tűnik forradalmi áttörésnek. -
30z.Samu
félisten
Ez sajnos igaz...
Sic Parvis Magna
-
Narxis
nagyúr
A játékmenettel nincs is gond főleg, hogy szeretem az ilyen oldalnézetes mászkálós ugrálós játékokat. Nem töröltem még le de 1700Ft-ot nem ér szvsz.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
30z.Samu
félisten
Èn tettem egy próbàt, szeritem jó pofa kis játék.
Sic Parvis Magna
-
szupermacs
veterán
Ilyen pixeles grafikát könnyebb megrajzolni és hamarabb kiadhatják. Kevesebb munka, kevesebb pénz és ráfoghatják, hogy retro. Ennyi erővel inkább felrakok pár GB és GBA romot a telómra (most is vannak) és játszom azokkal. És nem utolsó sorban azért egy GBA játék grafikája is szebb már ennél. A GBC viszont rondább. Nem tudom miért pont ez lett felhozva az elején.
És szerintem 1700-at nem ér meg egy ilyen játék, amikor PC-re ennél tartalmasabb és szebb játékok vannak ennyi pénzből. Ha pedig mindenképp mobiltelefon, csak ajánlani tudom az emulátorokat. -
Narxis
nagyúr
Ezzel egyetértek de az a bajom, hogy tucatszám jönnek az ilyen játékok, van egy másik ami teljesen ingyenes és most jelent meg, valami fekete hajú lovaggal kell menni de az is ugyanilyen grafika és még van pár tucat ilyen max. nem ilyen típusú.
Nem értem, hogy miért virágzik az ilyen pixeles retro grafika mikor kifejezetten csúnya mondjuk egy tab-on.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
30z.Samu
félisten
Szerintem nincs ezzel semmi baj, nem mindig a grafika a lényeg. Legalábbis szerintem, inkább legyen tartalmas egy játék, meg legyen esetleg egy jó története, minthogy csilli-villi grafikája legyen. Most nem éppen erre a játékra értem, hogy tartalmas stb, ezt nem ismerem. De ahogy megnéztem ezt a kis Trailer-t elfogott a nosztalgia, szerintem majd teszek vele egy próbát.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
1tom
aktív tag
-
Dwayne Hicks
tag
Egyértelműen nem egy Badland pl., de ha már egy kicsit sikerül kizökkenteni a hangulatával jelenből, és leköt akkor jó játék... (ingyen )
-
DR01DMAN
aktív tag
Kis pixelháború, kellemes zenével. Már jön is lefelé androidra.
-
SunMount3r
nagyúr
Való igaz, hogy a fejlesztők néha átesnek a ló túlsó oldalára ami a grafikát illeti. De amúgy ezekkel a retro játékokkal alapjaiban semmi baj.
Ennél csak azt nem értem, miért nem tudtak (akartak) kitalálni valami fantáziadúsabb fő karaktert? Tucat olyan régi platformer van még C=64-en is amiben jobbak voltak a főhősök. Ebben nem sok egyéniséget látok és az ellenfelek se sokkal jobbak.
Amúgy ami a pixel minimalizációt illeti, ott tényleg nem érdemes a C=64-nél régebbre visszanyúlni a stílusban, az már a ló túlsó oldala.
-
Narxis
nagyúr
Nem értem, hogy miért kell erőltetni ezt a retro grafikát, a 40-50 évesek vegyék elő az amigájukat aztán kockuljanak azzal. Rengeteg ilyen 8-bit, 16bit, pixelrengeteg játék készül mostanság. Miért olyan nehéz olyan játékokat csinálni mint pl. a Leo's Fortune?
-
addikt
Ennyi pénzt akkor nem ér meg?
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
ceia
őstag
válasz Dwayne Hicks #1 üzenetére
Szerintem ugyanolyan x@r mint a többi újabb mászkálós. Depis kinézetű figura brutálisan nehéz útja az unalmas pályákon. Régen sokkal jobbak készültek, főleg Amigára.
it's more fun to compute
-
Dwayne Hicks
tag
Kipróbáltam...: visszaszippantott a múltba, nagyon jó!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest