Új hozzászólás Aktív témák
-
14bene
csendes tag
több üzletnél már előrendelésben meglehet venni a konzolokat az áraik :
XBOX ONE ár:148 490 Ft
PS 4 122 990 Ftüdv.:14bene
-
Glenda
addikt
Ez nem pici off, hanem nagyon off.
Itt megtalálod.from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
Z10N
veterán
Latom mar foglalkoznak massal is (ruha/pc/haztartas/tv/ajandek/stb.). Elvileg akkor ezek is ingyen vannak postazva EU-n belul. Rendeltel mar onnan az elobbi termekekbol?
Mas: nezem az arakat es erdekes, hogy PS4 €400-bol van derivalva "nagyjabol" (125k), az X-Bone pedig €500-bol (150k). Viszont a koztuk levo kulonbseg 25k, inkabb $100 differencianak tunik. Igy vagy ugy, de ez meg valtozni fog (tippre az M$ termek fog dragulni). Persze ez varhato hiszen promocios/elorendeloi arak.
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Prevent
aktív tag
2008 novemberében vettem akkor voltam 15 még egy picit tájékozatlan voltam Meg ott a Blaha is.. Elég érdekes személyek voltak a boltban. Èn ha ott pattogok biztos megszurkálnak
[ Szerkesztve ]
Ha jól belegondolsz a "siker" szó jelentésébe, rá fogsz jönni, hogy az nem más, mint végigcsinálni, amibe belekezdtél.
-
Zedz
addikt
De érdekes mert ugyan annál az oldalnál a PS4 is csak 1 év garanciát kap. Pedig ez itthon (legalábbis ha magamból indulok ki) fontos tényező lehet, hogy melyikre van több év garancia. Főleg annak fényében, hogy az X1 már engedményeket is tett a korai állapotokhoz képest.
-
Prevent
aktív tag
Console C-t nem ajánlom senkinek sem itthon. PS3-at rendeltem 2játékos csomagban. És lecelluxozott dobozt kaptam amibe a 80 gigás gépem full hajszálkarcos volt és kicsit kattogott is lemez néha beakadt. A két játék Uncharted és Motorstorm meg csak le volt vákumozva(a boltba nem vettem észre).A motorstorm hibátlan volt az Uncharted hajszálkarcos. Fel hivtam őket ezek után behivtak a boltba hogy vigyek mindent. Erre bevittem és azt mondták ezt nem ök csinálták hanem használatból ered -.- Nem tudtam mit csinálni játszottam úgy ahogy volt. Tehát tessék vigyázni a BL téri konzolbolttal.
Ha jól belegondolsz a "siker" szó jelentésébe, rá fogsz jönni, hogy az nem más, mint végigcsinálni, amibe belekezdtél.
-
rocket
nagyúr
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
válasz MasterMark #18 üzenetére
1 ev a gyari garancia.
-
boost
addikt
válasz MasterMark #18 üzenetére
Így van, egy év gari a sufniimportnál, és két év az MS importnál.
-
anulu
félisten
most jött a hivatalos infó tőlük:
"I'm afraid the Xbox One is unable to be shipped to Hungary."
szóval, kozol nem játék viszont továbbra is igen
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
rocket
nagyúr
3 centtel olcsobban adjak mint az MSRP, de rendesek
-
Glenda
addikt
Nem biztos hogy szerencsés csak két nappal Black Friday előtt kiadni...elkapkodják a készleteket és PS-t vesz az, aki konzolt akart.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
FZsolt15
aktív tag
Bocs nem ide
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
hmm-hmm, pl ezen pár hónapja még ott volt, h ship only to UK. most már nincs. akkor lehet, tényleg változtattak.
mod: csak találtam olyat, ahol ki van írva.
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
írtam már nekik, hogy erre is vonatkozik-e (hajlamosak pl nagyobb értékű díszdobozos BR kiadványokat csak UK-be szállítani), még nem válaszoltak.
nekem amúgy Bécs esélyes, 1 játékkal megjelenés napján, többi meg zavviról."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
az EU 30-i megjelenés pedig stimmelne arra, ahogy az látható zavvi-n az előrendelési dátumoknál.
-
Taposo
aktív tag
Hát ha jól tudom ezt amúgy is megmondták hogy itt nálunk senki nem fog rajta karácsonykor játszani mivel nálunk csak valamikor 2014-ben lesz kapható, úgy hogy nekünk sajna nem sokat számit hogy valós-e ez a dátum
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig ELKELT jégen
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel