Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
Új hozzászólás Aktív témák
-
atisr
tag
Ebben igazad van, és most látszik is a külsős fejlesztőkön a biztonsági játék (ott vannak de pl. régi címekkel).
Pedig a WIIU nagyon jó konzol, de tényleg nem adott sokat, mert a konkurenciához gyenge volt, és a WII előtte mozgásérzékelésben lévő összes puskaport.
Ellenben a 3DS is nehezen indult, de mégis sikeres lett, és arra jöttek is külsős címek. Abban pedig biztos vagyok, hogy lassan kivezetik majd a piacról, és a Switch nem kap belsős konkurenciát. Ha pedig nem lesz 3DS, és megjön az első Pokemon ezt is vinni fogják mint a cukrot. -
atisr
tag
Én pontosan azért veszem majd, hogy BKV-n (metrón) munkába ingázva tudjak játszani (mert jelenleg pl.: sorozatokat nézek, de nagyon fogynak a minőségiek, és néha jó lenne játszani valamivel ami kicsit mélyebb mint az atlagos mobil cuccok)
Valószínűleg először egy hozzá gyártott tokba rakom (mint anno 3DS-t), és úgy dobom majd a laptop táskába
De tény, hogy nem Magyarország a megcélzott piac -
boost
addikt
Ezt ne a BKV járataira képzeld el, hanem mondjuk egy Hév, vagy Vác-Budapest járatra, ahol legalább 30-50 percez utazol. Japánban meg nyugati országokban ez normális távnak számít a bejrásra. Ott mondjuk ki is van építve rendesen az infrastruktúra. Szóval valós igény lehet a hordozható desktop konzol. És ott jól jön egy desktop játékokat futtató konzol a napi 60-90 perc utazásra.
-
Sirandrish
legenda
Gyerekek..én már 3 helyen is előrendeltem..ne mondjátok már hogy szar lesz
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Tigerclaw
nagyúr
Emiatt biztos nem vennék Nintendo részvényeket. Gyenge, drága és ugyanazzal a pár játékkal próbálják eladni, mint az évtizedben az elődeit.
Olyan 200 dollárt megérne dokkolóval, de többet nem. Ha dokkolva hozná legalább a jelenlegi kifutó PS4, XONE teljesítményét és lenne pár menő exclusive játék akkor többet is, de nem Mariora, meg Pokemonra gondolok. Szokás szerint jó koncepció, gyenge implementáció, kevés AAA játék és magas árcédula. Ez a Nintendo recept, ami eddig sem jött be.
300 dollárér XBOX One S és PS4 konzolokat lehet venni játékkal összecsomagolva. Ez nem ér annyit, ráadásul a hírek szerint elég kevés játékkal startol és még kevesebb húzócímmel.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
khron78
őstag
Igen, pont ez jutott az eszembe. Mennyire reális, hogy valaki ezt nyomogatja a BKV járatain. Tudom, Magyarország nem piac. De pont ezért itthon nem is lesz sikeres.
Az is érdekes, hogy egy 100eFt-os kütyüt, csak úgy lazán bedobsz a hátizsákodba.
Mindenhova viszed magaddal, mikor még egy mobil se feltétlenül kényelmes "viselet".
WC-n ülve vagy fürdőkádban fekve jó dolog lehet játszani, de itt nem tölt el az ember órákat, hogy komolyan belemélyedjen egy pl. Zeldába.Ez egy jó ötlet akart lenni, de nem az.
Szeretem az innovatív kütyüket és próbáltam is magam rábeszélni, de nem tud meggyőzni még mindig. -
atike
nagyúr
Kíváncsi vagyok arra, hogy mennyire lesznek vevők erre az emberek, Szerintem nagy ötlet (szokásos, Nintendós), de hardveresen megint gyengébb a konkurenciánál (szokásos Nintendós)... A piac eldönti van-e rá igény. Én simán bevállalnám otthonra.
-
.LnB
titán
Frankó alternatív univerzumot mutat be az első videó. Ahol bulikban, főiskolában, "mosókonyhában" is mindenki önfeledten szórkozik a cimborájával és/vagy ismeretlenekkel. Mert a Switch mindenkit összehoz! Annyira szép egy világkép.
De sajnos mi ebben az univerzumban élünk:
És ennek az egész Switch-nek egyetlen egy értelme van ez: [link] Csak gáz, hogy ha valamelyik miniatűr leszedhető kontroller véletlenül beleesik a klotyóba.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- DIGI kábel TV
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest