Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
Fura, hogy nem jön Switchre...az eredeti játék (nem az előző rész) eredetileg DS játék volt, nem?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
GodGamer5
addikt
Szuper, hogy jön pc-re is. Ps3-ra szuper volt az első rész.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
ldave
félisten
Erre a második részre azt írják elég komoly aktuálpolitikai részei is vannak. Egy királyságot kell benne menedzselni, ahol téma pl a dolgozók jogai, a szabadság ára és hasonlók.
Mai napig nem tudom miért szűnt meg a Gamepod Logout jellegű volta, egyszer csak egyik napról a másikra megváltozott a rendszer, pedig én nagyon szerettem ide híreket hozni. Teszteknek végül is most van helye a Logouton, de az más.
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
.LnB
titán
Tényleg, miért nem lehet már írni?! Így legalább alig van teszt.
Pedig simán bevállalnám a CoD-okat, Far Cry-okat, AC-ket. Azokról tudnék írni. No meg a Metal Gear Survive. Mondjuk utóbbi nem lett volna hosszú írás.Komoly egyébként ennek a Ni No Kuni-nak a története? Szóval a gyermeteg külső, erős sztorit rejt?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ldave
félisten
-
-
ldave
félisten
Ó, épp most hogy lassan befejezem a Radiant Historia-t (eddig 55 óra), erre most jön ez pénteken. Pedig nem akartam egyik 50+ órás JRPG-ből a másikba ugrani, de hát ez van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- Külpolitika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest