Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
Abban igazad van hogy előre nem illik szarozni semmit, de mondom nem tudom melyik ígéretük az ami alapján el kéne higgyem hogy fasza lesz. Az meg hogy most a GRIDet nyúlták le...
carbon -> Fast and Furious 3
pro street-> nfs 1 ( lol)
undercover -> most wanted 2?
shift-> grid? ps2?Gyakorlatilag a MW óta semmi eredetit nem tudnak kitalálni. Márpedig eg yöreg gémert már csak az eredetiség tud lekötni. Vagy a mondanivaló. Ezér nem tetszik a Crysis se, mert az is egy típusjáték csak maxra feltolva. Sorolni lehetne a csomó egyedi játékot, de a nfs sorozat már 5 éve sehol nem az.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Tomcat
őstag
Félreértés ne essék, ez a rész alapjaiban jobbnak ígérkezik az Undercover-től, de szerintem a GRID színvonalát nem éri el. Mondjuk az Undercovert alulmúlni már szvsz. nem is szabad nekik. Ha meg egyáltalán nem lesz jó akkor marad a GRID és talán addig nem únom meg amíg ki nem jön a GRID 2.
Tomcat
-
P00By
nagyúr
Hát...
De ez a videó nekem bejött -
Markoka1993
tag
válasz raskolnikoff #16 üzenetére
Teljesen egyetértek veled. Én igazából a PRO STREET óta érzem, hogy ilyen szarokra nem dobok ki pénzt
live gt: Markoka1993
-
Csabee.
nagyúr
válasz raskolnikoff #16 üzenetére
még ne szarozd le, amíg nem jön ki maga a játék, akkor már talán leszarozhatod.. de még akkor sem, mer más munkáját minősíted!
Üdv: Csabee.
-
Elijah Baley
tag
Nem tudom..., de hol olyan video jön ki, hogy már azt veszem észre, számolom a napokat..., hol meg, nem tudom, hogy hova legyek az ilyen "überbrutál' pályabemutatós videóktól, ahol a naggyon' veszélyes kanyarokra hívják fel a figyelmünket"... felemás érzéseket kelt bennem,.., talán ez a kiábrándultság jele, és ha igen, akkor majd csak akkor veszem meg.., ha majd lemegy a zára'...
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."
-
raskolnikoff
őstag
válasz Popalcsek #15 üzenetére
Nem jön be, ennyi.. Az elmúlt 5 év alapján semmi okom nincs hogy megvegyem ezt a szart. Ha ilyenre vágyom, a GRID kell nekem. Mi alapján hinném el amit látok? Az elmúlt 4-5 évben az jött amit ígértek? He?
OFF: igaz a codemasters is mellényúlt most a FUEL-lel...A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Popalcsek
tag
Nem követtem a fórumot, de szerintem egy szaros GRID klón... szánalmas...
-
robotjatek
tag
Engem valahogy nem győzött meg.
-
Ice!?
őstag
34 másodpercnél amikor vált a csávókám, szerintem mágneses erővel tolja a sebváltót előre, mert van vagy 10cm-es rés a keze és a váltó között.
Amúgy ilyen melegben nekem nem szimpatikus ez a pálya. (:
[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
Mért? Ezen videók alapján még sztem nem nagyon lehet azt mondani hogy rossz a fizika...
Illetve autó mögötti nézetből a legdurvább szimulátor is arkade játéknak tűnik.
MÉg egy illetve: ha olyan játékot csinálnának amivel a másik oldal zsebéből is pénzt vennének ki, akkor meg amaz oldal zsebében maradna a pénz.
Uh várjuk csak az egyéb autósokat is...I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Skizz
addikt
Mi ez a vicc?
-
Tomcat
őstag
A video alapján nekem az nem tetszik ahogy csúszik, farol az autó. Olyan mintha a közepén lenne a forgástengelye és nem a kerekein fordulna. De ne legyen igazam...
Tomcat
-
őstag
vártam már de ez a video...
na majd meglátjuk.
utcai részek mindig is jobbak voltam szerintem...VGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
ThaBoss
senior tag
bízom a játék minőségében, de van egy olyan érzésem, hogy folytatódik a csalódás
remélem nem lesz igazam... -
Tom5
addikt
Határozottan tetszik. Remélem a gyengus NFS felhozatal után most végre kidobnak egy jó verziót.
-
ZeUS2140
aktív tag
Tudom, hogy egy EA-nak megvan a haszna, de nem sok programozással, ha időt fordítanának rá és írnának egy kis realisztikát is a gamekhoz azok zsebéből is tudnának pénzt kihúzni, akik ezen videó láttán elmosolyogták magukat
Nem értem, de nem is nagyon érdekel, csak az ő szemszögükből lennék kíváncsi, hogy mi az oka, az egyre rosszabb, még arcade szinten is megírt um. fizikának.
Nem flame-nak szántam, szal' nem kell nagyon belemenni. Csak egy gondolat volt.hülye ember nincs, csak keveset kérdez...
-
30z.Samu
félisten
Egy demot hozzánk vághatnának már!
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest