Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuskooo
addikt
Komolyan...mi ez a szar? Flipper? Ahogy egyre több a trailer, egyre kevésbé hiszem, hogy ez végre egy jó NFS lesz
-
Elijah Baley
tag
Pont ezt akartam én is mondani', - ha lesz tíz !JÓ! játék akkor örülhetünk neki..., mert ez a szám egy jó darabig kitart... - nyílván nem örökké, addig viszont felesleges is lenne
Én várom a játékot továbbra ...
És nem flame keltésnek szánom..., de ha megnézzük, hogy milyen játék volt hamarabb! - az nfs-széria vagy a grid.., és hogy mit miről másolnak, és honnan veszik a tapasztalatokat,..., hát igen - a megvalósítás egy másik kérdés...,- de a "grid klón" titulus azért elég sértő egy ilyen régi játéksorozatnak..., -vagy csak nekem túlzás ez?
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."
-
adam320
senior tag
10 jo játék.Ha mindegyik jo,akkor gondoljuk át.Nagyon tetszik 1 játék tegyük fel hogy 2 hét alatt kijátszod(meló mellet),ugye nagyon tetszik,lehet játszol vele még 3 napot.Akkor ott még 9 játék,azokkal is igy jársz el kb,január-februárig kitart.Nos elég a 10 játék vagy nem?
-
ChromeX
addikt
de ennek nem sok értelme van, már lassan elege lesz belole az embereknek nem hogy jobban várnák, ugyanaz a video sokadszorra is, csak most megtoldották néhány ajánlással
-
Markoka1993
tag
Már kicsit sok a trailerekből
live gt: Markoka1993
-
Csabee.
nagyúr
Ez már tényleg túl sok lesz, minden nap egy ilyen topic de a trailerben gurulnak az autók rendesen! kíváncsi vagyok mennyire lesz gyors a játék.
Kereken ez a 30. NFS Shift topic
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
Tituka
senior tag
-
raczger
őstag
Véleményem szerint idén még nem volt jó játék, amiket kipróbáltam azokat 2-3 nap múlva le is szedtem a gépemről.
Amit viszont nem értek, hogy a grid imádók mind grid klónról beszélnek. Azt leszámítva, hogy ez is autós játék, mi is az a hatalmas hasonlóság a kettő között?
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Hedgehanter
őstag
Directx11 tamogatassal jon?
-
keIdor
titán
Még 9 nap... nem is rossz...
Dirt 2-ig már csak 2 nap.
Kezdődik a játék áradat, ezt szeretem!
Igaz idén max 10 jó játék van/lesz...[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
boeing
senior tag
Bmw forever,jó kis árkad dolog lesz ez,de a célnak megfelel.Addigis GTR Evolution the king.
-
Killing
addikt
Elég szűk helyek vannak a pályán.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Tituka
senior tag
oké, jöhetne a játék is...
Skizofrén vagyok, és én is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest