Új hozzászólás Aktív témák
-
menalcas
őstag
Original HP2 feeling
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
joi29
őstag
Csak nekem van olyan érzésem hogy a SHARP amin játszanak
azért elcserélném akár az egész konfigomat is hi-fi-stől. -
Mappa
addikt
most ez lesz a következő NFS ..a Shift után ???? nem ugye?
nem kötelező megadni
-
littlelion21
addikt
Hogy én ezt a kretént hogy úúútáltam mindig...
-
Fortissimus
őstag
jo lesz ez!
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
TGuru
tag
Ez HP Race v 3? Nagyon emlékeztet ez a kis videó a HP2-re,de igaz ott nem Bugatti volt
-
Alg
veterán
hmmm.... erről most az jutott eszembe, hogy valaki csinált egy rendőrségi vinylt a Most Wantedbe, és kb. ennyi... Jó, a grafika szebb, de a pálya 1:1-ben ugyanaz, a "mindenteszétverek és alig lassulok" feeling, a falonfordulás, a flipperezés, a lebetonozott kocsik (mikor nekimegy, csak simán lelassul, ahelyett hogy csúsznának mindketten párszáz métert)
Eddig semmi új, semmi érdekes... még jó hogy hamarosan itt a SC2, lesz mivel játszani
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
félisten
Ez nagyon nagy multimókának ígérkezik.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Ryder62
őstag
Akkor meg azért menne a sírás hogy nem valódi kocsik lennének a játékban hanem kitalált járgányok. Egyébként nekem tök mindegy hogy törik vagy sem csak ne legyen olyan "tankot vezetek" érzésem mint a Most Wantedban. Ott is úgy zúzhattál keresztül a blokádokon hogy a kocsid alig lassult.
-
W.
tag
Valószínű ez annak tudható be, hogy még nem játszottam egyáltalán HP játékkal, de én nagyon úgy érzem hogy ez a NFS se lesz jobb az utóbbi időkben látottaktól. Ilyen sebesség mellett pontosan vezetni szinte lehetetlen, Road Blockok még az üldöző rendőrnek is betesznek, meg mi az hogy 200al belerohan a Bugatti az üldözöttjébe, az szaltózik egyet, aztán folytatódik az egész? Fura.
mod: ja meg persze lehet hivatkozni arra, hogy azért nem törnek a járgányok rendesen, mert nem engedik a nagyobb gyártók, de kérem, ott a példa.: GTAIV - Chrysler 300c-t beletették, kicsi módosítás a külsőn, átnevezték Shysler-nak, és mindenki boldog. Mindenki tudja, milyen verda, mégse kell ezzel vacakolni, hogy ki engedélyez mit. Javítsatok, ha tévedek.
[ Szerkesztve ]
-
Ice!?
őstag
Valahogy meg kéne különböztetni a gameplay videókat. Azt hittem, hogy ez még az előző.
-
törölt tag
válasz szombatitomi #1 üzenetére
Ahhoz képest milyen szar volt a Carbon-ProStreet-UnderCover, hozzájuk képest isteni játék lesz az új HP. A három említetthez képest csak jobb játékot lehet csinálni, aztán a Criterion nem szokott szar munkát végezni, szerintem jó lesz ez is, meg Criterion igazi arcade-os játékokat szokott készíteni.
-
Sicilian
addikt
Jó lesz ez várós már nagyon
nothing is true everything is permitted..
-
szombatitomi
senior tag
A helyszín, hangulat nagyon tetszik, az irányításról ez már nem mondható el.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest