Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvelstadt
veterán
Közben én ennek a végére értem, megcsináltam a platinát is. Belement kb 72óra és baromi jót játszottam.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
Ó több is van. Death gambit, dead cell stb.
Ott van pl a bloodstained ritual of the moon. Az kb efy szint ahogy minden ilyen 2D-s cucc minimum kinézhetne.Oriic
Lényegében igen. De azért van saját ötlete.
Én azóta meg is vettem és már belement 8 óra.
Itt is fogdosni kell a monokat stb de pl tök jó a shard craftolás amiből aztán a monokra rakhatsz buffot mint pl több attack vagy épp több gold vagy több exp-t kapjon harcban. Nem nagy dolog de kicsit még hozzáad a játékmenethez hogy kint a világban ne csak monokat keress hanem a köveket is.
Aztán van egy halom side quest amikért passive stackelhető buffokat lehet kapni a karakterünkre.Aki a régi poké játékokat szeretre és el tud szakadni azoktól a jószágoktól, annak jó szórakozás lesz ez a játék is.
Ja és a tesztben is említett coco nevü npc tényleg poén. Hangosan nevetek a beszólásain.
[ Szerkesztve ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jó látom ez lényegében egy átskinezett Pokémon?
Live-Die-Respawn
-
Kvelstadt
veterán
Egyet értek.
Nem is kell ide olyan 2D graf mint az ori.
Én pl imádtam a Shantae half gene hero grafikáját. Az is ilyasmi mint ez a játék.
De mikor kijön bármi 2D-s cucc ami hót pixel és ráfogják hogy mert az art, pixel art.. na az kib.sza a bitosítékot."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
Valszeg meg fogom venni.
Ez a fajta játék ezzel a megvalósiítással nekem sokkal jobban tetszik mint amit az új switches poké nyújt. Kipróbáltam azt és nálam jó nagy kapufa lett az a játék."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Memora
senior tag
Szép! Sokkal szívesebben játszanék ilyen rajzolt sítlusú indie játékokkal, mint a nosztalgikus 640 x 320 felbontásra hajazó pixelart stuffokkal.
Fancy quote placeholder
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest