Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Közben én ennek a végére értem, megcsináltam a platinát is. Belement kb 72óra és baromi jót játszottam.
-
Ó több is van. Death gambit, dead cell stb.
Ott van pl a bloodstained ritual of the moon. Az kb efy szint ahogy minden ilyen 2D-s cucc minimum kinézhetne.Oriic
Lényegében igen. De azért van saját ötlete.
Én azóta meg is vettem és már belement 8 óra.
Itt is fogdosni kell a monokat stb de pl tök jó a shard craftolás amiből aztán a monokra rakhatsz buffot mint pl több attack vagy épp több gold vagy több exp-t kapjon harcban. Nem nagy dolog de kicsit még hozzáad a játékmenethez hogy kint a világban ne csak monokat keress hanem a köveket is.
Aztán van egy halom side quest amikért passive stackelhető buffokat lehet kapni a karakterünkre.Aki a régi poké játékokat szeretre és el tud szakadni azoktól a jószágoktól, annak jó szórakozás lesz ez a játék is.
Ja és a tesztben is említett coco nevü npc tényleg poén. Hangosan nevetek a beszólásain.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jó látom ez lényegében egy átskinezett Pokémon?
-
-
Valszeg meg fogom venni.
Ez a fajta játék ezzel a megvalósiítással nekem sokkal jobban tetszik mint amit az új switches poké nyújt. Kipróbáltam azt és nálam jó nagy kapufa lett az a játék. -
Memora
senior tag
Szép! Sokkal szívesebben játszanék ilyen rajzolt sítlusú indie játékokkal, mint a nosztalgikus 640 x 320 felbontásra hajazó pixelart stuffokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Meglepően jól sikerült a Vewo Interactive szörnygyűjtős szerepjátéka, amely bár újat nem mutat a műfajban, tartalmas és minőségi szórakozást kínál minden platformon.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest