Új hozzászólás Aktív témák
-
Közben én ennek a végére értem, megcsináltam a platinát is. Belement kb 72óra és baromi jót játszottam.
-
Ó több is van. Death gambit, dead cell stb.
Ott van pl a bloodstained ritual of the moon. Az kb efy szint ahogy minden ilyen 2D-s cucc minimum kinézhetne.Oriic
Lényegében igen. De azért van saját ötlete.
Én azóta meg is vettem és már belement 8 óra.
Itt is fogdosni kell a monokat stb de pl tök jó a shard craftolás amiből aztán a monokra rakhatsz buffot mint pl több attack vagy épp több gold vagy több exp-t kapjon harcban. Nem nagy dolog de kicsit még hozzáad a játékmenethez hogy kint a világban ne csak monokat keress hanem a köveket is.
Aztán van egy halom side quest amikért passive stackelhető buffokat lehet kapni a karakterünkre.Aki a régi poké játékokat szeretre és el tud szakadni azoktól a jószágoktól, annak jó szórakozás lesz ez a játék is.
Ja és a tesztben is említett coco nevü npc tényleg poén. Hangosan nevetek a beszólásain.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jó látom ez lényegében egy átskinezett Pokémon?
-
-
Valszeg meg fogom venni.
Ez a fajta játék ezzel a megvalósiítással nekem sokkal jobban tetszik mint amit az új switches poké nyújt. Kipróbáltam azt és nálam jó nagy kapufa lett az a játék. -
Memora
senior tag
Szép! Sokkal szívesebben játszanék ilyen rajzolt sítlusú indie játékokkal, mint a nosztalgikus 640 x 320 felbontásra hajazó pixelart stuffokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Meglepően jól sikerült a Vewo Interactive szörnygyűjtős szerepjátéka, amely bár újat nem mutat a műfajban, tartalmas és minőségi szórakozást kínál minden platformon.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Update 05.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest