Hirdetés
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- World of Tanks - MMO
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- EAFC 25
- GTA VI
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Bestbuy játékok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
válasz BloodyEddie #2 üzenetére
A Kunimitsu pedig Yoshimitsu női megfelelője.
Nem nagy számok egyébként. Semmi extra már megint.[ Szerkesztve ]
-
Zigur
senior tag
Nos, a játék már megjelent, csak nem konzolokra hanem arcade gépekre, legalábbis erre következtettem hogy a most futó koreai Tekken liga mérkőzései már TTT2-n mennek.
Szerintem ezekhez jelenik meg a dlc, ami majd a később megjelenő konzolváltozathoz alapból járni fog. -
kapeti07
senior tag
Nekem is feltűnt, hogy a 4-ből csak egy eredeti karakter van ebben a DLC-ben. Nem is csoda, hogy ingyenes. De amúgy a Tekken x SF-ig várok a Tekkennel. Nem találom ezt a részt jobbnak a 6-nál.
Xbox: kapeti
-
wikings2
őstag
Nekem kimaradt ez hogy lesz új tekken, de örülök neki hogy visszatérnek az 5 nézetéhez. A 6 eléggé ellett rontva szerintem :s.
Ez a dlc 6 hónappal a megjelenés előtt igencsak fura...Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
BloodyEddie
őstag
Nem nagy extra, Michelle alap kari, az angyal = Devil Jin, az Ogre is voltmár, de persze örülés van hogy ingyenes, de igazán beférne az alap játékba.
-
james001
veterán
Király,várom már a játékot
Meg egyébként érdekes hogy dlc-vel lesz ellátva,mivel Harada egyenesen kijelentette hogy utálja a dlc-ket,és nem is ad ki a Tekken 6-hoz se és a Tag 2-höz sehttps://psnprofiles.com/kazama001
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- ASUS ROG Ally
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest