Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
nagyúr
A Burnoutnak van hangulata, UC-nek még az sincs. A kontrollert meg be lehet állítani simán, én is gamepaddel játszom. Jah, és a grafika is ott van a szeren, miközben sosem esik le 60 fps alá, ellenben az UC-val. De inkább ne sorold, mert ez nem az a topik. Amúgy érdekesnek tartom, ha vkinek bejön az UC, de örülök neki, mert talán egyszer vki megveszi tőlem, amit balga módon leemeltem a polcról még azelőtt, hogy elolvastam volna az élménybeszámolókat. Bár az is igaz, hogy ha egy fikázó véleményre hallgatnék, akkor a Burnout sem adhatott volna eddig kb. 40-50 óra kikapcsolódást.
-
PuMbA
titán
Autók: szerintem itt nem lehet igazi márkákat várni,mivel ripityára törnek az UC-vel ellentétben
Tuning: Burnoutban ez sosem volt,nem értem ,hogy hogy jön ide
Irányítás: a játék vége fele már olyan gyorsan mész,hogy inkább örülni kéne az irányításnak(megjegyzem,hogy az összes Burnoutban ilyen volt) ,de 1 óra alatt ezt nem lehet eldönteni (játék elején a sebességérzet még csak egy bicikli szintjén van a végéhez képest)
Rendőrök:ezt sem értem ,nem ez a lényege a játéknak
Hangulat:az elején még nem sok,de közepétől már megvan
Kontrollert felismeri,csak először be kell állítani rajta egy gombot a menüben...
Megjegyzem,hogy az elején nekem sem tetszett(túl lassú autók,nehéz navigálás),de adtam neki esélyt és megváltozott a véleményem ahogy haladtam előre a játékban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest