Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeliumA
aktív tag
-
HeliumA
aktív tag
Huh, ez nekem is tetszeni fog.
Az UC egy kicsit érdekes volt. Nem értettem soha hogy hogy a francba ér utol egy 300km/h feletti autót egy rendőr Jeep Cherokee. Ez elszúrták nagyon. A többi nem vészes benne.
Tetszik a Shift-ben, hogy sikerült majdnem realisztikus belsőnézetet csinálni. Végre látszik a külső tükör.
"A Pénz valóban nem boldogít, mert nem érzem magam boldogabbnak most, hogy 500m$-om van, mint amikor 400m$-om volt" /Arnold Schwarzenegger/
-
Nunder
őstag
Érdekes gépigény. Kicsit pontosíthattak volna egy két ponton. Ha optimalizálnák normálisan semmi gond nem lenne. Azért lehet hogy kipróbáljuk.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
PuMbA
titán
[link] Sőt még konzolon is nagyon akadt.
"the PlayStation 3 version can become downright unplayable at times. You'll see framerate hitches constantly from the start, but entering a race with a full lineup of fast cars who kick up dirt at the start can cause the game to craw"[ Szerkesztve ]
-
HardSanyeee
őstag
Csak a memória és videókari miatt félek kicsit. Memória az 2x1 giga dual channel-ben, a videó kártya pedig Ati HD 3450 (Windows Vista)
Bár az NFS-eket szarul optimalizálják. Már a Carbon-t is csak kb közép grafikán tudtam futtatni, hogy ne akadjon, míg a Burnout Paradise olyan szépen futott fullon, hogy öröm volt nézni (pedig újabb játék, mint a Carbon). -
athomi
veterán
Azt azért ne felejtsétek el, hogy az ajánlott gépigény nem azt jelenti, hogy maximális részletességgel elviszi a játékot a konfig.
PuMbA: Az Undercover PC-s verziója egy szutyok konzolátirat, nem csoda hogy ahány user, annyiféle tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
-
vergilx
őstag
Videók alapján szép a grafika,nem hiszem h ekkora gép max részletességgel viszi,de ha az EA nél ugy nézik,hogy minden max,felbontás 640x480,úgy már lehet
-
Sirandrish
legenda
hát ez valóban nem egy nagyon nagy gépigény...
Marhára kiváncsi vagyok mit tudnak kihozni ebből mert eddig elég biztató a témaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
- = Zk = -
félisten
pont erre gondoltam, csak lejárt a mod
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
dunc
nagyúr
válasz - = Zk = - #48 üzenetére
Öreg neki már mindegy.... ha örüljön....
-
- = Zk = -
félisten
igaz...
de nem tegnap vette a ramokat. amúgymeg amire használja azt a gépet, nemhiszem, hogy megérzi a 3G-t DC-ben...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
dunc
nagyúr
válasz - = Zk = - #45 üzenetére
"aki közel 60éves, örül ,mert a 32bites vistája alatt van 4gb ram" az igaz,hogy nem látja a 4gb-t de a dual chanel müködik ,és 3gb nál nem müködne tehát hasznos....pláne a mai memoria árakat nézve.
-
- = Zk = -
félisten
balázs, kleroo: köszöntem. gondoltam, h PS3, csak PC-re gondoltam
erről a hozzáértésesről meg megtudlak érteni.
kolegám aki közel 60éves, örül ,mert a 32bites vistája alatt van 4gb ram[ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
válasz - = Zk = - #42 üzenetére
NEM!
VAlószínűleg van PS3-a a kollégának.
Mindig mókásak ezek a gépigény adatok.
Ilyenkor mindig eszembejut 1-2 "hozzáértő haverom, aki nem érti miért költöttem 50k-t egy 512mb-os 8800GT-re mikor ők a nagy szakértelmükkel vettek egy 'KÉTGIGÁÁÁÁS' 9500GT-t. és mindig ki akarnak ezzel oktatni.....
Szóval sajnáljuk csoportosan a haonlóan mindenkinél jobban szakértő ....-ketHodor. Hodor? Hodooor!
-
_balázs_
csendes tag
válasz - = Zk = - #42 üzenetére
Nem.
-
- = Zk = -
félisten
-
anulu
félisten
nalam az EA azzal bukta el ezt a jatekot (pedig alapvetoen erdekelt volna), h szept 25-en jon a Gran Turismo 5... szerintem el fog minden mast homalyositani...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
- = Zk = -
félisten
-
mephi666
nagyúr
sz@rul optimalizálták... ennyi... 1280ban ultralow-on úgyanúgy szaggatott/lagzott, mint high-on, holott a burnout 1280ban fullon 60fps fölött ment stabilan... no comment... elb@szták, ennyi... ha ez is fos lesz, akkor nálam az ea el van ásva és el is felejtem, hogy valaha is normális játékokat gyártottak...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
fpeter07
veterán
Sztem nagy a gépigénye, de úccse fogok vele játszani úgy hogy nekem mind1
-
Jégkokó
veterán
Az undercover volt a legutolsó need for speed amit kipróbáltam.De mivel szaggatott mint állat igy hagytam a fenébe, meg igazából sose tudott lekötni egyik rész se túl sokáig, valahogy mindig megunom őket
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
PuMbA
titán
válasz CsíkosMókus #32 üzenetére
"256 MB grafikus kártya RAM Pixel Shader 3 támogatással (PCI-Ex)"
Nem is kell videókártya hozzá,csak a RAM-ja
[ Szerkesztve ]
-
CsíkosMókus
aktív tag
Kössetek bele huszonketten a valószínűleg elírt gépigénybe.
-
-
twollah
nagyúr
Eleg karcsunak van beallitva a gepigeny.
Kerdes az, hogy tenyleg menni fog az adott gepen ugy ahogy azt a keszitok elgondoltak. -
konas
senior tag
válasz - = Zk = - #20 üzenetére
Ja bocs h veletlen az 1 es hsz re valaszkent post-ol tam.
A Pro Street.nel szerintem jobb lesz..
A-az fix.?.?[ Szerkesztve ]
-
Adam86
tag
Azért szerintem a proci kicsit túlzás. Mondjuk nekem nem gond, elfog futni egy 2,4es c2d-n. Csak remélem ezt nem fogom letörölni 2nap után, mert nem tetszik.
Lenovo Thinkad T500
-
Somydemy
senior tag
Undegrand1, és a Most Wanted kivűl mindegyik pocsék lett ...
Nyisd nagyra Füled, és Látni fogsz!™ (by demy) ®
-
fagy53
nagyúr
Mindenki észrevette ezt az X2/C2D dolgot. Valószínű már korábban felcserélhették a két értéket és ezt most szolgai módon bemásolták.
Gyanítom, hogy teljesen mindegy, mert egyik platformnak sem lesz elég a 2.7GHz alatti CPU órajel. Átlagosan talán igen, de mindig vannak olyan szituk, ahol kell az erő![ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
"# Intel Core 2 Duo 2.5 GHz vagy AMD 64 X2 2 GHz"
ez különös"# 512 MB grafikus kártya Pixel Shader 3 támogatással (PCI-Ex)"
vagyis?![ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
rofl ez a gépigény... x2>c2d... höhöhö... de jó procim van... belepirulok, hogy így felértékelték ea-nél a 3800+ x2-met és ez a pcie 512mb is szép... akkor szerintük egy 1gigás 9400gt (természetesen pcie) > hd3850 agp 512mb? hahahahahaaaaa.... bolondok ezek... nem politikusnak kellett volna menniük inkább, hogy ilyeneket mondanak?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
- = Zk = -
félisten
picit bővebben az első két sort pls
-
FRENK1988
veterán
0.5G-s VGA kari? De amúgy miért pont a memória nagyságot irák ki? Miért nem a grfikus csíp tulajdonságát: Gondolok itt R600/G92
[ Szerkesztve ]
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
konas
senior tag
válasz - = Zk = - #1 üzenetére
Ebbol se lehet nagyon kovetkeztetest levonni..
3.4Ghz...HA ha nem lessz nagy etvagyu..
Nagy kaki ez a hir.. -
fekeandras
őstag
Na ez az a játék ami soha sem fog a gépemre kerülni...
Az utolsó 3 rész nagy csalódás volt ettől sem várok majd csodát.De, hogy 2Ghz AMD X2 ajánlott alá viszont C2D-ból 2,5Ghz kell... Ház izé...Szép csendben meghalok a röhögőgörcstől... -
proci985
MODERÁTOR
szerintem az a 2.5ös c2d úgy néz ki, hogy e5200, avagy az 1.83as 6300asnak megint nem hinném hogy lehet vele baja, de az alapórajelű 2160 is core alapú... meg úgyis mindenki felhúzza 3.0áig, szal nem tökmind1
azért a vidkari az nemgyenge... szóval a 8500gt 2giga ddr2vel már jól futtatja?
hát, az UC az ritka gyér volt. konkrétan a memóriában képes volt kemény 7-800mega memeket foglalni, amikor másfél évnél fiatalabb AAAs játékok általában már egyenes vonalat húznak 32bit határán. és ez nem azért volt, mert az EAs fiúk jól tudnak optimalizálni, hanem mert konkrétan évekkel volt lemaradva grafika terén a konkurenseknél. mentségükre legyen mondva, az ai se volt jobb. meg az egy mag kihasználása. meg úgy általában minden. a soundtrack licenszelése egy jó dolog, de másra is kéne ám némi figyelmet fordítani.
egyébként igaz az h a simbim fejleszti? mert a legutolsó volvo - the game alapján örvendeni fogunk... easy fokozaton kb dirt szintű (tehát már élvezhető és játékra teret engedő, magyarul akarattal már meg lehet csúszni) fizika, realisticon meg megismerkedik az ember olyan dolgokkal, mint a stig miért shortshiftel néha powerlapoknál (ld koenigsegg másodikban). ez annyit jelent, hogy realisticon még bőven vezethető az autók zöme billről is (értsd, ha cmr 2.0ban hardon megy a billentyűzés itt is menni fog), de nagyon észnél kell lenni.
ami hosszútávon mégiscsak sokkal nagyobb móka, mint saját magaddal versenyezni a mclaren f1el (nfs undercover előtti verzió, neve nem jut eszembe, de grip és dragban kb igy nézett ki) és kb gondolattal vezérelni az autót (Volvo c30 ahhoz képest irányithatatlan dög, pedig kvázi bolondbiztos), az undercoverről meg inkább nem is nyilatkoznék, volt lejjebb.
igazából ha tényleg a simbim csinálja és a marketingesek nem pofáznak összevissza bele(mert már legutóbb is milyen jól megmondták mi kell a népnek) talán végre a MW után jópár évvel megint lesz egy remek nfsünk.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
misx
senior tag
Vidkarinál: PCI-Exp
Hát igen, ezt sokszor lehagyják mert anélkül elvileg megfelelne egy 478-as P4 is, amin DDR memória van AGP-vel. Na és ez már gyengébb mint egy LGA775-ös P4 ami mellé DDR2 memóriát teszel PCI-E karival. De jól futni úgyis csak Core2-n fog. -
rubek25
csendes tag
MW óta sztem nem jók a NFS-ek
remélem végre mutatnak valami újat a az EA-s srácok -
Revox66
tag
Én kihagytam az UC részt az nem tetszett, és a Carbon sem, remélem ez már jobban sikerül, Shift gépigénye papíron nem rossz, csak mit hoz a valóság
-
joey04
titán
Nem vészes.
-
Killing
addikt
Örülök hogy végre haszna van a 2 magnak.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
- = Zk = -
félisten
a tényleges hivatalos, úgyis a saját géped/ünk lesz
#9: reméljük lesz..
[ Szerkesztve ]
-
Misi 007
őstag
Egy új VGA-t úgyis akartam már venni!
-
törölt tag
X2-ből kisebb is elég, mint C2D-ból? Ez kissé érdekes...
-
- = Zk = -
félisten
nálam a Carbon volt az utolsó csepp. azt nagyon megszerettem. (az örök kedvenc a High Stakes )
eza beleélés nálamis hasonlóképpen van, csak czink, mikor gondolod, hogy annyira nem lesz xar, és még annál is xarabbmost pl már napok óta Superstars V8-al nyomom. azelőtt grid onlány...hm. videója alapján nem lesz rossz NFS. de még izgibb, hogy mivel lehet feldobni, egy körversenyes játékot. pláne EA részről..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz - = Zk = - #1 üzenetére
Hát, a PS még elmegy kategória volt. Dehát az UC, na az volt egy nagy rakás ... :\
Kíváncsian várom, de direkt nem élem bele túlságosan magam, mert akkor nem csalódok akkorát, ha mégsem lesz olyan jó.
Legyen arcade, adjanak nekem vmi GRiD szerű fizikát, azzal már meg lennék elégedve...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
- = Zk = -
félisten
tetszetős gépigény
remélem jobban fogom szeretni ezt a részt, mint a Pro Street-et...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest