Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
leszedtem a demót, install közben a zonealarm valami férget talált benne és elcseszte a feladatkezelőt is :S valami nem fasza vele...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Gaboman
nagyúr
Letöltöttem az angol demót de valami nem stimmel vele,DX10 1280x1024 30-40FPS 1600x1200 20-30FPS között megy,de hiába veszem le a grafikát akkor is így megy.
Kell hozzá még patch mert ATi kari nem igazán jó.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
mephi666
nagyúr
na, ha előbb látom a cikket, ráengedtem volna a letöltést a demóra, hogy míg melózok, lejöjjön amúgy a "hogy szerzünk töltényt az alvilágban?" kérdésre azt válaszolnám, hogy volt pl az undying (ami az egyik kedvencem még mindig) és ott amikor visszacsöppentünk a múltbeli kolostorba, akkor is lehetett lőszert találni a stukkerhez/söréteshez engem nem zavart egyáltalán... remélem jó hangulata lesz a játéknak és nem lesz egyhangú/monoton... a videók nagyon tetszettek és a fegyverek is elég pofásnak tűnnek főleg a luger (kedvenc)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Breki's
tag
Nekem kicsit olyan Doomos feelingje van a sztorinak. pokol, beszélő koponya, katonák. Sajnos a demó egyelőre kimarad, mivel egy 2200-al gyengébb a videókarim mint kéne.
Breki's
-
Geffry
aktív tag
Áááá végre! Mennyire vártam már... Annyira parlagon volt hagyva a WW1 téma, mindig csak partraszáltunk '44-ben de soha nem lehetett (az iron storm aka ww zero-t leszámítva) a nyugati fronton megütközni...
Igaz hogy kicsit furi sztorit találtak ki, de állok elébe!A PH-n mindenki mindig jobban tudja. Fél óra Google keresés után...
-
nrgia
őstag
2x ment el. bocsi
[ Szerkesztve ]
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
nrgia
őstag
Nekem bejön a játék,mármint amit eddig láttam belőle .--- (Apró személyes megjegyzés: arra azért kíváncsi lennék hogy szerzünk töltényt az alvilágban?!)---miért ,talán van alvilág?
[ Szerkesztve ]
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest