-
GAMEPOD.hu
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeLu_01
csendes tag
válasz borrudi #5205 üzenetére
Erre lesz szükséged: eAccelerator.
Itt meg találsz róla egy kis leírást: eAccelerator használata
A phpMyAdmin programcsomag telepítve van a NAS-on?
[ Szerkesztve ]
-
DeLu_01
csendes tag
válasz DeLu_01 #5194 üzenetére
Megoldódott a gond, igaz hogy csak a Readynas duo-n, de azért leírom a hiba okát, hátha valakinek hasznára lesz. Szóval a Readynas belső mail szerverén állítottam át az email providert internal-ra. Most már megy az űrlap küldés ezerrel! (gmail-el)
Ha valaki az NSA-310-re is meg találná a megoldást, ossza csak meg bátran!
-
DeLu_01
csendes tag
válasz borrudi #5196 üzenetére
Az adminisztrációs felületen az Alkalmazások menüpontban kattints a Webes közzététel-re. Itt bejelölöd a Webes közzététel engedélyezése-t. A Nem publikált megosztások közül kiválasztasz egyet, (én a public mappát választottam) és katt A kiválasztott megosztások közzététele-re, majd Alkalmaz.
Ezzel engedélyezed a webszervert, ami a "public" mappát teszi alapértelmezetté. Tehát ha beírod a böngészőbe az ip-címedet, akkor a "public" mappában található index.html fog megnyílni.
A szerveren lévő "public" mappába pedig átmásolod a tartalmat amit közzé akarsz tenni. Én erre TotalCommandert használok, de az intéző is megteszi.
-
DeLu_01
csendes tag
Sziasztok!
Tud-e valaki segíteni nekem abban, hogy ha webszerverként üzemeltetem a NAS-t, akkor miért nem küldi el az űrlap adatait a megadott e-mail címre.
A php és html kódokkal nincs gond, ingyenes tárhelyről kiválóan működik. Viszont saját szerverről nem. Elsősorban egy ReadyNAS Dou szerveren akarom beállítani, de ott nem ment, aztán átpakoltam az NSA-310-re, de ott se működik!
Úgy gondolom valami szerver beállítási gond lehet. A php.ini fájlban már szinte mindenféle beállítást kipróbáltam, de ha van valakinek bármi ötlete szívesen veszem.
Az űrlap nagyon egyszerű, egy nevet és egy e-mail címet kellene hogy elküldjön a megadott címre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Robotporszívók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- BMW topik
- További aktív témák...