Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bélaaaa
őstag
-
Kami11
őstag
válasz taylor67 #899 üzenetére
Azt kell eldönteni, hogy neked mi a megfelelőbb, van-e felesleges pendrive-od amit erre szánsz és nincs rá szükséged, hetekig, hónapokig.
Fw.-t meg nem mindennap frissít az ember, ráadásul, ha jól műxik a NAS azon funkciója amit használsz, felesleges is. Mérlegelsz, döntesz és azután telepítesz.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
válasz taylor67 #904 üzenetére
Nem kell másolni sehová!
Ezt a fájlt letöltöd, majd bemásolod a nas-on az admin/zy-pkgs könyvtárba, ezután a nas webes felületén a Programcsomagok menüpont alatt nyomsz egy frissítést és már meg is jelenik az ffp telepítési lehetőség a többi csomag között.Ezután már nem kell Telnet, egyből SSH-n tudsz bejelentkezni!
[ Szerkesztve ]
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
Erre nem tudom a választ, még nem frissítettem fw.-t mióta fenn van a vinyón az ffp, de nem is áll szándékomban. Amit használok az megy minden probléma nélkül, a Twonky helyett meg a MiniDLNA üzemel hibátlanul.
"Megcsináltam uPNP kikapcs és simán port forwardoltam a nas ip-t és a torrent portot beírva...
Sajna ekkor is Port Closed..."
Akkor passz, ennek így mennie kellene, esetleg egy restart....
Talán érdeklődj a router topicában is, hátha ott tudják a választ.
Nálam ezzel a módszerrel -fix IP, portforward- megy gond nélkül, sőt az uTorrent és a nason lévő Transmission is műxik egyszerre.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
dxavier
csendes tag
Azért ezer kössz... Van esetleg érdekes leírás akár külföldi is amit érdemes ebben az ügybe bújni?
Nas-hoz csak nem olyan rég fogtam hozzá, azért kérdem mert a Transmission nem veszi a .php-s torrent linkeket, csak a gépre mentetteket néhol a külföldi lapokról a magnet linkeket az automatic-al sikerült, de az itthoni oldalak linkjeit nem eszi meg nekem...NA így jártál egy kérdésre válaszoltál és most kapsz még párat a nyakad közé, ezért bocs... Érdekel a téma ezért próbálkozok, remélem itt lesznek még válaszok
Zyxel NSA-325 FFP-vel TM-el és PLEX-el
-
Kami11
őstag
Én ezt az oldalt szoktam nézegetni, van sok hasznos dolog.
A torrenteket nem linkről "etetem", hanem közvetlenül töltöm be, de lentebb már beszéltük, hogy a privát tracer-ek linkjeit az autentikáció hiány miatt nem eszi meg, a nyilt oldalakét viszont igen. Lehet hogy nem így van, de ezzel a kérdéskörrel nem foglalkoztam így nem mélyedtem el benne.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
dxavier
csendes tag
MEgpróbáltam ezt a winyós dolgot mármint a winyóra tettem az ffp-t és a transmission-t de még mindig nem akarja az irni hogy port open...
Küldhetek egy privátot mert találtam vmit a log fájlban... Hátha ez mond neked vmit...
Köszi a linket...
-
taylor67
csendes tag
-
taylor67
csendes tag
válasz pengemetal #916 üzenetére
azon már szerencsére túljutottam, most a transmission telepítésnél akadtam el, lásd az előző hozzászólásom. Kétszer is letöltötte a fájlt a mögé rakott "1" abból adódik, de sem a curl-7.18.1.tgz-t sem a curl-7.18.1.tgz1-et nem hajlandó telepíteni. szerinte invalid package.
-
taylor67
csendes tag
Ha merevlemezre telepítem e helyett milyen parancsot kell kiadni: "mkdir /ffp/tm"
Ez mit jelent? Az első zárójelben lévő sort cseréljem ki a második zárójelben lévő sorra? Két sor is tartalmaz transmission_home bejegyzést.
"Mentsük el, majd keressük meg a "/ffp/start/transmission.sh" fájlt, és módosítsuk:
(TRANSMISSION_HOME=/ffp/tm/.transmission-daemon)
(user=root)"Linuxból nulla vagyok, bocsi.
Ha sikerült mindent telapítenem mit kell látnom a NAS admin felületén?[ Szerkesztve ]
-
taylor67
csendes tag
válasz pengemetal #919 üzenetére
Nem stimmel a Transmission_home sor.Nálam ez van. Jó így, vagy nem?
"if [ -d /mnt/HD/HD_a2 ]; then
TRANSMISSION_HOME=/mnt/HD/HD_a2/.transmission-daemon user=root
else
TRANSMISSION_HOME=/mnt/HD_a2/.transmission-daemon user=root
fi" -
Kami11
őstag
válasz csocsika1700 #926 üzenetére
Lehet meghalt a a LAN adapter benne?
Esetleg egy reset segíthet, ha nem, gari!A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
taylor67
csendes tag
válasz pengemetal #923 üzenetére
Köszi, módosítottam. Próbálkozom az Androidos GUI-val csatlakozni, de sajnos nem megy. ( A számítógépre nem tudok telepíteni semmit, nincs admin jogom. ) A 9091-es portot forwardoltam a NAS felé, dyndns cím aktualizálva van.. A remote client path-hoz mit kell beírni?
-
Kami11
őstag
"Ez jobb mint a twonky?"
Jobb."Pendrivera lehet telepíteni?"
Lehet."Valaki képet tud küldeni róla h ez h néz ki?"
Kép nincs, ez egy szolgáltatás, leírás 5 azaz öt hsz.-al visszább![ Szerkesztve ]
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
válasz happy555 #935 üzenetére
Nehogy végigcsináld az egész műveletet! Nem kell!
Pár sort kell csak futtatni:wget http://wolf-u.li/u/441 -O /ffp/bin/uwsiteloader.sh
chmod a+x /ffp/bin/uwsiteloader.sh
uwsiteloader.sh
slacker -U -a -A s:automake s:autoconf s:binutils s:bison s:curl s:flex s:gcc s:linux-headers s:make s:mpfr s:patch s:uClibc
and press OK to install them.slacker -a -A s:libjpeg mz:ffmpeg uli:flac uli:libexif uli:libid3tag uli:libogg uli:libvorbis uli:sqlite
and press OK to install them.Ha ez megvan jön ez:
slacker -a -A s:libjpeg uli:ffmpeg uli:flac uli:libexif uli:libid3tag uli:libogg uli:libvorbis uli:sqlite
and press OK to install them.És végül:
slacker -U -a -A mz:minidlna-1.0.25-arm-0.txzKész is. Restart és megy a MiniDLNA.
-
taylor67
csendes tag
válasz pengemetal #934 üzenetére
Megpróbáltam hálózaton belül, de így sem megy. Le lehet valahogy lokálisan ellenőrizni, hogy fut-e a transmission és jól van beállítva minden?
-
Kami11
őstag
válasz happy555 #941 üzenetére
Olyan e-mail szolgáltató kell, aki engedélyezi a szokásos protokollokon a levél küldését sima hitelesítéssel.
Gmail pl. nem jó mert ott ssl protokollon keresztül kell 995-ös porton küldeni mailt, és ezt a webes felületen nem lehet beállítani -legalábbis én ezt a lehetőséget nem találtam.
Ha a net szolgáltatód adott e-mail címet és lehetővé teszi az ezen keresztüli levélküldést a szokásos formában, akkor azzal kellene próbálkozni.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
dxavier
csendes tag
Olvastam ezt a dropbox-os megoldást próbáltam is de nekem nem megy....
Az én elképzelésem az lett volna, hogy a pass-al védett oldalon a letöltére kattintok és a torrentet a dropboxba mentem, és utána az generál nekem egy linket, amit beszúrnék a Tm-be, de ezt se winfoson, se ipaden nem akarja meg nyitni... Csak akkor ha böngésző megint letölt és simán gépről betallózom, de én ezt szeretném elkerülni...
Esetleg valakinek van erre megoldása, hogyx ne kelljen a gépet bekapcsolni???
-
Kami11
őstag
Alapfogalmak
Ez arra jó, hogy a TV-d, médialejátszód stb.felé közvetítse a tartalmat. Nem kell beállítani szinte semmit, -azért ez nem teljesen igaz, de inkább ne menjünk most bele a settings fájl szerkesztésébe- alapból be van, csak használni kell.
Esetleg a http://nsa310:8200/ oldalon leellenőrizheted, hogy műxik e.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Ricsárdka85
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Épp egy Zyxel NSA310 vásárlása előtt állok. Amire én használnám az Torrentezés és film nézés. Elég sok fórumot és leírást olvastam el, de egy valamiben nem vagyok biztos. USB porton keresztül össze tudom kötni a Samsung Smart TV-vel? A TV látni fogja a NAS belső könyvtárait mint egy pendrive-nál?
Azért így szeretném megoldani mert szerintem gyorsabb és stabilabb lenne mint DLNA-n keresztül, plusz így hálón keresztül nem tudok beletekerni a filmbe távirányítóval.
Ha mégsem lehet így megoldani akkor DLNA-n a NAS milyen video formátumokat támogat, mert ha jól tudom ilyenkor az a mérvadó, hogy a player milyen formátumot játszik le, nem pedig az amit a TV?
Előre is köszönöm! -
Kami11
őstag
válasz Ricsárdka85 #946 üzenetére
Nem tudod USB-n összekötni, de nem csak ezzel a nassal nem, hanem szinte egyikkel sem.
-
taylor67
csendes tag
válasz pengemetal #938 üzenetére
Feltelepítettem egy gépre a Remote Gui-t, ezzel be tudok lépni. Androidon továbbra sem megy. A kapcsolat létrehozásánál be van írva a remote client path-hoz "/trasmission/rpc". A pc-n nem kért ilyen beállítást, lehet, hogy ide mást kellene írni?
[ Szerkesztve ]
-
taylor67
csendes tag
El lehet valahogy az nsa310-et a neten kersztül érni web böngészővel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest