Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
nem értek egyet (kizárt bármilyen fejlesztő aki 3 hónap alatt összerak ilyet, még nagy csapattal se lehet).
valószínű az eredeti motor egy picit modernizált változatát használhatják, így a kezük meg van kötve mit hozhatnak ki belőle. engem mondjuk nem zavar ez a grafika (bár én ezekkel nőttem fel).
új, modern motorra valószínű nincs pénz (vagy nem volt, nem volt cél mert nem lesz "retro" a régi fanok számára)... gyakorlatilag egy másik játék lett volna akkor ha más jellegű motort használnak, nem illet volna Age Of Empires IV-nek nevezni.persze érdekes látni, hogy a grafika mellett a játékmenetet illetőleg is hogy elhaladt a kor mellette... bár talán nem teljesen jó irányba minden szempontból ... f*cky*u mikropayment system
Új hozzászólás Aktív témák
gp A megjelenési dátumot még mindig nem árulták el nekünk, de annyi biztos már, hogy ősszel jön a folytatás.
- Ukrajnai háború
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mobilinternet
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Bitmain Antminer S9 13.5T
- Outemu Silent Peach V3 Switch Lubed Mute - 100 db
- MacBook Air 2020 13" Retina i5-1.10GHz 8GB/256G SSD, HUN BIll, kevés töltéssel, üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest