Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
Szerintem is nagyon jó! Már rég ezt kellett volna kiadni nem azokat a 3d-s ocsmányságokat...
Egyébként nekem is meg van Xbox360-ra a sonic de semmit nem érő...
Videok alapján jónak tűnik de a látszat nagyot csal!!! -
Def26
félisten
Jujj, ez nekem nagyon tetszik. Tuti vevő leszek.
-
AXisBOLD
addikt
de hova tűnt Daemon Hill
meg a videóóóó
-
h-yle
addikt
"Nem egészen két órával a kiszivárgott videó és képek után a SEGA máris nagy erőkkel nyomoz a tettes után, így elképzelhető, hogy törlik a videót. Ezért egy kicsit korábban jelentetem meg a hírt, mint szoktuk, remélem páran még meg tudják azt nézni a törlés előtt."
Akkor ez a szövegrész biztos arra utal, hogy szerintük nem is fogják törölni.
Egyébként kiváncsi vagyok újítani sikerül-e valamit a jól bevált recepten, mert a 10 éves verziót tuning köntösben nehéz lesz eladni.
-
bwoay
nagyúr
ennek magyarázatát a szerkesztők borzasztóan gyenge jövőbelátó képességében keresd
egyébként döbbenet, hogy a Segának leesett, amit 10 éve mindenki próbál velük megértetni, és tudtak (így első ránézésre) olyan Sonicot csinálni, amilyet eddig is kellett volna. Ráadásul ez nem is lehetett olyan nagyon nehéz/drága, de legalább időközben rengeteg pénzt elgyúrtak arra, hogy szarrá gyalázzák a szériát.
-
h-yle
addikt
Nem értem ilyenkor mért nem lehet egyszerűen lementeni a videót és áttenni valami magyar megosztóra, ahol biztonságban van...
-
Gomez86
őstag
válasz
LackoMester #3 üzenetére
De volt! Sonic Unleashed a neve Aki teheti hagyja ki
Amúgy van egy eladóm, vagy cserélhetőm belőle
szerk: szenvedek a linkel
-
Számomra a Sonic a no1. mászkálós-ugrálós játék. Mario elhúzhat.
-
LackoMester
addikt
Nemsokan.
-
Def26
félisten
Törölték... Aki látta, milyen volt?
-
Pubszon
veterán
Kár hogy levették a videót és kár hogy PC-re ez se jön ki.
-
LackoMester
addikt
válasz
LackoMester #3 üzenetére
Morden*bocs
-
LackoMester
addikt
Már törölték is.
Modern 24 nemvolt. Sonic & SEGA All-Stars Racing elvileg ez jön nemsokára, a hónap végén. -
Morden24
nagyúr
Volt már ez előtt Sonic Xboxra?
-
atike
nagyúr
Meg tudtam nézni - tényleg látványos...
Nah, ugyan mikor fogják törölni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp Kiszivárgott egy kamerával felvett videó a Sonic 4 Alpha verziójából, melyen a játék kezdetéből láthatunk egy percet.
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Nintendo Switch OLED + 2 db Pro Controller eladó
- Xbox Dream Vapor - Special Edition kontroller
- Eladó Xbox One S 500GB konzol 3 kontrollerrel és Play & Charge Kitekkel!
- Chroma Indigo Playstation 5 Slim lemezes + kontroller, 5 hónapos, garis, dobozos, csere is
- Persona 5 The Royal - Phantom Thieves Edition - PS4
- XBOX Series X csomag (konzol + 2 kontroller + media távirányító + új akkuk)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus TUF FA507 Gamer Laptop! 2027.04 Gari. RTX 4050 / R7 7535HS / 16GB DDR5
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest