Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
Szerintem is nagyon jó! Már rég ezt kellett volna kiadni nem azokat a 3d-s ocsmányságokat...
Egyébként nekem is meg van Xbox360-ra a sonic de semmit nem érő...
Videok alapján jónak tűnik de a látszat nagyot csal!!!----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
Def26
félisten
Jujj, ez nekem nagyon tetszik. Tuti vevő leszek.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Vistaboy
veterán
Idézem Zsoccc válaszát a kérdésedre (Én is ezt mondom):
"Mert lusták vagyunk, és különben is, lassú a netünk."
Viccet félretéve, kicseréljük a hírben lévő videót a te linkeden lévővel. Köszi szépen.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
AXisBOLD
addikt
de hova tűnt Daemon Hill meg a videóóóó
Aurea mediocritas
-
-
h-yle
addikt
"Nem egészen két órával a kiszivárgott videó és képek után a SEGA máris nagy erőkkel nyomoz a tettes után, így elképzelhető, hogy törlik a videót. Ezért egy kicsit korábban jelentetem meg a hírt, mint szoktuk, remélem páran még meg tudják azt nézni a törlés előtt."
Akkor ez a szövegrész biztos arra utal, hogy szerintük nem is fogják törölni.
Egyébként kiváncsi vagyok újítani sikerül-e valamit a jól bevált recepten, mert a 10 éves verziót tuning köntösben nehéz lesz eladni.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
bwoay
nagyúr
ennek magyarázatát a szerkesztők borzasztóan gyenge jövőbelátó képességében keresd
egyébként döbbenet, hogy a Segának leesett, amit 10 éve mindenki próbál velük megértetni, és tudtak (így első ránézésre) olyan Sonicot csinálni, amilyet eddig is kellett volna. Ráadásul ez nem is lehetett olyan nagyon nehéz/drága, de legalább időközben rengeteg pénzt elgyúrtak arra, hogy szarrá gyalázzák a szériát.
[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
h-yle
addikt
Nem értem ilyenkor mért nem lehet egyszerűen lementeni a videót és áttenni valami magyar megosztóra, ahol biztonságban van...
[ Szerkesztve ]
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
Gomez86
őstag
válasz LackoMester #3 üzenetére
De volt! Sonic Unleashed a neve Aki teheti hagyja ki Amúgy van egy eladóm, vagy cserélhetőm belőle
szerk: szenvedek a linkel
[ Szerkesztve ]
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
félisten
Számomra a Sonic a no1. mászkálós-ugrálós játék. Mario elhúzhat.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
LackoMester
addikt
Nemsokan.
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Def26
félisten
Törölték... Aki látta, milyen volt?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Pubszon
veterán
Kár hogy levették a videót és kár hogy PC-re ez se jön ki.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
LackoMester
addikt
-
LackoMester
addikt
Már törölték is.
Modern 24 nemvolt. Sonic & SEGA All-Stars Racing elvileg ez jön nemsokára, a hónap végén.[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Morden24
nagyúr
Volt már ez előtt Sonic Xboxra?
Sectumsempra - For Enemies
-
atike
nagyúr
Meg tudtam nézni - tényleg látványos... Nah, ugyan mikor fogják törölni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- Retro pakk (akár külön is!)
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest