Hirdetés
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- Tíz éve jelent meg a Bloodborne
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Dune Awakening - Arrakis hangjai: Kulisszák mögötti videót kaptunk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
Új hozzászólás Aktív témák
-
richpublic
tag
soha nem fogom megérteni minek csalni
a sok mocskos csiter hogy robbanna fel az egerük
-
marec
csendes tag
Ugy látom elszabadult a pokol. Én eléggé jol észreveszem a wh sokat mivel viszonylag sok játéktapasztalattal bírok. Ma már legalább 20-25 csaloval találkoztam bá nem volt nehéz kiszurni öket mert mocskosul gátlástalanul nyomják. És persze 2500 bann az 2500 ban de a játékosok mennyiségéböl itélve sztem mára 10.000 felett vannak a wh sok. Ezek után nem vagyok hajlando szégyenlni magam hogy nem vettem meg. Semmit nem tudunk csinálni a csalokkal az infinity meg röhög a markába mert jool tudja hogy néhány honap és ujjra lehuzhatják a lelkes vásárlokat néhány map kedvéért.
-
bOtX
aktív tag
Jól tették
-
tomi_mod
aktív tag
Ha belegondolsz egyedi kód nélkül boldog boldogtalan játszana..az telepíti aki nem akarja, így a kód kell!
A kiadott kódokat valószínű jegyzik így a hackelt azonosítójuakat könnyebben tudják szűrni...
A csalás nem kódtól függ, sok látszólag eredeti game-el rendelkező wh-zik, mert ő hamar akar rangot szerezni, egy-két hét aztán ugrik az accountja
A a werziósokkal meg nemigazán lehet mit kezdeni, újraragisztrál és kész...
-nem lenne bajom velük, mert ki nem játszott másolt játékkal, de ha x megvette akkor y ne tudjon oda csatlakozni, legyen meg mindenkinek a privát hálózataCsalást csinálni meg...ha játszottál ezzel a résszel talán találkoztál már a helikopteres v. ac130-as multimókával.
Az ellent frankón látni mert piros nényzetbe berakja...aki hacket gyárt "csak" annyit csinál hogy fps nézetben is láthatóvá teszi ezt a boxot.Az eredeti hírhesz szólva: kevés!!!
-
Killió
csendes tag
Azt szeretnám kérdezni, hogy ha azt akarják, hogy ne csaljanak az emberek akkor miért terveznek a játékhoz csalásokat.
Ezt nem azért mondom mert én a csalok pártján vagyok!
De, egy kis logika:
Ha van kód és fel is tudják tőrni, akkor használják is!
Ha nincsenek kódók, nem is tudnak csalni!!!! -
atkahun
tag
Úgy kell a kis genyáknak, megérdemelték.
De hogy nem találnak jobb elfoglaltságot a hackerek is....bár tőlük nem várható el hogy kertészkedjenek. -
Sirandrish
legenda
csak? hát pedig ennél biztosan 1000szer többen csalnak..bár a semminél még ez is több
-
Polllen
nagyúr
Mint korábban is írtam, csalás = ban, de azért nem kell megkövezni mind.
Kitaláltak rá egy megfelelő büntetést, azt kell alkalmazni és nem felkoncolni...
Aki meg védeni akarja a csítereket falhozállítani...
-
menalcas
őstag
Yeee, imáim végre célba értek, bár ez nem hinném hogy ezeknek nagy érvágás lenne nem úgy mint nekünk akiknek elcseszik a játékélményünket a csitjeikkel
Ellenben az én módszerem ez lenne :
1.szint: bann
2.szint: 1 giga virus
3.szint: aktiválni a gépalaktrészekbe rejtett robbanószert -
pereces
tag
szép nagy tévhit az hogy csak a fiatalok csalnak, volt egy felmérés hogy a 30x éves családapák akiknek már nem megy annyira és nincs annyi szabad idejük sem stb. csalnak a leginkább és még pénzük is bőven van rá
-
hommeros
őstag
Jó hát nem azt mondtam,hogy a tapasztalat nem ad némi rutint, meg hát a screenshot is elég egyértelmű dolog. De igazából nem erre céloztam, hanem arra, hogy nincs annyira sok csaló, mint ahányszor kiáltják már azt.
-
D.Orion
veterán
"Lehet nem tudod elképzelni, de egy idő után az ember kiszúrja mikor cheatelnek ellene."
<> Több, mint 8 év aktív "gamerkedés" után én is így vagyok vele. 5 perc spectator-ban és megmondom, hogy melyik cheatel vagy csak simán configol a szerveren. Egész egyszerűen idővel rááll az ember szeme az ilyen dolgokra. Egy aim-ot azonnal kilehet szúrni spec-ben, amint rálő valakire. WH-t se eget verően nehéz, persze vannak abból is már pro user-ek.
-
Xboxon nincs cheat, így nehéz elkpézelni.
Egyébként némi gyakorlattal 90%-os a WH kiszúrásom.
Honnan tudom? Onnan, hogy az admintoolal csináltam screenshotot és ott virított a WH a képernyőjén.
Lehet nem tudod elképzelni, de egy idő után az ember kiszúrja mikor cheatelnek ellene. -
hommeros
őstag
Most nem azért, de te most azt keresed, hol lehet belekötni abba, amit írtam.
Kiemeltem, hogy: ha nincs rá (és kiemelem, ha nincs rá) semmilyen bizonyítéka.
Azért az elég tárgyilagos, ha valaki a játék funkcióitól eltérő képességekre tesz szert.
Amúgy ezt a csaló üldözést is sokan saját harcuknak élik meg, holott ez az üzemeltető/szolgáltató feladata. De ezt is írták már mások fentebb.
Amúgy COD4-el játszottam régebben napi szinten 1-1 órát. Elég sűrűn jött a PC szervereken ahogy wednesday írta, a csaló vagy, mert felém lőttél téma. Ebbe hamarabb lefáradtam mint a munkába. És akkor esett az állam, mikor ilyen 30-40éves figurák is tajtékzanak a dühtől. Talán van ilyen TS felvételekről yútyúb videó is.
-
-
hommeros
őstag
Nem igazán hiszem el, inkább mondjuk ezt, ez a te álláspontod. Ez az érem egyik oldala, amit te mondasz. Mit mondott erre a másik?
Nem tudhatta!? De ezeket ti honnan szeditek? Csak így tudjátok, gondolom. Ő nem tudhatta, mert te azt mondod. Hát ez a szöveg amit leírtál most az, mint amiről írtam fentebb.
Na de, én azt mondom, nem szabad ezen idegeskedni mindig, ugyanis ez okot szolgáltat arra, hogy még csak azért is menjen felfele és csaljon, mert vele fognak foglalkozni mindenhol.
-
BalaNce87
addikt
Nekem ebből az jön le hogy azokat bannolták akik warezzal tolták a multit, nekik meg tökmind1, nem igazán érdekli őket, talán egy kettőt.
-
atee
őstag
Hidd el, hogy aki évek óta játszik ilyen vagy hasonló FPS játékot az pontosan tudja mikor csalnak ellene.
Általában nem egy vagy két fejlövés vagy egyéb gyanús eset után mondják valakire, hogy valamit használ.
Én a magam részéről az MW2 ben még nem találkoztam csalóval.
Az MW1 ben viszont rendszeresen egy idő után. Ezért is hagytam abba.
Simán használtak waron is.
Volt egy nagyon emlékezetes SD meccsünk. Már csak 1v1 volt. Én voltam a védő.
Bomba még nem volt lerakva. Mindenki engem figyelt. Tuti helyen gugolva vártam.
Hallottam is honnan jön, úgy csörtetett mint Ben Hur a harci szekérrel.
Erre egyetlen egy pisztoly lövéssel falon keresztű fejbe lőtt.
Nem láthatott ez kizárt. Nem hallhatott ez is kizárt. És nem is sejthette, hogy ott vagyok.
Onnan elég valószínűtlen volt védeni.
Meccs után azonnal kiléptek még ircről is...Kérdésekre nem válaszoltak.Publikon meg rendszeresen szaladgáltak egy desertel pálya végéről szórták a fejeseket egymás után akár smoke on keresztül is.
-
hommeros
őstag
Csalás gyakorlatilag minden, ami a másikkal szembeni előnyhöz juttat a játék szabályain felül. Így egy jobb egér, nagyobb monitor, erősebb gép is csalás. Ez megint pro és kontra szerintem. Ha nem tudják megállítani a csaló hullámot, az a rendszer súlyos hibáira mutat. Ha viszont gátat tudnak szabni, akkor az csak javíthat egy rendszert. De hát megint onnan indulunk ki, mint általában az autósok 80%-a, hogy ők a legjobb sofőrök közé tartoznak. Na ugyanez van a játékban, ő iszonyat király, Fatality megirigyelné, csak hát a másik biztos csaló...
Csak kérdem én, sokszor honnan veszi a bátorságot egy-egy ember, hogy másokra mutogasson, hogy csaló, ha nincs rá (és kiemelem, ha nincs rá) semmilyen bizonyítéka. Hát onnan, hogy ő olyan király, legjobbak közé tartozik, és megérzi a vizeletén. Sok szájharcos meg visszamaradott felnőtt.
Én nem tudom megállapítani ki mikor csal (kivéve mikor a szándékosság jelei mutatkoznak), bár én XBOX-on nem látok csalókat, és hál' istennek anyázni sem lehet!
Onnan is gondolom a fentieket, hogy a sokmilliós játékbázisból csupán 2500 ember távozott. Akkor annyira sok csaló még sincs.
Azon kívül leszögeztem magammal, játszani megyek fel, kikapcsolódni (mint írták páran fentebb), nem idegeskedni. Amint érzem, hogy a dolog átlépi a "játék" határait, lépek kifele.
-
Ijk
nagyúr
Egyébként, hogyan állapítják meg a cheatereket?
Pl. tegnam is volt egy érdekes szerver, 2 perc alatt 16x haltam, kb 14 headshottal. Mondjuk a 130+ -os pingem sem sokat segít. Kissé idegesítő, hogy mire felemelem célzásra a fegyvert már meghaltam. -
wednesday
őstag
Most ezeket a dolgokat amiket felsoroltál ugyanúgy büntetik ha elkapnak és teljesen jogosan. Úgyhogy nem értem ez miben menti fel a csíterek ellen érzett ellenszenvet.
A közlekedési szabályok megszegéséért is keményen büntessenek, mert az még veszélyes is és még annyi "előnnyel" se jár, mint ha egy csaló elmondhatja magáról mekkora "király". -
mephi666
nagyúr
én az ilyenek miatt untam rá a quake live-ra még nyáron... egy darabig élveztem meg jó volt, aztán felb@szták az agyam folyamatosan
történtek "érdekes" dolgok, amik kicsit furák voltak... sokan szidták is a játékot a hülye csíterek miatt, ebben az időben... (1v1-ben legyalultak mondjuk 1másodperc alatt az alapfegyverrel folyamatos mozgás közben meg ilyenek, közben a gyerek úgy mozgott, mint aki most játszik először... én sem vagyok pro, de azért küzdeni szoktam...) nekem sem volt sok időm játszani: napi szinten azért 1-2 ffa-t meg ctf/tdm-et lenyomtam volna azért szívesen, de az ilyen dolgok totál elvették a kedvemet...
-
LackoMester
addikt
na végre,bekeményitettek a srácok-mert ami már a múlt héten ment-hihetetlen,2-3x ezért is léptem ki a gameböl(hihetetlen volt-aim,wh-minden)
Megjegyzem, lennének dedikált szerók-ez nincs(persze adminnal)
...remélem az egész acount-ját bannolták-kicsit gondolkozzon el rajta meg-e érte-köcsögök -
D.Orion
veterán
A legjobb mikor öcsém ordítva hív át, hogy ezt nézzem meg. Tegnap épp egy szerver admin-ja használt aim-ot CoD2-ben. Az milyen szép dolog?...
(#28) Franklin:
Az online csíttel legfeljebb a többi ember szórakozását teszik tönkre ???legfeljebb??? <> Már ne is haragudj, de ez a szó baromira nem illik ide...Pont az benne a szar, hogy a saját hülyesége miatt más szórakozását rontja el. Vannak olyanok akik naponta csak 1-2órát tudnak leülni a gép elé és ilyenkor szeretnének kikapcsolódni, erre pedig találkoznak egy ilyen buzi cheater-rel, aki elveszi a maradék kedvüket is a játéktól és ezzel együtt a kikapcsolódás lehetőségét is tönkreteszi. Ha azt hiszed, hogy kamu amit írok, akkor képzeld el, hogy ez saját példa. Én maximum napi 2 órát tudok játékkal eltölteni mivel mellette meg is kell élni valamiből. Ilyenkor viszont szeretem átadni magam a játék élvezetének és nem arra vágyom, hogy a kis cheater-ek elcsesszék a kedvem... Az életbeli példákat meg fel se hozd, mert egyáltalán nem ide illik, csak flame-et generálsz a hozzá nem értéseddel.
(#39) VAN der BOSS: Valszeg lvl hack-el érték el. Anno MW1-ben voltak olyan szerverek amiken extra gyorsan lehetett fejlődni, de gondolom MW2-ben ilyen nincs már.
-
@rglaaf
veterán
a lvl hack-t használókat úgy látom nem érte semmi hátrány 10 presige rangú nem hiszem hogy rendesen végig tolta az teljesen lehetetlen ennyi idő alatt
-
Rebell
senior tag
válasz
#65675776 #35 üzenetére
Aha. Csak ha a gyerked rosszul lessz, vagy kifordul az asszony térde és a sok szüttyögö Fkalap nem megy az uton, akkor kiváncsi vagyok te mit tennél?
Ja tudom kihivnád a mentőt és várnál 3orát. Gratula.
10 éve vezetek és 1xer nem volt balesetem, ugyhogyPls ne oszd az észt
Ja és nem ugy megyek hogy mást leszoritsakaz utról -
D_r_u
tag
Na jah, csak több kommentben is válogatás nélkül mindenkit a pokolra kívántak, aki cheatelt.
Single cheat: Azért ~10 évesen még merőben más az ember(gyerek) véleménye ezekről a dolgokról, ráadásul még tapasztalata sincs, úgyhogy bénább is. Én nem tudom őket elítélni azért (így a fiatal önmagamat sem), ha a játékélményük növelése érdekében használják őket. Ráadásul a 90es években még csináltak olyan játékokat, amikkel irgalmatlan sokat lehetett szopni, manapság már nem igazán van ilyen. Idővel a normálisabbak úgyis kinövik (nálam ez a Half-Life-nál történt meg), rájönnek arra, hogy hülyeség használni.
Multi cheat: Ezt én is maximálisan elítélem, ilyen esetekben tényleg zéró tolerancia, erről nincs is mit beszélni.
-
nghost
tag
úgy, úgy.. páros lábbal tarkón rúgás.. az kell nekik.
kár, hogy a CS-t már nem tartják ennyire karban.. az igazán elszomorító az, ha VAC szerveren egy admin simán elnézi, ha egy haverja (vagy nem haverja) csítel. persze szólhatsz neki, hogy "kérem, kapcsolja ki", de általában magasról tesznek rá.. -
Rebell
senior tag
Ezt én is Így látom.
Haverokkal 2-3 éve még összejártunk éjjelente Cs 1.6-ni, és mindig volt 1-2 gyerek akit beengedtünk a játékba hogy minnél többen legyünk. (16 gép volt),
de a takony fiatalok mindig csaltak. Hááát 25 éves fejjel is majdnem szécsaptam a szájukat. (De inkább kidobtuk őket.)
Odaveszik ,minden játéköröm a multiban a csalók végett.
Falon kersztül háttal állnak nekem és Headshot?!!!!! LOL -
Franklin
addikt
Mielőtt a csítereket nyilvános máglyahalálra ítélné mindenki, azért nézzünk már kicsit magunkba!
Kíváncsi lennék, hogy pl. hányan blicceltetek már buszon, vonaton. Vagy hányan hajtottatok át a piroson, mentetek a buszsávban, leállósávban, előztetek záróvonalon. És persze mindenkinek teljesen eredeti az összes játéka, szoftvere, ugye? Vagy ezek nem számítanak csalásnak? Az online csíttel legfeljebb a többi ember szórakozását teszik tönkre, az előbbiekkel anyagi és személyi kárt is lehet okozni.
A hozzászólásokból az jön le, hogy a máltai szeretetszolgálat munkatársai közé keveredtem és itt mindenki szent. Tudjátok, másik szemében a szálkát, sajátban a gerendát se.
Persze, az online csalás elítélendő, ebben egyetértünk. Én 7 évig toltam masszívan a CS-t, rengetegszer találkoztam én is velük. De nem kur*aanyáztam, hanem vettem szépen videót és elküldtem a banlistára. Utána vagy másik szervert kerestem, vagy megpróbáltam lelőni a csítert, legyen egy kis kihívás is. :-)
Szóval na, vágjátok mit akarok mondani. Ítéljük el, mert csalás, de azért civilizáltan...
-
rup1u5
nagyúr
De jó is lenne ha GTA4 alatt is rendeznének időnkét ilyen nagytakarítást.
Kétszer néztem meg a videót de nem sikerült rájönnöm mit kéne rajta észrevenni.
Valaki elmagyarázná? Hogy wallhack azt látom. -
atee
őstag
Hetente ki kéne gyomláni a gazt.
-
hejesírásó
senior tag
az játék szerződésben benne van hogy tilos multiban csítelni? nem vágom. csak mert ha nincs én biztos perelnék.
bár jogos és örömteli a hír, aki csítel murdeljen meg!
-
-
D_r_u
tag
A hozzászólásokat olvasva, kezdem szégyellni, hogy anno beírtam az iddqd-t doomban.
-
spirit007
senior tag
Ez szép volt ! Csak így tovább !
Egyébként mások is példát vehetnének , úgy talán megtanulnák a hülye gyerekek , hogy multiban nuku csalás ! -
mephi666
nagyúr
válasz
Televan74 #16 üzenetére
jah, csak az életben, ha lebuknak, akkor ott nagyobb a szívás... akkor jön tényleg az analintruder meg a sitten a zacsipacsi
egyébként meg milyen életről beszélünk? akinek az az életcélja, hogy napi 10-20órában nyom egy játékot, amiben még így is csak csíttel tud eredményes lenni, az szerintem nem élet... (szerintem!)
-
Televan74
nagyúr
Meg is érdemlik a bannolást.Legyen tiszta a játék.
Az ilyen emberek az életben is csalni akarnak? -
Csak ban?
Azért egy AnalIntruder7900 Tabasco editont még beajánlanék nekik.
Az ilyenek miatt hagytam fel a COD4-el. De lehet a 6-ra újra benevezek, eddig egész jól tartja magát az IW+VAC. -
_Orbi_
aktív tag
én a játék készítőit is bannolnám. egyáltalán minek tettek csítet a játékba?
-
zozoo83
tag
Egyértelmű hogy az accot tiltják le a szerverekről, szal valószinű minden játék multi része füstbe megy, de a nem VAC szerverekre azaz a kifejezetten cheater szerverekre fel lehet menni bannolt accountal is! De az is a nekik való
Ott úgy cheatel a cheaterek ellen ahogy akar, jó játék lehet
Nekem eluszott egy accountom, mert megadtam havernak hogy játszon kicsit a cs1-el, és persze WH-val indult a dolog, és bannal végződött! De szerencsére csak a cs volt meg rajta, mást nem is mertem rá aktiválni, inkább ujat csináltam!
-
Polllen
nagyúr
Megérdemelték!
Azért ennyire ne lovaljátok bele magatok.
-
Morden24
nagyúr
ott próbáljon csítelni
Testépítő unokatesó?
Egyébként sosem értettem az ilyen kis görcsöket. Értem én, hogy nem megy neki az élet, úgyhogy a játékba menekül, aztán amikor az sem megy neki, akkor csítelni kell. Ha még a pöcse is kicsi, akkor aztán tényleg nem irigylem.
Ilyen kis seggek tették könkre anno a csé nyílt szerókat. Egy idő után csak a wallhack-es mókusok irtották az aimbotos wéristvánokat, aztán csodálkoztak, hogy mindenki otthagyta őket, mint a büdös szart. -
mephi666
nagyúr
steam ban-ról van szó a cikkben... "mert megérdemlik"
rühellem a csalókat... ilyenkor szívesen odamennék az ilyenekhez, hogy akkor "játszuk el élőben pusztakézzel és ott próbáljon csítelni"
#7: tényleg kegyetlenül utálom a csalókat... én minden játékban becsületesen játszottam mindig, mert szerintem ez az egymás iránti tisztelet alapja... és rühelltem, ha a szemem láttára bárki/bármiben csalt, vagy csalni akart... volt, hogy majdnem nekimentem az egyik srácnak a kocsmában, mert valami 5ft-ot próbált sumákolni szándékosan kártyán... nem vagyok masszív alkatú, de nagyon felcsesztem az agyam rajta... elkezdett még magyarázni, hogy "mit szórakozok 5ft-on?" még neki állt följebbb... nem arról az 5ft-ról volt szó, ugyanaz lett volna a helyzet, ha gyufaszálba kártyázunk vagy 20ezresekbe... inkább otthagytam a társaságot, mielőtt nekimentem volna (nem akartam ilyen hülyék miatt kitiltatni magam) online játékban nem ismeri mindig személyesen az ember a "játékpartnereit", de akkor is alapvető lenne az ilyen irányú tisztelet... ha valaki sz@r egy játékban, az csalással is ugyanúgy sz@r marad, csak emberileg is azzá válik... undorító dolog...
-
Lewzke
őstag
Mennyi időre bannolják őket? Remélem örökre
-
Morden24
nagyúr
Igazán öröm látni, hogy egyre keményebben és egyre többen lépnek fel az ilyen aljanép ellen. Csak így tovább
-
wednesday
őstag
Ilyenkor az accountját bannolják az illetőnek, vagy csak a MW2-t tiltják le a játék listájáról?
Én még a single csítelést is elítélem. Az olyan mint a "könnyű drog",
aztán átcsábíthat a a lehetőség a multira. Mivel megszokja Pistike, hogy ami nem sikerül, akkor ne küzdjél érte hanem csalj.
-
Rebell
senior tag
Ennyi. Megis érdemli a sok majom, hogy bannolják őket.
Ha Cheatelni akar akkor játszon Single Playert.
Rühellem a csalókat.Multiban vagy egymás ellen minek csalni? sosem értettem. Bár sztem ez csak a fiatalabb korásztályra illik.
Új hozzászólás Aktív témák
gp 2500 Steam-accountot bannolt az Infinity Ward a hétvégén, mert csaltak a PC-s Modern Warfare 2 multijában.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ASUS notebook topic
- HTPC (házimozi PC) topik
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest