Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
Kicsit eltértünk a tárgytól, de azért én is reagálnék az általad írtakra.
Lejjebb említettem, hogy pl. a Crysis 3-at (a 2-t is), valamint a FarCry 3-at is megvettem, mert nagyon jók voltak a játékot beharangozó videók, írások stb.
A cry2-vel kb 50 órát játszottam, de egyszerűen nem tudott lekötni. A megszokott pályák unalmasak voltak, ráadásul tele volt hibával, a szerverek szinte kivétel nélkül lagosak voltak. A hibák nem zavartak különösebben, mert azoktól függetlenül játszható volt. A játék maga nem adott újat, ezért letörtöltem, ott figyel a polcon. A cry3-at feltettem, néhány óra (<10) után ugyanazt tapasztaltam, mint az elődjénél. Unalmas, semmi új izgalommal nem tölt el. Persze lehet, hogy aki először játszik a szériával, netán fanatikus, annak nagyobb élményt nyújt... Velem nem így történt. Ment a polcra...
A farcry3-ról nagyon jó visszajelzések voltak, de 2-3 óra után a single player nem nyújtott semmi mozgalmasságot, csak bolyongtam a nagy térben. Lehet h adok neki még egy esélyt, de túl sokat nem várok már tőle.
Mind3 játékot 9-10.000 ft-ért vettem, pedig nem lapátolom a pénzt, csupán reméltem, hogy azt kapom a pénzért, amit vártam.
Ellenben a Diablo 3 és a BF3 már egy, illetve 2 éve a monitorhoz tud kötni, pedig nem sok szabadidőm van játszani.
Ezekre azt mondom, hogy megérték az árukat, mert kb ezt várom a kiadott pénzért.
-
Madn!ght
addikt
válasz #57018880 #37 üzenetére
+1, Quake 3 elég nagy tömegeket vonzott kis hazánkban is.
Akkoriban rendezték az első EarthQuake LAN party-t, ami elég színvonalas rendezvény volt hazai berkeken belül.Ez volt az egyetlen olyan játék, ami ennyi ideig le tudott kötni... 1998-tól toltam, és csak 2009-ben sikerült leszokni róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest