Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Új hozzászólás Aktív témák
-
razorka777
veterán
Azok voltak a szép PS idők.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
perge666
veterán
GAME OVER,Dood Bye.
-
ev3nS74R
csendes tag
Nem is emlékszem már mivel játszottam, azt tudom, hogy akkor még nem volt egyáltalán netem és inkább suli mentek a HL, SC, Quake és CS béta partik.
Quake Champions | ITSEC | Dublin
-
perge666
veterán
Azt hittem tovább fog élni a fórum.
-
kengyel
nagyúr
Még most néztem vissza, milyen játékok is voltak akkoriban. Azokkal is lehetett jókat játszani, jóval gyengébb vasakkal, mert nem voltak ilyen profi gépek. De eltelt 13.-év, és mekkorát változtak a gépek, és hozzá a játékok. Mind grafikai, és játékélmény szempontjából.
kengyel
-
törölt tag
válasz Steve1207 #201 üzenetére
Egyetértek. Nekem kedvenc játékom volt, sokat toltuk is lanban. Kár, hogy most már nem nyomják online (vagy csak kevesen) A SOF2 multija is állatira jó volt, főleg a piramisos pályán
(#202) cr33p: Nekem is baromira hihetetlen, olyan érzés, mintha max 2-3 éve lett volna csak
Az új gémekből hiányzik valami. Nem igazán tudnám megmondani hogy mi, de nem arról van szó, hogy "öregszem" vagy ilyesmi. Valahogy hiányzik a "sava-borsa". Egy Max Payne1-et át tudtam élni, az ürességben vérfolyáson mászkálós, gyereksírós részekbe néha frankón beleborzongtam, vagy hogy mondjam. Direkt lassan játszottam és mikor végig játszottam, eskü sajnáltam látva a stáblistát, mert tudtam, hogy ez feeling amolyan "egyszervolt budán kutyavásár" jellegű. Egyébként vicces, de volt még egy játék, amit (szerintem) senki sem méltat, pedig állati jó. A Windows Milleneum-al debütált egy flipper program. Persze nagyjából mindenki lesz@rta, de egyszer amikor a haverom rosszul tett bele a gépébe egy csík ramot és a fél gépe ráment: csak az integrált gfx vezérlő ment utána és bepróbáltuk poénból azt a flippert. A vége az lett, hogy miután megtanultuk a szabályokat, felváltva nyomtuk órákon át. Hétvégéken volt, hogy csak este vettük észre, hogy egyhuzamban 8 órán át toltuk Szóval először nem is néztük, hogy a rendszerben van, utána lenéztük és csak poénból nyomtunk pár menetet, a végén meg annyira rákattantunk, hogy le sem lehetett tépni róla. az egésznek a WinXp-s változata vetett véget, mert ugyan hasonlított, de már csalt.. (idegesítően/pofátlanul) Mindeközben én quake-es voltam, haverom meg diablo2 fan, szóval érdekes
-
Fitzgerald
veterán
Na most hogy elolvastam ezt a cikket par napja, ramtortek a regi emlekek. Elkezdtem Shenmue es Metal Gear Solid vegigjatszas videokat nezni
Szinte hihetetlen hogy 13 eve volt... -
Steve1207
veterán
Nem egyszer toltam végig a SoldierOfFortunet Na az hangulat még manapság is, akárcsak az említett Diablo 2 is. Még jó pár évig vissza fogunk rájuk emlékezni, legalábbis a mi korosztályunk biztos!
.
-
kovy79
őstag
Te milyen segítségről beszélsz??
Más véleménye pedig -veled ellentétben- teljesen hidegen hagy.
A magasröptű kommentjeidet pedig inkább hanyagold, nélkülük is elhiszem intellektuális mivoltodat...
Részemről befejeztem.''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
ng0ofy
KORREKTOR
Nagyon várom a következő cikket, amiben benne lesz, ami ebből kimaradt (CS) !!44!!!
-
törölt tag
A sok sérült hogy hazavágta már ezt a jókis témát/topikot... Itt gyűlölködnek, kötözködnek, ultraszánalmas, de leginkább kiábrándító
-
slawter
csendes tag
Sajnálattal látom, hogy rossz segítséget kértél . Akárhogy csavarod, nem tudod gy kihozni a helyzetet, mintha neked lenne igazad, mert aki olvassa a kommenteket, az látja, hogy Te vagy az, aki nagyon benézett valamit - lehet, hogy egy kakukkot?
Már megszoktam az olyanokat, mint te, így én csak nevetek .
http://mindennapegyjofilm.web4.hu/
-
Fitzgerald
veterán
Shenmue mekkora jatek volt anno...kar hogy nem folytattak a 2 utan.
[ Szerkesztve ]
-
slawter
csendes tag
Látom, roppant nehéz ez... Ha még érdekel a dolog - mert engem speciel ez a része nem, a szélmalomharc jut róla eszembe -, akkor próbáld meg újra elolvasni, és megérteni a kommenteket. Esetleg. A dologhoz igénybevehető külső segítség is - engem nem választhatsz. Esetleg.
-
kovy79
őstag
Mit nem értettem én, meg és mit adtam a szádba?
Igen, több kommentet is írtál, amelyekben görcsösen ugyanazt mondtad, mintha senki sem értené, amit sugallni próbálsz, holott csak esetleg nem értettek veled egyet...[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
slawter
csendes tag
Fájdalmas, hogy oly nehéz megérteni egy-egy komment tartalmát. Azért írtam több kommentet is, mert látszott, hogy sokan elferdítették az első bővebb kommentem tartalmát.
Fájdalmas, tudom, de valahogy nem szeretem, ha olyat adnak a számba, amit nem mondtam.
Remélem azért már nem fáj annyira!
-
.LnB
titán
-
E1even
senior tag
[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
E1even
senior tag
A Half-Life széria az egyik legjobb (ha nem a legjobb), PC-re megjelent játék.
Nálam is az örök ranglista első helyén áll.
Jöhetne már az EP3 vagy a HL3. Mindegy, csak jöjjön."Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
.LnB
titán
válasz perge666 #183 üzenetére
Ne offoljuk szét ezt a topic-ot. Csináltam egyet külön, gyere oda dumálni. Mert szívesen beszélgetnék még a játékról!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
perge666
veterán
Mindegyik részével játszottam,a 4 az nagyon adta./mondjuk a többi is/
Az 1.részre pár hónapja tértem vissza nosztalgiaképp,de nincs meg a 2. lemez,így félbe maradt sajnos.Nekem a Resident Evil 3 nagy szám még,de abban is elakadtam most,pedig anno végigvittem.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz perge666 #180 üzenetére
Annyira azért nem hosszú játék Nekem egy hét elég volt (persze viccelek)
Ezt a sorozatot, egészében kell nézni.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
törölt tag
Én 2000-ben Age of Empires II: The Age of Kings-et, a Klikk & Play-t és a Fallout 2-őt pörgettem. Akkoriban kaptam színes monitort de mivel még régi volt a gépem ezért a Diablo 2 nem futott.
-
.LnB
titán
Én tegnap fejeztem be a MGS Peace Walkert. Ezzel egyhuzamban végigjátszva az összes Metal Gear Solid részt. És ez a játéksorozat teljesen levett a lábamról. Abszolút kedvenc lett. Non-plusz-ultra Pedig az első rész az 1998-as játék, a második 2001..és így tovább. Még sem láttam csúnyának vagy ókorinak. Elvarázsolt teljesen
-
JanR
addikt
Mások lettek az igények. Ma a történet, meg a hangulat része egyre inkább kezd elveszni szinte minden mai játékból. A grafika legyen szép, hogy ifj. Vér Istvánnak csillogjanak a szemei. Viszont a másik dolog meg az lehet, hogy mi is felnövünk és az értékrendünk is megváltozik
Annyi biztos, hogy ha előveszek egy régebbi játékot, amiben ugye nincs annyi lehetőség mint egy új krájziszban például, meg nem tudok mindent szétlőni, DE akkor is sokkal jobban leköt a játék, a hangulatáról meg ne is beszéljünk.
-
.LnB
titán
Emlékszem, minden hónapba vártam a PCGuru-t és olvastam a jobbnál jobb játékokról. Akkor szinte minden teszett amiről volt teszt Manapság fellapozgatom munkatársam 2000forintos (vagy drágább nem tudom pontosan) PCGuruját. Átlapozom és vissza is adom. Mire ő kérdi, hogy semmi érdekes?
Ez off, de az egyik Guru számban tesztelték a Grid2-t. Megnéztem a pozitív/negatív kis értékelést. A pozitívhez volt valami ilyesmi írva, hogy jó fizika. Abban a pillanatban becsuktam az újságot és visszaadtam Szóval mostmár a játékok megtíélése is váltzott a kor haladtával.
-
JanR
addikt
Teljesen egyetértek veled.
Annyit még hozzátennék, hogy régebben nem volt ennyire elterjedt a széles sávú internet, meg a jutúb. Annyi információt nem is lehetett összeszedni 1-1 játékról, mint ma. Csak hát a 21. században is milyen a marketing.. kiemelik a jó részeket, arra támaszkodnak a többi meg vagy elmegy, vagy nem.
A fejlesztők is el vannak kényelmesedve.. (jó értem én.. pénz..) régen sokkal nagyobb fantáziájuk volt, most meg kapjuk a csodálatos cső játékokat, vagy pont az ellenkezőjét amiben mindent szabad, de 99%-ban monoton lesz mind.
-
kovy79
őstag
válasz errorcode06 #165 üzenetére
Így már értem, de szerintem akkora badarság, hogy ezért meg sem fordult ez a "megoldás" a fejemben.
(#170) slawter, te annyira erőlteted ezt az "adjunk esélyt a játéknak", hogy már fájdalmas...
Nekem pl. egyszer sem, ismétlem, egyetlen egyszer sem volt olyan, hogy 10 perc után megváltozott a véleményem adott játékról. Persze ebben szerepet játszik, hogy nem vásárolok agyba-főbe mindent (könnyezhet a fogyasztói társadalom), hanem lehetőségekhez képest megpróbálok pár semleges "ingame" videót megnézni, régen haveroknál kipróbálni. Bár az utóbbi 4-5 évben 2db játék volt, ami igazán tetszett és kb 3-4, ami elmegy kategória. Ezek jópár régebbi társukkal a polcon csücsülnek. És igen, normális demók híján töltöttem is le, de miután tetszett valami, nem sajnáltam a pénzt és meg is vettem. A lelkiismeretem majd megbirkózik vele...
A végére még hozzáteszem, hogy havonta szerintem maximum 2-3 órát játszok, tehát nem igazán én vagyok a fő játékos célközönség...[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
.LnB
titán
Aki fél-egy óra alatt nem tudja eldönteni (ebbe max ne számítsuk bele a tutorial részeket), hogy egy játék jó egy vagy sem, az szerintem
hülye(már elnézést).
Nagyon jó péda erre az összes Crysis és a FarCry3. Én kirpóbáltam, de míg az első egy techdemó, rohadt erőltettett hősös sztorival, addig a másik egy sandbox Fps, érdektelen főhőssel, aki táskákat varr magának
Ellenpélda, Dishonored, és Deus Ex:HR, ott a hangulat az első perctől elvarázsol. Még ha a Dishonorednek vannak is hibái.A mai játékokkal ott kezdődik a baj, hogy a marketing adja el. Addig sulykolják a sajtón kresztül a fejlesztők, hogy mi miért jó és forradalmi, míg a végén aki vevő az ilyes fajta "kábításokra" az megveszi.
Régen egészen más volt a helyzet. Bejelentettek valamit, közölték, hogy mit fog tartalmazni az adott produktum, és a játékos legtöbbször tűkön ülve várta a megjelenést. Nem kelett a süketelés, hogy hú.. a halak interakcióba lépnbek, ha a közelükben elúszol, és kutya is lesz benne, Wáá mekkora evolúciós ugrás ez. Lásd ugye COD... Sőt az új NFS-ben lesz Ferrari... Nyomják le a torkunkon a ....-t. Már aki vevő erre.[ Szerkesztve ]
-
orion1025
őstag
Nézd, ami szar az szar, ezen nincs mit szépíteni.Ma már a játék piac erről híre, nagy nevek is kukába valók.Régen ez nagyon nem így volt.Élő példa erre a Grand Prix 3.Még a mai napig előveszem, ellenben az új Kódmesteres F1-l.És például miért?Egészen reális, lehet menteni futam közben, valós meghibásodások, stb.Ilyet a mai játékokban nem lehet találni, tehát már egy része oda is veszett.A többi meg monoton, aktuális trend hülyesége.De ide vehetném a Dirt sorozatot.Azért az igazi CMR-hez vajmi köze sincs.Tehát az újabb játékok nem, hogy nem érik meg a pénzüket, sok esetben katasztrófális.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
slawter
csendes tag
válasz Madn!ght #169 üzenetére
Én is voltam így játékkal. De ugye a lényeg itt azon van, hogy te se negyed óra utánn, vagy 5 perc után hagytad abba, adtál neki esélyt, és végülis nem a játék volt szörnyű, csak mást vártál, nem tudott beszippantani és gondolom azért is vitted, mert megvetted.
Én speciel a Diablo 3-al voltam így, úgy volt ,hogy megveszem, haveorm odaadta a próbakulcsot, azzal játszottam úgy 6-7 órát, de végig untam, nem volt eléggé változatos - ami ahosszú fejlesztési idő alapján kissé érthetetlen votl számomra -, más területen is csalódtam... Így hát nem vettem meg.
De ugye ezt se negyed óra játék alpján döntöttem el, amikor még kb. semmi se derül ki a játékról.
[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
Kicsit eltértünk a tárgytól, de azért én is reagálnék az általad írtakra.
Lejjebb említettem, hogy pl. a Crysis 3-at (a 2-t is), valamint a FarCry 3-at is megvettem, mert nagyon jók voltak a játékot beharangozó videók, írások stb.
A cry2-vel kb 50 órát játszottam, de egyszerűen nem tudott lekötni. A megszokott pályák unalmasak voltak, ráadásul tele volt hibával, a szerverek szinte kivétel nélkül lagosak voltak. A hibák nem zavartak különösebben, mert azoktól függetlenül játszható volt. A játék maga nem adott újat, ezért letörtöltem, ott figyel a polcon. A cry3-at feltettem, néhány óra (<10) után ugyanazt tapasztaltam, mint az elődjénél. Unalmas, semmi új izgalommal nem tölt el. Persze lehet, hogy aki először játszik a szériával, netán fanatikus, annak nagyobb élményt nyújt... Velem nem így történt. Ment a polcra...
A farcry3-ról nagyon jó visszajelzések voltak, de 2-3 óra után a single player nem nyújtott semmi mozgalmasságot, csak bolyongtam a nagy térben. Lehet h adok neki még egy esélyt, de túl sokat nem várok már tőle.
Mind3 játékot 9-10.000 ft-ért vettem, pedig nem lapátolom a pénzt, csupán reméltem, hogy azt kapom a pénzért, amit vártam.
Ellenben a Diablo 3 és a BF3 már egy, illetve 2 éve a monitorhoz tud kötni, pedig nem sok szabadidőm van játszani.
Ezekre azt mondom, hogy megérték az árukat, mert kb ezt várom a kiadott pénzért.
-
Mister_X
nagyúr
Én negyed óra után kimentem Az utolsó léghajlítóról... Páran követték is a példánkat. A pénztárnál azért emelt hangon figyelmeztettem mindenkit, hogy NE vegyék meg rá a jegyet. Fél évvel később végigszenvedtem otthon a filmet, majdnem felvágtam az ereimet és a sírógörcs kerülgetett, hogy ez hogy kerülhetett mozivászonra, ki volt az a barom, aki ezt jóváhagyta, mert ilyen trágyát még életemben nem láttam és még egy franchise telibetiprása is volt...
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
slawter
csendes tag
válasz orion1025 #163 üzenetére
Teljesen más. Itt arról van szó, hogy sokan pár perc, esetleg - raumbocsá - fél óra game után törlik a játékot, ohlott még voltaképp semmit se láttak belőle. Nem viszik végig, az első benoymások alapján ítélnek, rnegetegszer tévesen.
Ennek az egyik húzúrésze az, hogy nem fizet a játékort, naponta szed 1-2-őt leglaább, és mivel úgy van vele, hogy "úgyis lopom - mert lopja, mégha sokan visítva is mondják az ellenkezőjét -, nem kerül semmibe, kit érdekel, lesz másik!", ezért át se gondolja az egészet és időt se öl a játékba, ha nem tetszik neki az a bizonyos "első 5 perc".
De! Megveszed a játékot. Oké, elhet, hogy az elején ne mjön be... De! Azért cska játszassz vele tovább, mert mégis pénzt adtál ki érte, több ezret esetenként, akkor márcska nem állsz meg 5 perc után. És lőn, hányszor kiderül 1-2 óra után,hogy na, mégiscsak jó ez, vagy bizony, van olyan része, amiért megérte és kár lett volna abbahagyni.
A moziból is roppant kevesen mennek ki, ha megvetté ka jegyet - én még esnkit se láttam egyébként. És miért? Az egyik legnyomósabb ok, hogy kifizette a roahdt jegy árát.
Otthon mit csinálsz? Kinyomod a letöltött ilmet aztán szevasz, akár 1 perc után...
Erre akartam kilyukadni a kommentemmel.
-
orion1025
őstag
válasz errorcode06 #165 üzenetére
Igen, pontosan erre céloztam vele, de akkor ezek szerint nem volt érthetetlenül fogalmazva.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
errorcode06
őstag
Szerintem arra akart a fórumtárs kiJukadni, hogyha megveszel egy játékot jó drágán, de nem tetszik, nem mondod el inkább senkinek hogy rosszul döntöttél, viszont a haverjaidnak pedig "hirdeted az igét" hogy szerinted mekkora kiráJság ez játék. Szerintem...
[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
kovy79
őstag
válasz Mister_X #159 üzenetére
Persze, egyetértek veled, van "nemkevés" eredeti játékom, de maga a kijelentés, hogy játékélmény alapján a tört rosszabb, mint az eredeti, kissé ferdítés.
Egyébként pár napos -igen retro- példa: rám jött a CMR2. Hiába van meg a eredetiben, nem indult el. Egy letöltött verzió pedig igen...(#161) slawter, a régi időkben leszedted a normális demót és döntöttél...
(#163) orion1025, ez a hsz meg számomra nem igazán érthető...
[ Szerkesztve ]
-
slawter
csendes tag
Úgy, hogy ha valamiért pénzt adsz ki, akkor nem csak 10-30 percet adsz neki, és már néel is másik game után. A letöltés elég nagy ok arra, hogy engyed óra után már azt mondják egyesek egy játékra, hogy "ahh, ez fos", mikor kb 0,5%-át ha látták.
-
errorcode06
őstag
válasz Mister_X #159 üzenetére
Nem bántás vagy kötözködésképp, de úgy mint például a sleeping dogs, vagy gta4 esetében?
Mert az előbbivel még mindig nem tudok normálisan játszani, pedig megvettem és ez hűdenagy feeling..."Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Mister_X
nagyúr
Nem kell crackelni, van friss patch (tekintsünk el attól, hogy egy hat éves játékról beszélünk), így a játékot (végigjátszást) érintő bugok is hamarabb ki lesznek gyomlálva, felmehetsz a hivatalos multi szerverekre. Hirtelen ennyi. A tudat, hogy te pénzt adtál érte és a feelingje az már akkor "grátisz".
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
kovy79
őstag
-
törölt tag
Mi a SOF1-et imádtuk lanban. Állandóan azt toltuk, meg az UT99-et Mondjuk az vicces volt, hogy egy 10 éves kölyök mindig ronggyá alázta az egész brigádot (az anyukájától meg csorgott a nyálunk ) Basszus, most hogy így belegondolok.. az a "gyerek" ma már 23 éves. Hogy megy az idő De igazából azt a hangulatot, ami még a "netes" multizás előtt, a PC/játék klubokban volt, azt azóta sem éreztem 1x sem. Marha jó estéket lőttünk hétvégenként és persze elmaradhatatlan kellék volt a sör és a pizza Régi szép idők, de hiányoznak Ja és persze a Quake3 golyós egérrel HAHAHA . De akkor csak a játékélmény számított, az viszont mindent vitt
[ Szerkesztve ]
-
lionshamlet
senior tag
válasz Dr. Romano #48 üzenetére
Hát jah, akkoriban örültem ha 800*600ban futott a jatek.A sof sokáig szopatott mert ezalatt nem akart elindulni és az akkori monitorom 640*480 tudott csak kipreselni magából.
De csak sikerült nagy nehezen egy 14inches monitort szerezni ami már bírta a magasabb felbontását és mehetett a hent.A sofban azok a színek amik a csempen megvillantak, a fizika, a vegtagszakadas...
A monolithnak volt miből meritenie a későbbi fearhez.[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
Hát ha lenne és jó lenne, akkor játszanék vele, mert nekem bejöttek az U -k
bár a kettővel is sokat játszottam de az 1 volt a kedvenc , hiába volt arcados a zenék , hangulat jobban átjöttek . mint a kettőbe , bár azt is lehetett arcadosra venni , mert nem volt muszáj kocsikázni a városba de hát én is azt tettem de abba is bele öltem pár hetet v hónapot, de az 1 et jó párszor kiakasztottam tuningolgattam az volt az első akkor nagyot ütött .Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
.LnB
titán
Érdekes ez az NFS téma. Én is imádtam, rengeteget játszottam vele. De félek attól, hogy az emberekben és köztük bennem is, akkora mostanra a széria iránti utálat, hogy már az sem számítana ha ùjat adnának ki az Underground-ból.
-
-
Kerto84
csendes tag
Diablo2 Örök klasszikus és több 100 óra kellemes kikapcsolódás.
-
trufa12
addikt
Dragon age , azzal sokat toltam singlebe.
bár ez ugye messze áll 2000 től csak ha már így elkanyarodtatok én is beírok valamitMert én is így vagyok hogy ami kijön tucat számra ki próbálom, áhh ezzel már játszottam véleménnyel teszem le, vagy pedig annyit mondok magamba vagy ha éppen van valami haver a közelbe hogy ez szar ... aztán UNINSTALL .
erre mondjuk a virágbolt tökéletes. ami tetszik azt meg meg veszi az ember .A codot is virágosan tolom pénzt ki nem adnék érte. A battlefield az más tészta.
Régmúltból pedig, stronghold heroes 3, diablo2 . amit mondjuk mai napig előszoktam venni, dune2000
c&c tiberian sun
starcraft, warcraft 2-3
ezekkel toltam nagyon sokat.[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
.LnB
titán
válasz Madn!ght #141 üzenetére
Én találtam végre olyan játékot amit imádok, és single player. Mondjuk nem is mai játék. De végre valami leköt a CS:GO, BF3, WOW trió után Persze ezek mellett nekem is megvolt Dio3, és még rengeteg multiplayer játék.
-
.LnB
titán
válasz Madn!ght #139 üzenetére
Igen és jellemző, hogy mára a multiplayer játékok lekötik a hardcore gamereket, a casualok meg tolja az aktuális COD-ot
-
B_ZsOmBeE
csendes tag
egyszerűen a szívem szakad meg mikor belegondolok, hogy nem is olyan régen mikor a D2-vel játszottam éjszakákon át milyen élményben volt részem. Azóta kinőttem a játékokból, vagy már nincs még 1 Diablo 2-höz hasonló game ami megfogna... :/
-
.LnB
titán
válasz Madn!ght #126 üzenetére
Én is még a Pcgurus lemezen lévő alpha verzióval kezdtem a Q3-at, nagyon sokáig játszottam vele.
-
E1even
senior tag
A Dio 2, és SoF király volt.
Azok a "régi szép idők"..."Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
slawter
csendes tag
És valaki 13 év alatt próbálja végig vinni a Simset, de cska nem sikerül neki .
-
nézzbe
aktív tag
Fúúú jó kis D2 bár az 1NSANE-t hiányolom nagy játék volt pedig az is
-
Madn!ght
addikt
válasz #57018880 #37 üzenetére
+1, Quake 3 elég nagy tömegeket vonzott kis hazánkban is.
Akkoriban rendezték az első EarthQuake LAN party-t, ami elég színvonalas rendezvény volt hazai berkeken belül.Ez volt az egyetlen olyan játék, ami ennyi ideig le tudott kötni... 1998-tól toltam, és csak 2009-ben sikerült leszokni róla.
-
raggg
senior tag
Érdekes a cikk, de nekem nem ezek ugranak be 2000-ről; a Diablo 2-t és a Hitmant leszámítva (persze ez még csak az 1. rész, várom a folytatást!). Imperium Galactica 2, Half-life, Red alert 2... de jó is volt. :-)
[ Szerkesztve ]
ragklaatPS
-
Hawerr
tag
ezt nagyon jó volt olvasni
köszönjük a cikket
Minden embernek alanyi joga, hogy hülye legyen, de látom élnek is vele rendesen...
-
flash-
veterán
én a swat 3 al..
de kár hogy nem lesz swat 5.... -
DonP666
csendes tag
Egy jó pár játék kimaradt abból az időből sajnos!
Igaz kicsit korábbi, de még jócskán toltam a Command & Conquer: Red Alert-et és a Dune 2000-t!
Nem lehetett őket megunni, főleg nem hálóban! -
trufa12
addikt
Hát a black ops 1 ben fellelhető valami pedig, mert a társak mennek előre és szedik rendületlenül az ellent, nem csak állnak és néha úgy tesznek mintha keményen harcolnának de ha én nem lövök akkor aztán nem hal meg max 1-2 ellenfél...
és azért fedeznek is..de az tény hogy nem azért van sok eladása a játéknak (FŐLEG MANAPSÁG MINT EMLÍTETTEM , hogy olyan jó AI ja lenne)
-
.LnB
titán
válasz #57919488 #104 üzenetére
Half-Life, és Halo abban is jó volt az AI. Szerintem a HL-ben volt a legjobb. Fear-el nincs tapasztalatom. De olyan, hogy COD AI nem is létezik
-
Mister_X
nagyúr
A Railroad Tycoon MI-je katasztrófa volt. Sőt, kb. mindegyik részben az volt. A-tól B-ig gondolkodik mindig és nem érdekli, ha hidat kell húznia fölöttem. Ugyanarra az egy szem sertéstelep mellé felhúz egy nagy állomást, stb. Semmi logika nincs az építkezésében. De ettől függetlenül favorit <3, pláne multiban.
-
trufa12
addikt
válasz #57919488 #104 üzenetére
Igaz az első rész oda vágott ... a második is elment a 3 meg katasztrofálisan .......... lett
de a codokhoz mérten szólván van benne mesterséges agy ... mert a mostaniban annyi sincs hogy legalább lőjön -.- csak úgy van megoldva mintha lőnének... talán 1-2 . a többit nekem kell le szedni ,, fedezni pedig abszolúte nem fedeznek hatalmasan kaka az egész, persze értem én a multira koncentrálnak -.- de hát elég szomorú ez ...
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
Most a közel múlt , de ez is jól példázza hogy csak a grafikára mennek, éppen most toltam 1 kis Cod Black ops 1 et, akkoriban nem értékeltem de komolyan mondom most hogy újra játszom, ki lehet hajolni, van golyó nyom a hullán, vérrel . VAN MESTERSÉGES INTELIGENCIA !
AMIT nem éppen mondhatok el a MODERN Warfare 3, black ops 2 ....
szóval játék élmény terén vissza fejlődés volt az elmúlt 7 év ... hiába a mára már élethű grafika...
És persze ezt nem csak a COD-okra értem hanem úgy mindenre .Régen ezeket a játékokat csodával játszottuk ÉS KÖNYÖRGÖM A MAX PAYNE 1-2 ne maradjon már KI a 2 ő mai napi megállja a helyét
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
anyám, ez a Dio2 reklám mekkora már
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- PlayStation 5
- Vivaldi (böngésző)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen GPS-t vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest