- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercel
senior tag
Most komolyan lehet, hogy én vagyok az elmaradott, de egyrészt úgy vélem, hogy baromság az egész koncepció (Mármint, hogy tömegcikket akarnak belőle csinálni, mert egyes területeken természetesen hasznos lehet) másrészt meg ha mégis életre verekszi magát akkor meg már tényleg ne szóljuk semmit, hogy mindenki mindent tudni akar rólunk mert tényleg önként és dalolva adjuk át lassan már a biometrikus adatainkat is.
Tényleg azért akarunk majd kiadni egy rakás pénzt, mert még arra is lusták leszünk, hogy elővegyük az okostelefonunk a zsebünkből ami kb. mindent tud?
Mondom nem vagyok retrográd, mert el tudok képzelni ipari/egészségügyi környezetet ahol az ilyen cuccok jól jöhetnek Űrkutatás katonaság meg már amúgy is használja ezer éve ezeknek az elődjét, de egy átlagember számára kevés nagyobb baromságot tudok elképzelni.
Marcel
Új hozzászólás Aktív témák
ma Roppant satnya élőben a Microsoft Band, viszont tényleg az egyik legjobb olyan termék, amit csuklóra kell rögzíteni és kommunikál a telefonnal. Ráadásul mindhárom nagy platformmal működik.
- Opel topik
- Apple notebookok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- Escape from Tarkov
- PR-Telecom
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest