Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Path of Exile 2
- PlayStation 4
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
-
Dr. Akula
félisten
válasz Angel1981 #45 üzenetére
Amíg a szart is megveszik, addig igen. Mondjuk nálam ez nem jön be, én a Stalker összes részét mgvettem, de ha nem lesz más csak COD és társai, azt max letölteni vagyok hajlandó, egyszer végigjátszható vackokért nem adok ki pénzt.
Úgy tudom a Stalker csak a ruszkiknál sokszázezres nagyságrendben kelt el, hogy lehet így becsődölni?
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
Hogy lehet ilyen nevekkel mint STALKER, METRO csődbe menni? Csak nem itt is vmi Kaya Ibrahimos adócsaló történet van a háttérben? Mást nem tudok elképzelni.
-
Valentin90
tag
válasz djculture #39 üzenetére
Ebben igazad van. Én sem szeretem, hogyha egy játéknál eljátsszák azt, hogy a megjelenés után patchelgetik orrba-szájba, mert anno lusták voltak rendesen megfizetni a tesztelőket.
A Metro esetében viszont akárhogy is nézzük, indokolatlan ez a csúszás, ha a játék technikai oldalát vesszük. Ugyanaz az engine, sok fegyver és szörny megegyezik a Metro 2033ban látottakkal. Minden adott volt. Erre igazából, ha ráfekszik egy stáb, 1 év alatt össze tudja hozni a játékot. Bár ahogy említetted egy csődközelben lévő vállalatnál nem jellemző, hogy túlfizetik az alkalmazottakat...
-
SSJmeszes
senior tag
Márpedig nekem sajnos van egy rossz előérzetem a COH2 vel kapcsolatban..
Flickr: flickr.com/photos/63962202@N05 | Insta: natural.sight
-
oriic
HÁZIGAZDA
Srácok srácok azért eret még nem kell vágni magatokon. Semmi sem biztos, több ezer bolt közül egy visszakozik, még bármi lehetséges. Lehet csak beijedtek. Hivatalos bejelentésig minden csak találgatás.
Live-Die-Respawn
-
djculture
félisten
válasz Valentin90 #38 üzenetére
Hallod inkább jelenjen meg később a játék de bugmentesen, egy csődbe lévő cég nem arról híres hogy fizetni tud az alkalmazottaknak akik a végső munkát végzik a termékeken. Ezt már láthattuk a hazai Stormregion végénél sajnos.
-
Valentin90
tag
Féltem ettől, de valahol éreztem, hogy valami nem stimmel a játék megjelenésével kapcsolatban.
Március megjelenés ellenére még sem pontos dátumot, sem PC-s konfigot nem adtak ki a játékról...Nagyon szomorú lennék, ha tényleg leállna a játék kiadása. Tekintve a márciusi megjelenést, most már maximum csak 1-1.5 hétnyi időt lehet fordítani bugírtásra, utána már aranylemezre kerülne a játék....
-
Angel1981
veterán
NANEMÁÁÁÁRRR!
-
Ilsyde
őstag
válasz atidzsiforc #32 üzenetére
Eh, az HMV már tavaly is "tonkrement", mégsem zárt be. Meg a GAME is elvileg "tonkrement" meg a Best Buy is, meg a Jane Norman is stb. de ugyanúgy mennek tovább.
Nem is emlékszem rá hogy utoljára mikor vettem boltban játékot vagy elektronikai cikket. Neten nagyobb a választék és olcsóbb is minden. Company of Heroes 2-t sem féltem, majd felkarolja valaki a Relicet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Psychopeti #27 üzenetére
Ha elolvasod a cikket újra akkor írom benne hogy a DIGITÁLIS verziókkal van most ez a helyzet. A lemezes verzió ugyanúgy előrendelhető. Még...
Live-Die-Respawn
-
djculture
félisten
válasz atidzsiforc #32 üzenetére
Ehhez képest itthon a tesco is netes boltot indít meg az auchan. Ez a jövő minden téren nem csak szoftver disztribúciós cégeknél.
[ Szerkesztve ]
-
atidzsiforc
őstag
Sztem meg csak attol felnek hogy ha mindenki elorendel nem lesz forgalom az uzletekben, most volt egy cikk az angol metroban hogy a hmv-nek kezd betenni, hogy az emberek inkabb neten rendelnek meg toluk mindent, minthogy elmenjenek az uzletbe, kb nincs ertelme nyitva tartani meg embereket foglalkoztatni.
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
őstag
válasz Psychopeti #29 üzenetére
Mármint abban hogy nem jelenik meg?
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
őstag
válasz Psychopeti #27 üzenetére
Néhány hete előrendelhető a legújabb Metro játék a Gamestop internetes áruházában is, viszont a mai nappal a webáruház leállítatta az előrendelések menetét
A mai nap még nem telt el,éjfélkor újból fel kell nézmi
-
Psychopeti
senior tag
Most akkor rendelhető lesz vagy nem? Vagy csak én néztem rosszúl
[ Szerkesztve ]
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
Silenzio
addikt
válasz csucsbicep #25 üzenetére
Sajnos az lényegtelen. A kiadásnak vannak költségei (RENGETEG PÉNZBE KERÜL), üzleti vonzatai, a support folyamatos felelőssége pl. Ezt megörökli a jogutód. Ha addig gazdát cserél és a jogutód úgy dönt, hogy megváltozott formában, kivitelben vagy máskor, mással versenyeztetve jön ki a játék, akkor cseszhetjük. Volt már rá példa... Amúgy nem értem a hírt, sem nem tartom meglepőnek a döntést, sem nem vennék rá mérget, hogy a halasztás nem fog bekövetkezni. Értsd: elég valószínű, hogy csúszás lesz.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Ryder62
őstag
Úgy tudom márciusban jelenik meg. Nehogy már előtte 1 hónappal töröljék.
-
őstag
válasz hunboy1974 #20 üzenetére
Hát vagy nem,épp ez a kérdés
-
hunboy1974
tag
Na ezt most olvasom elöször,lesz a metronak folytatása
AFFA
-
sagem
addikt
Igen, de a THQ csődje / bizonytalan helyzete már jó ideje itt lebeg a köztudatban, cégen belül meg még korábban tudták a dolgot, ki tudja milyen tempóban kellett készre hozniuk, elég gyakori, hogy a nyomás miatt félkész terméket dobnak piacra, volt már rá példa sajnos
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
sagem
addikt
Én mondjuk attól jobban tartok, hogy megjelenik, de alaposan összecsapva, aztán ki tudja, hogy lesz e hozzá támogatás..
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Physicist03
senior tag
Lehet, hogy a Gamestop tud valamit
-
djculture
félisten
Minden játék címük január 22-én kerül árverésre... Úgyhogy több mint biztos hogy ebben a formában egyik se fog megjelenni, max ubi vagy Ea vagy aki megveszi az adott játék jogait az adja ki később.
[ Szerkesztve ]
-
Psychopeti
senior tag
Nehogy ez is arra a sorsra jusson mint a S.T.A.L.K.E.R. 2
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
SSJmeszes
senior tag
Csak a COH 2 nek ne essen bátódása semmi téren..
Flickr: flickr.com/photos/63962202@N05 | Insta: natural.sight
-
MCBASSTION
aktív tag
hat ettol nem lesz jobb a helyzetuk...
windows7sins.org
-
Xirtam
veterán
Hmm
-
őstag
Ez nem jó hír,pedig ezzel a játékkal biztos hogy volna bevételük,pláne ha játék nagy része már kész van,mert az eddig beleölt pénz igy mehet a kukába
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest