- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Az első két részt -hiába a sok tér - megölte számomra 30 perc után az ai botrányos minősége, amolyan City Interactive-os érzete volt. A polcon porosodik mindkettő, ezek után győzzenek meg fizikával és rendes ai-val és vevő vagyok.
...illetve kit ámítok, semminek se lesz esélye gta v mellett remélhetőleg
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
hszilard666
veterán
Sikítva várom ezt a cuccot, ha kint lesz engem nem fognak látni utcán napokig!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
DiamondBack
senior tag
Jó lesz ez, olyan mint az eddigiek. El lehet vele ökörködni, de nagy tartalmat nem várok tőle.
-
kengyel
nagyúr
Ez a videó igaz semmitmondó, de az elődök jók voltak. Várjuk ezt a részt is
kengyel
-
dhstyle
tag
én nagyon imádtam.. iszonyatosan hangulatos szerintem rettentő szép és kis kreativitással hihetetlenül viccesé lehet tenni a játékot órákat eltudtam baromkodni 1-1 grappling hookos ökörséggel amit kitaláltam.. remélem hasonlóan lessz optimalizálva mint a kettő és akkor 1 szavam sem lehet
Seat Leon 1.8 20V Turbo :) OnePlus 8 Pro 12/256
-
Glenda
addikt
Nem tudom, a történet nekem másodlagos volt. Ejtőernyőzni a dzsungel felett, végighajózni a nagy folyókon, a sivatagban motorozni, nekem ezek voltak a legjobb dolgok a játékban. Igazából pont akkor kezdtem élvezni, amikor minden küldetést megcsináltam és jöttek a falutakarítások.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
Jhonny06
veterán
Nem túl meggyőző. Az előző rész is ott bukott meg, hogy túl sok mindent akartak belepakolni 1 játékba. Szerintem itt ugyanez lesz egy kicsit jobb grafikával.
-
exec79
tag
nesze semmi fogd meg jol
Új hozzászólás Aktív témák
- Banggood
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest