Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Egyet értek , vagy a p2p (jobb eset) , de van sok pl GW2 , egyszer megveszed és még p2w sincs igazából
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
saelin
veterán
Nem az fps műfajt akartam fényezni - révén, hogy alig játszom ilyenekkel -, de az elmúlt években több olyan lövöldözős játék is megjelent, amik valamilyen módon szakítottak az agyatlan durrogtatással vagy páratlan minőségű történetet és világot kaptak: Bioshock, Metro, Borderlands, Left 4 Dead, Farcry, oh, és a Stalker. A tucat fps-ek persze, hogy csőjáték kategória, de vannak igen szép alkotások ebben a műfajban is, csak meg kell találni őket.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
cattus
addikt
Ha ezt a játékot megírták volna rendes Kinect támogatással, akkor instant get lenne. De valószínűleg így is megveszem PC-re, egyik kendvenc sorozatom.
Do the thing!
-
saelin
veterán
Szerintem az mmo-k kora már lecsengett - vagy én lettem kedvtelenebb a témában -, mert semmi érdemlegeset nem látok a piacon, csak ugyan azt átszínezve és más dobozban. Az elmúlt években az fps műfaj nagyobb fejlődésen ment át, mint az mmo...
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem ebből a sorozatból, világból nagyon jó MMORPG-t lehetett volna csinálni. Szépen kidolgozott háttértörténet. Ott van a négy oldal, rengeteg megtanulható skill, rengeteg felfedezésre váró terület, ősi elhagyatott városok, romok. Kár hogy egyik nagy studio sem látott ebben fantáziát.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest