- War Thunder - MMO Combat Game
- Path of Exile 2
- Wuthering Waves
- GTA V
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Xbox Series X|S
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Köszi, azt nem is tudtam, hogy hosszabb a kampány, de hogy adattárolásra vegyek hdd-t Azért az ember szereti, ha SSD-n vannak legalább a programjai, filmeket nyilván hdd-n tárolja az ember, de most akkor egyszerre maximum 3 játék lehet fent a gépen (vagyis az SSD-n) az nem hangzik valami jól...
Én csak azt nem értem, hogy az ilyen kvázi csőjátékoknak hogy van nagyobb (kétszer akkora) helyigényük mint egy Far cry 4-nek pl, ami picit nagyobb játék tér. Oké, sok elem, textúra ott ismétlődik, de akkor is röhejes számomra, hogy például egy Battlefield 3 nem sokkal volt csúnyább mint ez, és annak 20 Giga kellettHi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
bozont
veterán
Pont ezért lenne jó, ha telepítéskor kilehetne választani mit szeretne és mit nem az ember, hogy a gépre kerüljön. Nekem pl elég lenne egy nyelv és csak a MP része a játéknak és mindjárt jóval kevesebb helyet foglalna.
Igaz, hogy már viszonylag olcsón lehet nagy tárhelyet venni, kivéve ha valaki már csak SSD-t használ a gépében. A HDD és a torrent, adatok meg egy NAS-on csücsülnek. Számomra is a következő lépés a NAS lesz és akkor ez a 2TB-os HDD megy oda, már csak az SSD-k maradnak a gépben.[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Dark Archon #5 üzenetére
Az EA? Le vannak gyökerezve az AMD-nél és fordítva. Az elmúlt egy évben annyira egymásra találtak, hogy itt évekig nem lesz szakítás. Itt már komolyabb "szerelem" van, mint a pénz.
A gépigény pedig tájékoztató jellegű. Az AMD simán mondhatja azt, hogy 290-eket akarunk eladni, és írjátok már rá ... Senkit sem fog érdekelni, ha gyengébb VGA-val is jól fut, sőt örülnek majd neki, de pár vásárló esetleg vesz a játékhoz 290-et. Biznisz esz júzsual.Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
kengyel
nagyúr
Ezt már eldöntöttem hogy, nem fogom megvenni
kengyel
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Textúrát mindenképp tömörítenek. Az a VRAM-ban is valamilyen tömörített formátumban lesz tárolva. De amúgy stimmel. A hangot nem éri tömöríteni, mert a dekódolása processzoridőbe kerül, illetve az átvezetőket lassan illik 4K-ra tervezni. Az új Bink úgyis támogatja már a GPGPU-t szóval a procierő hiánya nem lehet gond.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
GeryFlash
veterán
Hát ja, van benne vmi amit mondasz, mondjuk hogy mégis ki használ 7.1-et egy játéknál... Biztos van aki igen, de hogy 1% alatti a margin abban is biztos vagyok. De tényleg, 2-3 éve még 20-25 gigás játékok voltak, és nüasznyival voltak randábbak.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
nagyúr
attól még lehet pontatlan, pláne hogy van ellentmondás is közte. de majd pontosítják. nem a te sarad, csak furcsáljuk.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Grath
HÁZIGAZDA
válasz GeryFlash #24 üzenetére
Bár én igen keveset értek a PC-s játékok technikai lelkivilágához, de mostanában szerintem azért ilyen nagyok a játékok, mert a fejlesztők az "olcsó a HDD/úgyis mindenki letöltés így nem kell DVD-hegyeket kiadnunk" okok mentén haladva semmit nem tömörítenek. Se hangot, se textúrát, se átvezető videót.
Egyébként egy multiplayer pálya simán lehet 1-2 GB közti ezek miatt (lásd a BD4 DLC-it), így a 9 map, ami lesz benne, rögtön lehet 20 giga. A singleplayer pályák mérete még nagyobb, hisz ezek jóval kidolgozottabb, berendezettebb, scripteltebb és alapterületre nem egyszer nagyobb helyszínek, ráadásul tele vannak tömörítetlen, 5+ nyelven rögzített 7.1-es hangfájlokkal.
-
kengyel
nagyúr
Azért nem kicsi a gépigénye.
kengyel
-
Xmister
senior tag
Érdekes, ez alapján 280X-el sem esik nagyon 70fps alá ultrán.
Lehet azért jönnek mostanában a 290 ajánlások, mert az AMD készletet akar söpörni.
-
félisten
Király, akkor 720p-ben le is fogom tesztelni, illetve...
...gyorsan le kellene cserélnem az SSD-met egy nagyobbra. Basszus, ha ez így megy tovább, akkor inkább beruházok egy 1TB-os hibrid SSHD-re, szórakozzanak a tudjákkivel!
(#20) kovy29
Hmm, jó tudni! Ha nem lenne ilyen közel a W10 startja, akkor tuti áttérnék, de szerintem már csak az újra fogok.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
addikt
-
Televan74
nagyúr
Mint már az előbb is említtetted,hogy a hivatalos oldalon is ezek szerepelnek.Nem a híren feltüntetett adatokról mondtam azt hogy egyes esetekben kicsit túlzóak.Hanem az eredeti oldalon szereplőkkel valami nem kerek.Most vagy a 290 -t írták el és 280 lett volna.Vagy 760 helyett 780 szerettek volna írni és akkor stimmelne a teljesítmény kategória és a 3GB videó memória is.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Cathulhu
addikt
-
GeryFlash
veterán
Valaki magyarázza mert én tényleg nem értem (Abuuu, merre vagy?)
- Hardline egy csőjáték
- maximum a bf4 szintjét hozza garfikában
. és 60 giga
Mi a ménkűves szent szar ebben 60 giga Hogy használjon így az ember SSD-t, ha fent akar tudni a gépén 3-4 játékot akkor vegyen 500 gigásat? Még ha valami extra grafika lenne, megatextúrákkal eg minden, de nem, ez bőven nem next gen, order 1886 az netx gen, ez egy 60 gigás viccHi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
.LnB
titán
válasz Bjørgersson #22 üzenetére
oké.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bjørgersson
félisten
Dehogynem, ilyen alapon elég lenne annyit írni, hogy HDD vagy SSD legyen a gépben.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Televan74
nagyúr
Eléggé zavaros egy gépigény.A 290 nincs pariban a 760 -al,szerintem az elírás,280 szeretett volna lenni.És a 760 -ok többsége 2GB -os.
És ezt is egy kicsit túlzónak találom,OS: Windows 8.1 (64bit).Mindenbe beleugatok!!!
-
.LnB
titán
válasz Bjørgersson #14 üzenetére
*jogos. Bocs siettem, hogy gyorsan tudjak kötözködni, nem figyeltem a helyesírásra. :\
Nem kár beleírni. Sokkal pontosabb adat mint ahogy a procik vannak megadva.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
.LnB
titán
válasz Bjørgersson #12 üzenetére
Nem ugyan az, hogy mennyit foglal, és mennyi hely kell neki.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Mert a 4 aztán nagyon optimalizálatlan.
(#4) orichalcos: <3 Mindenesetre az a 60GB elég fura, főleg, hogy a 4 is csak 55,8GB-ot foglal az eddig megjelent DLC-kkel.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Zedz
addikt
Intel "Quad Core" -> ez elég konkrétra sikerült.
-
Hellwhatever
aktív tag
Nincs itt semmi részrehajlás, ezerszer ki lett már tárgyalva és mérve hogy miért vannak játékok alatt (is) az AMD CPU-i az Intel megoldásaihoz képest ott ahol.
9800X3D | ASRock X670E Steel Legend | Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL30 | Gigabyte RTX 4070S WINDFORCE OC
-
Entryy
aktív tag
NVIDIA GeForce GTX 260 csak Dx 10es kártya. A minimum meg Dx 11 ???
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
Cathulhu
addikt
Nem, en raadasul pont az ellenkezojet hallottam, szoval felettebb erdekes a dolog. Gondolom nem akartak nagyon megkavarni a vevoket, hogy ha dx11 akkor ez, ha mantle akkor az.
Mondjuk ha nagyon AMD partiak akarnanak lenni, akkor a recommended gep az AMD lenne AMD-vel es mantleval a tobbiek meg sakkozzak ki, hogy a minimumhoz kepest hol allnak.Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Bjørgersson #3 üzenetére
Beleírtam egy plusz szót, így mindenki megérti. (plusz egyszerűsítettem a címet) A béta és a teljes játék azonos gépigénnyel rendelkezik, a 60GB természetesen a teljes játékhoz kell majd.
(#5) Dark Archon
Jó kérdés. Amúgy is ezek a gépigények inkább csak útmutatók szoktak lenni, a legtöbben maguk tapasztalják ki, hogy mi kell a programnak. Hardline topikban pl most azt olvastam, hogy jobban fut mint BF4.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Bjørgersson
félisten
oric ne írj már hülyeségeket, a béta 11GB, nem 60.
-
Gergosz2
veterán
Már megint:
AMD Radeon R9 290 vagy Nvidia GeForce GTX 760Ezek mióta vannak egy szinten?
De kifejezetten sokat mondó lett ez a gépigény
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- War Thunder - MMO Combat Game
- Hobby elektronika
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fűzzük össze a szavakat :)