- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz DrTroglodyte #9 üzenetére
Ezzel most ugye csak viccelni akartál? Mármint ha igen, akkor egy hangulatjelet rakhattál volna utána. Nem hinném, hogy a lol-t lenne alapjuk perelni.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
DrTroglodyte
tag
"Rob Pardo, a Blizzard Entertainment játéktervezési osztályának ügyvezető alelnöke, valamint Gabe Newell, a Valve elnöke egyaránt örül annak, hogy végre sikerült megállapodásra jutniuk."
Aztán felhívta az ügyvédjét, hogy ideje perelni a LOL-t. -
Dyingsoul
veterán
Én megértem a DOTA név körüli mizériát, hisz a felhasználók egy része csak igen szűk látókörű és ha egyszer látta, hogy dota, akkor azt hiszi, hogy csak dota és más nem lehet.
Amit ezzel mondani akarok: Ugyan mindegy, hogy így hívják vagy úgy hívják. A lényeg, hogy fejlesszék, mi pedig játszhassunk vele! Ennek a vitának bármi lett volna a kimenetele, egyik felet sem neveztem volna vesztesnek, már csak ezt a nagy hypeot látva is, ami körülöttük ment. Iszonyat nagy reklám ez mindkét félnek.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
errorcode06
őstag
Blizzard All-Stars, és még jól is hangzik. Bár én egyik játékkal (moddal) sem játszottam, csak az alapjátékokkal (WC3+FT)...
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Ps Vita
őstag
válasz ígyvanferi #4 üzenetére
Sztem inkább a másodikra gondol
-
vittuka
aktív tag
Kellett volna akkor gondolkodni amikor támogatást kért szegény icefrog a dota modhoz, nem kapott.. De hogy ez a kapálózás milyen szinten megy a két fejlesztôcég között az durva, 1 hónapja a valve elkezdte szórni a dota2 és cs:go béta kulcsokat mert az a sokmillió játékos aki hétfô éjjel már a bnethez csatlakozik nyilván nem tesz jót, valamint a "mikrotranzakciónak" nevezett durva bevételi forrást hogy a blizzard is megcsinálta, máris kapott backpack-et ez a 2 népszerü valve játék is azonnal, lesz itemdrop és kereskedés lassan mindenhol..
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!
-
TazLeacher
nagyúr
Jó hír...
-
wikings2
őstag
Ilyen régi már ez a hír... hogy megy az idő...
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest