Új hozzászólás Aktív témák
-
ABee
tag
Hallod most nem tudom eldönteni hogy csak racionalizálsz-e... Hidd el én is szívesen elhitetném magammal hogy jó ez így de már nem megy.
SPOILER!:
Sokan elmondták előttem mi a baj vele és úgy gondolom az nem bug hanem legalább hanyagság hogy a csapattársaim akiknek halottnak kellene lenniük a Normandiára kerülnek. Legalább mutathatnák hogy mi történik. Az meg megint más tészta hogy Joker miért menekül hol és hogy és hogy mi értelme van annak hogy nem a földet segítik újraépíteni hanem lezuhannak egy idegen bolygón ahol nagy eséllyel éhen is halhatnának mind mert egyáltalán nem biztos hogy találnak rajta olyat amit meg tudnak emészteni. Mert ha van értelme akkor pont hogy lezáratlan a történet és egy új sorozatnak készíti elő a szerepet aminek viszont nem mass effect kéne hogy legyen a neve mert a relék ugye megsemmisültek. Persze az csak jó ha ez neked nem probléma, inkább örülj hogy te elejétől végig élvezted a játékot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Kuponkunyeráló
- Mobil flották
- Asszociációs játék. :)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Digitális Állampolgárság Program
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest