Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beci9595
tag
Nagyon soakt játszottam a DEMO-val és ha lenne rá pénzem talán meg is vásárolnám.
-
icon
senior tag
Nah, én is letudtam...
Spoiler onnekem ott volt képzavar, hogy bekap Shep pár találatot, úszik a vérben, feljut a fényen át, lezajlik a dráma, összeesik, feljut Catalysthoz, ahol bár nehezen vonszolja magát, de eljut a "végkifejlethez", amikor is és pl. a vörös verziónál tempósan odasétál, aztán durr a csövekbe... olyan az egész, mint egy lázálom
Spoiler off[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
M3Ny3'T
senior tag
Vártam, hogy valaki belinkeli.
Igen, szerintem egyértelműen. Diablo 3 után talán a legtöbb ember által legjobban várt játék az idén és mivel bökték ki a szemünket...
ISMÉTELNÉM! Maga a játék szerintem szenzációs, nem játszottam még jobbal, de az utolsó 15 perc és annál is inkább azzal a szaros kis táblácskával csapták ki nálam és az emberek 99%-ánál a biztosítékot.
Ez vitathatatlanul az EA-nek köszönhető szvsz.[ Szerkesztve ]
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
icon
senior tag
Szerintetek a Mass Effect 3 jól megkomponált befejezése hozzájárulhatott ehhez a hírhez?
-
tiv83us
veterán
Ez a poszt viccnek lett szanva. Eredetileg valami Dark Energy-s befejezest terveztek (szo esett rola nagyon sok helyen a kettoben, foleg a ME2 Tali beszerzesenel Haestrom-on), de valoban az a pletyka, hogy azert valtozott, mert kiszivargott a vege. A teljes igazsagot valoszinuleg sosem fogjuk megtudni. Remenykedjunk a PAX-ben.
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
nanorambo
őstag
LOL Ez komoly ?
-
M3Ny3'T
senior tag
Állítólag ez az utolsó 15 perc ez azért lett kitalálva, mert az eredeti befejezés kiszivárgott. Nos ha minden igaz, ez lett volna az eredeti...kezdem értékelni ezt a 3 színű bumm befejezést.
Vélemények?Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
M3Ny3'T
senior tag
válasz Jim Tonic #277 üzenetére
Kicsit utána néztem és rosszul emlékeztem, 2800+ EMS-nél van szintézis, bocsi.
Egyébként a 3-ban a scanneléssel nagyon sok pontot össze lehet szedni, ha mindent sikerül felkutatnod. És ahogy icon is említette, multizással pedig azokat a bűvös 50%-os Readiness-eket lehet feljebb tornászni.(#276) icon: Igaz, azzal a Readiness-t (%) feljebb lehet tornászni elvileg.
[ Szerkesztve ]
-
M3Ny3'T
senior tag
válasz Jim Tonic #272 üzenetére
SPOILER!
Nem lehettél túl aktív a mellékküldetésekkel egyik részben sem...
Szintézis a 3. lehetőség, ami "vegyíti" az organikusokat és a szintetikusokat (zöld bumm, te meg "feldolgozódsz").
Túlélni csak a piros bummot lehet 5000 pont felett.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
spoiler!
Mi a harmadik lehetőség a végén?
Nekem 2 volt. Vagy irányítom őket, vagy elpusztítom a szintetikusokat. Mindkettőben felrobbannak a relék, és én is meghalok.
K.rva nagy csalódás volt a sztori vége. Amennyire toltam az első kettőt (többször, minden DLC-vel), most elkeseredtem az egésztől.
Jól elcseszték az egészet.[ Szerkesztve ]
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
AlexWolf
senior tag
spolierA zöld csík már jóval hamarabb (olyan 3500) körül fullo n van, de a végkifejletek miatt lehet (sőt érdemes) magasabbra tornázni, mert pl shephard csak 5000 körül élheti túl.
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
looser
addikt
Akkor ez azért lehet, mert az egész játék egy hírözön, egy csobogó hírforrás, az információ körülvesz és egyszerűen mindent megtudsz, amire csak szükséged lehet, nemhogy hiányérzeted nincs, de egyszerűen besokallsz, annyi infó jön-megy? :-)
(#268) icon: de ugye nem vetítetted le neki a filmet? (még :-)
[ Szerkesztve ]
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
looser
addikt
Liftezés nekem horror hosszú volt, pld. F-VÉF-től eljutni a hangárig, de a hírek tényleg kárpótoltak...volna, ha nem az elején hangzik el és onnan fél perc néma csend, még a többieket sem lehet szóra bírni :-)
Apropos, eddig nem egy farkas volt az avatárod? :-)ME2 Fellegvárban ti végighallgattátok az összes reklámot, hírt? ME3-ban mi változott? Szintén egy rakat, a helyzetet leíró vagy küldihez kapcsolódó, a személyedet érintő hír hangzik el?
-
Blyan
félisten
Amikor visszaérsz a Citadelbe, akkor megnyitod a térképet, és látni fogsz rajta személyeket megjelölve, azokat keresd fel. Csak olyanok szerepelnek rajta, akikhez valamilyen feladat köthető - plusz a csapattagok értelemszerűen.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
icon
senior tag
Az effektív számít, de már így is tele van a csík... és még nagyon nem vagyok még a sztori végén...
Spoiler
A Horizont-ra kellene látogatnom, csak próbálom közben a mellékküldetéseket megcsinálni... az kész horror a játékban, hogy ott vannak a feladatok, de sokszor nincs leírva, hogy melyik rendszerbe kell ellátogatni a bolygóra, ahonnét el kell hotnom valamit, de viszont a visszaútnál ssincs sokszor megadva, hogy kienk és hová kell leadni... így a brute-force technikát követem, ha visszatérek, mind a 6 szintet végigrohangászom hátha belebotlok abba, akinek kell a szerzeményem...
Ilyen szintem az ME1 verhetetlen a mai napig, ott tudtad, hogy kinek hová mit kell elvinni, néha kicsit nehezen lehetett oda találni a célszemélyhez/helyszínhez, de nem volt zavaró...
No meg a liftezések, és a helyi hírek nagyon ott voltakSpoiler off
-
icon
senior tag
válasz AlexWolf #261 üzenetére
Az igen... és a vicc az, hogy közel 3 órás multizással tornáztam fel idáig... (mondjuk nem volt rossz móka, de azért nem akarok ebből rendszert csinálni... abban a hiszemben voltam, hogy egyszer feltornázom majd 100-ra, és akkor akárhányszor kezdeném majd újra, akkor már 100%-ban számítanak majd be a haderők)
-
AlexWolf
senior tag
-
icon
senior tag
Spoiler:
Samara másoknál is meghalt, vagy csak én nem találtam jó megoldást?Spoiler off
-
Polllen
nagyúr
-
-
M3Ny3'T
senior tag
válasz torma1981 #249 üzenetére
Legalább válaszoltak valamit...az tény, hogy A-tól Z-ig baromságot, de...
Mehet a válasz: nálam is szarul működik, pedig nálam jogtiszta x64-es Vistán futott. Bár lehet, hogy arra meg az lesz a válasz, hogy a Vista a szar.(#248) icon:
[ Szerkesztve ]
-
torma1981
veterán
válasz bolondember #245 üzenetére
Milyen rendes volt tőlük.
-
temes69
aktív tag
válasz bolondember #245 üzenetére
-
bolondember
MODERÁTOR
ez nekem is megvolt.
Írtam az EA-nek, bemásolom a "megoldásukat":
"Javaslom, hogy használjon jogtiszta, 64bites Windowst. Sajnos a 32bites Windows nem tudja megcímezni az Ön számítógépében lévő 4Gb memóriát (csak 3Gb-ot tud) és sajnos ez közös tényező ennél a hibánál.
Javaslom, hogy a grafikai beállításokat vegye alacsonyra, így valószínűleg lassabban fog megjelenni a hibaüzenet, ugyanis a megcímezhető memóriatartomány lassabban "telik meg". Ideiglenes megoldás még, ha eltávolítja az egyik memóriamodult a számítógépből."...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
temes69
aktív tag
hali,
a nehezen letölött froms ashes dlc-ben amikor megnézem a protheánokról a videót majd Liara mondja hogy nyissuk ki valahogy a kapszulát, ezek után egyszerűen kivág az asztalra a progi... valaki tapasztalt már ilyet? már újraindítottam a gépet, megnéztem a videót vagy 8szor, de kifagy -
M3Ny3'T
senior tag
-
M3Ny3'T
senior tag
válasz AlexWolf #235 üzenetére
SPOILER
24:35-nél...
Csak és kizárólag a robbanást élheted túl, a többinél "feldolgozódsz".[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
!!!Nagyon SPOILER!!!
A robbanást nem is fogod túlélni sehogyan sem szerintem...pont ez a lényeg. Szerintem...bár az egyik végnél nem biztos, hogy nem éled túl.AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
-
AlexWolf
senior tag
Nem szükséges...
Úgy néz ki dolog, hogy van ugye a galaxis térkép 5 területve osztva és alapból minden 50%-on áll. Ez azt jelenti, hogy a játékban megszerzett war assettek csak fele értékben kerülnek beszámitásra. Azonban ha összeszedsz mindent a játékban, akkor is eléred a maxos felkészültséget, ha csak 50%-on állsz (ezolyan 3500-3800 pont). Ahogy néztem én kihagytam 1-2 pontadó küldetést de 100%-os készültséggel olyan 6900 pontom volt. De gyakorlatilag már 3x00 körül fullos volt a zöld csík a taktika térképen.AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
looser
addikt
(#225) AlexWolf:
A következőket írja az Ipon ismertetője:
"A maximum érték elérhető az összes küldetés megcsinálásával, vagy a fősztorira koncentrálva multival, így nincs miért aggódnia annak, aki nem szereti a többjátékos shootereket."
Akkor mégsem szükséges a tökéletes befejezéshez a multi?
-
AlexWolf
senior tag
Szetrintem ez az csaj, aki Tali hangját adja. Szinésznő, szóval ez vagy egyportfólió fotó vagy kiszivárgott a netre aza kép, amit elkészítettek és manipuláltak a játékbeli képhez. Ezt nem tartom akkora gondnak, mint pl mi a francot csinálunk több százezer/millió/tízmilió itt ragadt turiánnal, asarival, krogannal!, elkorral, hanárral, volussal, salárival, geth-tel stb...
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Polllen
nagyúr
-
AlexWolf
senior tag
Arról beszélek. Kb 20x megnéztem és mindig találtam rajta olyan dolgot, ami miatt egyre kevésbé volt emberi. Szerintem ez a megoldás elég elegáns volt a Bioware-től, nekem legalább is jobban tetszett, mint ha a pofámba toltak volna egy full 3D-s pucér Talit.
-
AlexWolf
senior tag
Nah befejeztem. Nem is volt olyan rémes a vége. A leírások/anyázások alapján sokkal rosszabbra számítottam.
Igaz pár kérdés nyitott maradt számomra.!!!SPOILER!!!
Például, hogy bármelyik befejezésnél, hogyan jut haza a földre látogató, több millió főt számláló, szövetséges haderő?
Miért csak az egyik befejezésnél van utalás egy esetleges folytatásra?...Amikor a piros gömböt választottam.
Joker mi a francért menekül olyan vadul???
Miért kellet lezuhannia, és hova a francba estek?
Ki franc az öreg csóka meg a kiskölyök? )Főleg ha azt vesszük alapul, hogy mint olyan, a bolygóközi utazás megszűnt, szóval hol és mikor beszélgetnek?Na meg ilyen apróságok.
SPOILER VÉGEEzért a végére legalább megtudtam, hogyan is néz ki Tali
Egy kardassziai-ember-Night Elf hibrid. Végül is jobb ez, mint ha kiderült volna, hogy olyan feje van, mint egy Predatornak.Summa summárum: következő a részt...vagy a DLC-ket amikben elvarrják a szálakat.
[ Szerkesztve ]
-
temes69
aktív tag
válasz AlexWolf #214 üzenetére
ok, már megy nálam is. Az originen belül a termékkód beváltással működik. Az volt sztem a gond, hogy anno a dragon age első részéhez aktiválgattam utoljára, és akkor a social networkon promo code-okkal. Most is így csináltam, és a from ashes kivételével minden le is jött. De most már ok. Köszi a segítséget
-
temes69
aktív tag
nekem is úgy volt, hogy volt egy kis füzetbe egy kód, az volt maga a játék aktivációs kódja. kaptam a cd galaxistól is kódokat, és magában a fém tokban lévő papírkán is volt egy kód. ezeket már mind aktiváltam, de a kérdéses dlc-t nem látom sehol sem. az originben sem. amúgy nektek a rá is van írva a papírra a from ashes? nálam csak annyi van, hogy ha ezt beírom akkor megkapom az extra tartalmakat. konkrétan a dlc neve nem. még majd este akkor megpróbálom a játékon belül is a letölthető tartalomnál hátha ott sikerül. amúgy kicsit vicces, hogy 3papírról 5 kódot kell beírkálni 4 helyen
-
icon
senior tag
Nálam ez úgy működött, hogy volt egy kód a lemezek tokjában a füzetkében, volt egy a brosúrán , és volt két kódom a celofánon kívül... szidtam is a forgalmazókat rendesen.
Ha valakinek a digital deluxe verziója van meg, küldhetne egy privátothttp://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
AlexWolf
senior tag
A játékban van egy olyan menüpont a főmenüben (esetleg a extra menüben), hogy DLC. Ha megnyomod feljön az origin, és megmutatja mi van meg. Ha nincs ott felsorolva akkor az originben van egy olyan hogy kód beváltása. Oda ird be a dlc kodját.
-
bolondember
MODERÁTOR
Szia!
Nekem egy lap volt a DVD-tokban, azon volt a kód amivel megkaptam mindent.
Kis Spoiler: Eden Prime-ra ha tudsz utazni, akkor elvileg benne van a From Ashes.
De Originen belül is mutatja, ha a játék részleteire mész, hogy a DLC leszedve, telepítve.Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
temes69
aktív tag
hali,
nekem ugyanez a gyűjtői kiadás van meg de a from ashes dlc-t nem találom sehol, a többi cucc meg van. még az elején járok a játéknak így a fórumokat sem merem olvasgatni nehogy lelőjék a végét véletlenül ezért kérdezem itt: hogyan tudom ezt a dlc-t leszedni?
előre is köszi a segítséget. -
AlexWolf
senior tag
válasz AlexWolf #197 üzenetére
Tegnap kiderítettem a turpisságot.
Ha importálod a karaktert a ME2-ből, akkor nem kérdezi meg, ha viszont zsírúj gémet inditasz, ott megkérdezi.[ Szerkesztve ]
-
drexler92
tag
Egy elég nagy gebasz történt velem. Épp toltam a játékot,amikor egy pillanatnyi áramszünet miatt újraindult a gépem,és attól félek,pont akkor,amikor mentett épp a játék.
Na,azóta nincsen meg a mentésem,újrakezdeni biztos nem fogom,mostanában,mert 14-15 óra ment kárba,ha kárba ment. A kérdésem az lenne,hogy nincs e esetleg arra valami mód,hogy visszanyerjem az elveszett mentéseket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest