Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DArchAngel
tag
Lazarus = Lázár. Ha valaki kicsit járatosabb az Újszövetségben, akkor tudja, hogy Lázárt Jézus feltámasztotta. Innen a projekt beszédes neve. Egy újabb adalék ahhoz, hogy mennyire pontosan kidolgozott a játék, mennyire figyeltek a részletekre.
SPOILER
Én úgy játszottam végig, hogy a romantikát meghagytam az előző részben "behálózott" Ashley-nek. Nos, vele nem lehet ennek ellenére Zhu's Hope után találkozni a játékban, mindössze annyi történik még, hogy az Omega 4 relé ugrás előtt Shepard elkomorodva nézegeti képét egy ideig, majd roppant határozott arcot vág és vészjóslóan tördeli a kezét.
Halak csak nálam döglöttek meg mindig?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Végre megérkezett az idei év egyik legjobbnak ígérkező játéka! A Mass Effect 2 már most nagy eséllyel indul az Év Játéka címért, pedig még csak január van.
- Apple MacBook
- EA Sports WRC '23
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Milyen routert?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest