Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Később bepótolom a teszt elolvasását.
A játékról annyit, hogy nem tudnék helytálló negatívumot felhozni. Túl intenzív. Az első rész bolygóin gyak. ugyanaz volt a kutatóépületek/házak termei, ami kicsit zavaró volt a vége felé már. És egy nagyon nagy piros pötty, hogy a küldetések 1 óra hosszúra sikeredtek. Az utolsó pedig NAGYON ütős lett. -
Detros12
tag
mivel ilyen sokan ajánljátok ezért biztos jó lehet be kell egyet szereznem.
-
rizso
addikt
Valóban nem lett rossz game - és laptopon(P7450, gt240m, 4gb ddr3...) is elég szépen fut!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
zcool
aktív tag
válasz D4rkAv3ng3r #211 üzenetére
Sztem a jó volt a fordítás..végül is a fickó tényleg rejtőzködött
Biotikusnak tényleg mind1, hogy kit választ a végén az ember én személy szerint Jack -et választottam..nem gyenge a csaj szép dolgokat művelt a börtön hajón..Legalább annyira vedd a fáradtságot,hogy pü-re válaszolsz!
-
richpublic
tag
válasz LackoMester #6 üzenetére
jó ez a dumálda csak azért ha angol lennék és érteném is akkor jobb lenne
*Xbox kontrollert vennék!*
-
forgonati
őstag
válasz Scherier #209 üzenetére
"Az első rész Liara-jából hogy lett 2 év alatt egy teljesen más személy?"
Ezt én is rögtön észrevettem, Ahhoz képest hogy az asszárik több 100 évig élnek, Liara meglehetősen megöregedett 2 év alatt. A bőre is fakóbb lett, és jól észrevehetőek a szeme alatt a ráncok, amikor közelről mutatják. Biztosan nem véletlen a dolog, talán a 3. részben kiderül hogy mi a háttér.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
SPOILER
.
.
.
.
Csövekbe Tali egyértelmű ő a legjobb technikus. Harcokra pedig Garrus tábornok volt, ki is írja a válsztásnál. A végén meg a Normandiára visszakísérni az embereket Jacob elég, többi ugyanúgy. Biotikusnak meg szerintem mindegy én azért az aszári nőt választottam. -
Scherier
csendes tag
Látom mindenki bántja szegény Nuke7-et mert nem tetszett neki a játék.
Kiállok mellette, mert nekem is csalódás hogy a sok jó dolgot kiszedték ami az első részben benne volt. De lehet hogy csak én vagyok régi módi Kotor-on felnőtt, aki még élvezettel rakosgatta össze a kardot lencsékből
Szépnek-szép játék, de a wizards of war óta tudjuk hogy a játék élvezetét nem a grafika szabja meg.
Persze várom a 3. részt meg a filmet, könyvet, képregényt. De azért sajnálom hogy mindenki ilyen elfogult ezzel a játékkal.
U.i.: aki olvatsa már a könyvet vagy a képregény folytatását,az meg tudná mondani, hogy az első rész Liara-jából hogy lett 2 év alatt egy teljesen más személy?
-
Ryuu
tag
Annyira vártam ezt a játékot és megérte! Én teljesen egyetértek a teszttel!
-
Nashaba
tag
Szép teszt lett, gratulálok. A magyar feliratot látva, én örülök hogy nem költöttem érte +3kt, és helyette 6k-ért szereztem egy angolt. Nem azt mondom, hogy pocsék lett, de elég sok benne az elírás, és elég fura fordítás.
Amúgy kifejezetten örülök hogy az én kis konfigomon (profilomban megnézhetitek) is Vista alatt minden bekapcsolva (AA kivételéve, AF 2x) 1440*900-as felbontáson is tökéletesen elfut, néha be-be laggol. -
DArchAngel
tag
Lazarus = Lázár. Ha valaki kicsit járatosabb az Újszövetségben, akkor tudja, hogy Lázárt Jézus feltámasztotta. Innen a projekt beszédes neve. Egy újabb adalék ahhoz, hogy mennyire pontosan kidolgozott a játék, mennyire figyeltek a részletekre.
SPOILER
Én úgy játszottam végig, hogy a romantikát meghagytam az előző részben "behálózott" Ashley-nek. Nos, vele nem lehet ennek ellenére Zhu's Hope után találkozni a játékban, mindössze annyi történik még, hogy az Omega 4 relé ugrás előtt Shepard elkomorodva nézegeti képét egy ideig, majd roppant határozott arcot vág és vészjóslóan tördeli a kezét.
Halak csak nálam döglöttek meg mindig?
''Hand of fate is moving, and the finger points to You...''
-
Vistaboy
veterán
válasz WonderCSabo #200 üzenetére
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
RexpecT
addikt
válasz LackoMester #6 üzenetére
Egy ilyen low end gépen tényleg szép teljesítmény .
Új hozzászólás Aktív témák
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest