Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
Még csak kb 10 óra játékidőnél tartok, szóval még eléggé az elején, de marhára élvezem. Az 1. rész is nagyon jó volt, de ez túltesz rajta. Pláne azok a részek tetszenek mikor az első részből előbukkan valami szereplő, vagy a többiek szóba hozzák.
SPOILER
Például mikor először mentem a fellegvárba, magammal vittem Garrust meg Talit. Mászkálunk ide-oda, mire egyszer csak Garrus megszólal.
Garrus: Emlékszel Tali, 2 éve a jó kis beszélgetésekre liftezés közben?
Tali: Nem akarok emlékezni.
Garrus: Amikor azt találgattuk, vajon milyen lehet az élet a flotillán és hogy ti hogy néztek ki maszk nélkül (vagy valami ilyesmi).
Tali: Ennek a beszélgetésnek vége.
Garrus: Ugyan már, ne mondd hogy nem élvezted.
Tali: Figyelmeztetlek Garrus, puska van nálam.Na ezen fostam
Új hozzászólás Aktív témák
gp Végre megérkezett az idei év egyik legjobbnak ígérkező játéka! A Mass Effect 2 már most nagy eséllyel indul az Év Játéka címért, pedig még csak január van.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Prohardver app (nem hivatalos)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Synology NAS
- Xbox Series X|S
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest