Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
vki nem vergődne nekem végig csak az erotikus vonalon?...
pls jegyezze fel, hol merre kihez mikor miérrt?...ha visszajövök Englandból, nekigyűrköznék magam is" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
forgonati
őstag
Értem. Tehát ha az 1. részben maxra nyomtam a renegátot, az átjön ebbe is ugye? Valami bónusz formájában. Már ha jól értem. És a páncélokkal hogy van, nem tudod véletlenül? Mivel katona voltam, hordhattam heavy armort is, viszont itt ha infiltrator leszek, akkor valószinű nem hordhatom majd, csak a mediumot ugye?
Keelah Se'lai!
-
-kdM-
senior tag
-
forgonati
őstag
A francba. Pedig az érdekel volna a legjobban Na mindegy, talán majd a 3. részben
Más. Ha az 1. részben katona voltam, és rosszfiú, és azokat a mentéseket berakom, akkor attól még a 2. részben lehetek mondjuk infiltrator? Mert most az akarnék lenni, nagy buli sniperrel szedni le a népet messziről. És most jófiú akarok lenni. Első részben maxra nyomtam a renegát pontokat, most a lojalitásra gyúrnék.
Keelah Se'lai!
-
forgonati
őstag
válasz --Disztroj-- #7 üzenetére
Na igen, erre én is kiváncsi lennék. Nekem is Tali volt a kedvenc az 1. részben, és fő célom lesz hogy ágyba vigyem. Csak nem tudom hogy lehetséges. Mondjuk ha a foltillán történik a dolog akkor leveheti a maszkját ugye. Kiváncsi lennék az arcára. Viszont ha a Normandián történik a dolog akkor maszkban lesz végig? Az úgy kicsit fura. Olyan mintha a barátnőmmel akarnék kufircolni bukósisakkal a fején
Keelah Se'lai!
-
zed1983
őstag
Legalább lesz benne valami jó dolog is...
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
hoffman_
nagyúr
Hűű, ez állat Tök feelinges. Még az egyel sem végeztem, de abban nem rémlett ennyi kufirc. Annyira az elején lennék? De tény, hogy az ME egy naggyon jó játék
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
- = Zk = -
félisten
jaaah, hogy itt páran a csaj szerepét játszák:....
11: azt úgy tudom, csak én hívom annak.
akkor arra értem, ahol szinteket lépkedsz, fegyvert fejlesztes stb. vagy az csak az 1-ben volt?12:nálam egy játék kapott 100%. 3D sex villa 2....
de aztis csak a "lényegére" kapta,...a többi a sallang volt ott is[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
bacsis
Közösségépítő
az a zöld fejű megilyesztett
-
athomi
veterán
Én csak Mirandát húztam meg, mert ő tetszett is.
Szörnyeket nem volt kedvem megpiszkálni, Jack-et meg nem bírom, amúgy sem áll szóba velem, mert Mirandának adtam igazat a vitájukban.Sajnálom, hogy az első részben Kaiden-t választottam Ashley helyett, mert gyanítom a 3. részben visszatérnek.
[ Szerkesztve ]
-
-
Valty
aktív tag
Egy gyors kérdés: hova lett Ashley?
-
Xelo
addikt
válasz - = Zk = - #10 üzenetére
nincs is inventory me2ben
-
HaaS
addikt
-
Xelo
addikt
-
- = Zk = -
félisten
mikor lehet előszőr döngölni?....
melyik az a cselekmény szál.....nálam ez a ME2 lényege, a többi a sallang11: értem...
akkor ez a jövő zenéje. sajna nem nagyon "nőttem" fel még a ME-ekhez. inventory az valami idegtépő számomra.....[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Xelo
addikt
válasz Fortissimus #8 üzenetére
Spoiler: Jackkel (kopasz tetovált csaj) könnyű dolgod lesz mert imádja a szexet. kb 2× kell vele beszélni és megkérdezi h mit akarsz tőle, és van olyan opció hogy csak testileg érdekel téged. ő ebbe simán belemegy. ez nem okoz semmiféle problémát Mirandanak. én Tali-val is kavartam, ő azt mondta hogy nem akar rajtam osztozni Mirandaval, de következőképpen oldottam meg: ha mindkettővel jóban vagy, és mész a végső küldetésre előtte Miranda megkeres és letámad. viszont a játéknak nincs vége azzal h legyőzöd a főgonoszt, tehát utána beszélhetsz még Mirandával arról hogy már nem akarod, mert nem professzionális az érzelmeteikre hagyatkozni. utána megkeresed Talit, elmondod hogy a másik kapcsolatodat megszakítottad és csak rá van szükséged.. én így oldottam meg, 3 kipipálva
[ Szerkesztve ]
-
Fortissimus
őstag
Miranda lenne a fo celpont, de nem szeretnem ha nem jonne ossze csak mert mas fele is kacsingatok
szal nyugodtan lehet egyszerre tobbnek is csapni a szelet?''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
--Disztroj--
senior tag
Talival mégis hogy mehet a kavar? az üvegbúra kissé korlátoz a fején nem?
Nekem ő volt az egyetlen szimpi az első részből...Ashley tipikus csajként Liarával meccsezett agresszívan,gáz, Liara meg nem volt semmilyen, kb a legközömbösebb aszári az egész játékban...úgyhogy maradtam agglegény, de úgy tűnik nem hiába, szép számmal vannak csibék a 2 benA ME2 fordításban amúgy miért lettek a fajnevek megborítva? kvarián=kvári , szalarián=szalári (vagymi) ...tök értelmetlen volt, vagy ha más (mások) fordította akkor illett volna egyeztetni
[ Szerkesztve ]
A jó bor is megárt, ha sok! Hallgasd meg Sono Matto Bozo
-
rup1u5
nagyúr
válasz Fortissimus #2 üzenetére
Ez lesz nálam az elsőszámú prioritás!
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Xelo
addikt
ha ügyesen kavarsz jah. nekem első nekifutásra hármat sikerült az 5ből
-
jagada
addikt
jó bőgők vann benne!!!
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
aram01
nagyúr
jó kérdés
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Fortissimus
őstag
egyszerre tobb nonemut is meg lehet fuzni?
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
JSaN
addikt
En inkabb nem nezem meg, majd ha itt lesz a CE
[ Szerkesztve ]
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.