Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
Nekem a kettő között volna jó....ugy van tempó is de legalább látok is valamit....amit te linkeltél az a nagy kapkodás meg villogás csak...
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
félisten
válasz Seangaijin #5 üzenetére
Hát számomra ez játszhatatlan inkább... lassított felvételként működik.hasonlítsd össze ezzel[link] ilyennek kellene lennie.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
jorgoszka
tag
-
GreatL
őstag
Jó cikk, köszönet érte! Bár a játék lenne jobb.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
GEIL
addikt
Lehet hogy öregszem, de 37 éves szemmel nézve nekem túl gyors a játék....pedig C64-en kezdtem a verekedést "int. karate"-val....végigtoltam az összes street fighter-t meg Mortal Kombatot még azokban az időkben amikor megjelentek arcade gépeken a füstös kocsmákban...stb...Killer Instinct...Tekken összes rész szintén megvolt és végig is toltam őket...Virtua fighter sorozat, Dead or alive sorozat....szb stb.jelenleg is MKX-et és Tekken 7 et is játszom....Street fighter V helyett mégcsak a IV van meg.....de ez valahogy túl szines, túl csicsás és túl gyors....ez a sebesség a játszhatóság rovására megy szerintem....a kombók könnyű kivitelezése miatt átlagos játékosok is érhetnek el jó eredményt ( ami nem nagy baj), de szerintem hamar eltűnik a sűlyesztőben......kb az androidos tap-tap-húz-tap-húz..nyomkod-húz szinten van......grafikailag pedig inkább mobilos mint PS4-es...2017-ben.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
félisten
régebben egy egy ilyen kombóért meg kellett tanulni vagy 5-6 féle kombinációt,hozzá hibátlan iránygomb nyomással, most meg négyzet, négyzet, négyzet és négyzet...esetleg R1 a végén, csak ne terheljük a playert...
Egyébként szerintem a grafika miatt kár hentelni őket, hangulatos ,élvezetes game , ha eltekintünk pár dologtól.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen program, ami...?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest