Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Van totyik [link]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
Elő lehet rendelni a játékot. Ki mire rendeli elő?
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
-
Fitzgerald
veterán
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz Fitzgerald #14 üzenetére
A multis cucc engem első körben hidegen hagy. Nem baj, jöjjenek csak a címek, de már a 8-ról is lehetne valami friss hír.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz Fitzgerald #12 üzenetére
De nem a 8-cal fejlesztették párhuzamosan? Legalábbis én erre emlékszem.
Sic Parvis Magna
-
RetroFighter
tag
Mostanában a Capcom nagyon megemberelte magát és kiváló játékokat adott ki, úgyhogy véleményem szerint jöjjön csak minél hamarabb
-
Montanaxy
aktív tag
Mivel nekem kimaradtak a régiek, talán a 2-vel játszottam pár percet még 2001-2002 körül, igy nagyon örülök h kb spoiler nélkül, modernizálva én is belekóstolhatok, jöjjön csak!
-
GodGamer5
addikt
Ez várható volt, kb 1 évvel a kettő után.
Mivel nagyrészt ugyanazokból az assetekből építkezik a játék, ezért szerintem nem lesz elsietve a fejlesztés."Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
kikikirly
senior tag
Dijaznám ha a Resident Evil 1 és Zero Remaster játékokat Remakelnék. Annyival részletesebb Remake minden szempontból hogy én örömmel adnék érte újra pénzt,a szokásos 60 Eurót is,nem zavarna hogy másodszorra adják ki,mert marhára nem ugyanazt adják ki.
-
Bad Pritt
félisten
Mondjuk ezzel faszán rárakták a FFVII-re, ilyen is ritkán van, hogy két remake így egymáson jelenjen meg.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
30z.Samu
félisten
-
BOBAKILL
őstag
Szerintem pont jókor jön. Én már ronggyá játszottam a RE2 remaket. Én ugyanazt a színvonalat várom mint a 2-től és szerintem nem fogok csalódni.
RE3 után meg jöhetne egy Code Vera remake is. Remélem az is készül már és 2021re megkapjuk. Úgy lenne teljes a paletta. Ha nem számolom ugye a mellékvágányokat. -
30z.Samu
félisten
Kicsit korainak érzem a RE 2 után, de ha legalább olyan minőségű produktumot raknak össze, akkor instant get.
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Már magyar szinkronnal is játszható a Half-Life Alyx
- Xbox tulajok OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest