Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
k4z0
csendes tag
Okés nincs meg borítása a ps4nek de akkor rakják egy tescos zacsiba dugják össze egy tv-vel és mutassanak valós időben pár részletet vmi kis demo programból ne csak egy dummy kontrollert mutogassanak.
-
törölt tag
válasz
fatallerror #89 üzenetére
Mondjuk én fogadni mernék rá hogy mindkét konzol úgy fog kinézni mint egy hétköznapi asztali DVD/blu-ray lejátszó.
-
fatallerror
addikt
nem volt mellébeszélés. az event után a backstageban jack tretton maga válaszolta ezt
egyébként funkcionalitásban teljesen lényegtelen h h néz ki ezért nagyot hazudni sem érte volna meg nekik h miért nem mutatták meg de mindenki hisz amit akar, a hivatalos válasz ez volt amit írtam
elmondta h blu-ray lejátszó lesz benne (ezt a használt játékok kapcsán mondta) meg az usb csatik számát stb tehát a lényeget elmondta róla aztán majd kiválasztják azt a külsőt amiről úgy gondolják h a legjobb -
Glenda
addikt
válasz
fatallerror #87 üzenetére
Az egy dolog amit mondanak, meg egy másik amit elhiszek. Nem csak nekik, a MS-nak se hinném el.
mod:
Én úgy tudom először ment a ködösítés, hogy annyira nem is fontos a kinézet, más fontosabb, stb.[ Szerkesztve ]
-
fatallerror
addikt
válasz
Kereszhaver #84 üzenetére
hülyék lennének lemondani a pénzről szóval nem lesz ingyenes
#86) Glenda : megmondták h miért nem mutatták meg. egész egyszerűen még nem tudták akkor h hogyan fog kinézni
kitudja hány jó látványtervet csináltak ezért nem kapkodják el, majd megmutatják :]
[ Szerkesztve ]
-
Glenda
addikt
válasz
fatallerror #72 üzenetére
Jó, de a Sony biztos nem véletlenül nem mutatta meg a cuccot. Lehet még csak devkit van. Ha a MS sem mutat vasat, akkor akár hardveres gondok is lehetnek...
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Kereszhaver #84 üzenetére
Ja, meg legyen szar is, nem?
A szerverköltségek miatt pénzes...
-
Kereszhaver
tag
Remélem hadják ezt a live gold tagságot,meg miapacifütyiket
Legyen ingyenes a multi.Léccccí! -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark #82 üzenetére
-
BiP
nagyúr
Első sor: Xbox-szal. (-val,-vel)
Kíváncsi vagyok a bejelentésre, várom.
[ Szerkesztve ]
-
fatallerror
addikt
válasz
callmeakos #78 üzenetére
mindenre választ csak a vásárlást követi hónapokban fogsz kapni
#77) danikollar: a pc az más, az a közvetlen közeledben van, nagy is ezért fontosabb a külseje...de ez 1 kis pöttöm dobozka amit ha beraksz az erősítő, blu-ray lejátszó, tv stb mellé akkor eltűnik kb
megnyugodhatsz h olyan dizájnt választanak ami az emberek 99%-nak megfelel majd
szerintem minimalista lesz mind2 gép, sötét színű dobozka 1 power led-el. erre mondja vki h csúnya xD max semleges lehet de csúnya nem[ Szerkesztve ]
-
válasz
fatallerror #76 üzenetére
na épp ez a baj
-
danikollar
őstag
Nem elsődleges szempont a kinézet, nem alapján fogok dönteni, de azért valamennyire számít szerintem.
Az embereknek a pc-jük sem mindegy hogy néz ki, szerintem. Ezért remélem meg is mutatják a konzolt magát 21-én, ezt megtehetné már a Sony is. -
fatallerror
addikt
válasz
callmeakos #74 üzenetére
nyugi itt sem fog minden kiderülni az xbox-ról
ez a lényeg h maradjanak mindig kérdőjelek h lehessen cikkezni meg beszéljenek róla
-
fusmester
csendes tag
Nehezen tudok objektív véleményt alkotni 3 PS és 0 XBoX után, de nagyon kíváncsi leszek mivel rukkolnak elő. Anno csak a Tekken miatt folytam bele a konzolok világába és az a PS3 után boxon, valami baromi randa volt, ezen felül pedig egy olyan exkluzív cím sem született ami érdekelt volna, míg másik oldalon a GoW-ba belezúgtam elsőre...
Szóval személy szerint nem zárkózok el az XBoX-tól, MS-el sincs semmi bajom csak végre dobbantsanak tényleg valami nagyot. Lássuk-lássuk mit lőttek be jól az előzetes pletykák. (PS4 is kapott külön erőforrást a háttérben futó folyamatok kezelésére
)
-
válasz
fatallerror #72 üzenetére
Ezzel egyet értek.
Viszont a bemutató már legyen teljes, és ne hagyjanak kétséget a népben hogy ez meg ez majd valamikor kiderül... -
törölt tag
válasz
danikollar #67 üzenetére
Igen-igen, pont ezért mondom. Nekem nagyon kézre állt. Egyedül a D-Padra fér rá egy kisebb javítás, minden más jó úgy ahogy van. A PS3-é dizájnban jó, de nekem picinek tűnik, meg zavar hogy lent van mindkét analóg.
orichalcos: Reméljük igaz lesz a pletyka.
fatallerror: Nekem pl számít hogy jól is nézzen ki. Mondjuk ha csúnya akkor úgyis feltuningolom vagy átépítem egy saját házba.
A dagi PS3 szvsz csúnya volt, a slim viszont már elfogadhatóbban nézett ki, ebből kiindulva a következő generáció se lesz ronda.
[ Szerkesztve ]
-
fatallerror
addikt
válasz
callmeakos #71 üzenetére
ez mindig előjön pedig full mind1 h néz ki maga a gép. ms biztos megmutatja de ha nem és a szolgáltatásokba beleszeretsz és később meglátod a konzolt h csúnya akkor nem veszed meg v mi?
ez nem asztali dísz, behányod a szekrényre és kész
én ps4-et tutira veszek mégha kiderül h csúnya lesz akkor is. bár kétlem h bármelyik konzol is csúnya lesz majd..
-
Ideje volt már. Kis fáziskésésben vannak a Sonyhoz képest. Merem remélni hogy ők már megmutatják a kész szörnyet, nem úgy mint a PS4 esetében az orrunk alá dörgölték a Dualshock4et osz viszlát...
-
Angel1981
veterán
Várjuk!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
danikollar #67 üzenetére
Erről is volt pletyka az elmúlt hetekben, hogy nem lesz drasztius változás joy témában. Szerencsére.
-
törölt tag
Remélem azt is megmutatják hogy fizikailag hogy fog kinézni a doboz, meg hogy mennyire cseszték el a controllert.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Na egy jó hír.
-
zooole
senior tag
Talán mert eddig is bejött? Az a Bulldozer pedig Bobcat volt, ami nem áll nagyon távol a valóságtól, eltalálták azt
.
GPU-nál GCN-t írtak, ez bejött, memóriánál pedig GDDR5 biztos volt, utána pedig azt írták, 4, vagy 8 Gb. Érdekes mód minden source ezt állította.
[ Szerkesztve ]
-
zooole
senior tag
Ahogy a Wii is. Utána megunták, a Nintendo pedig megint haldoklik. Nyilván megérte feláldozni az erőforrásokat egy olyan vásárlói bázisra, akik 2 hét alatt megunják az eye-candy cuccokat. Amit buktak az a keményvonalas játékos, aki megvenné a next-gen boxot ha nem csak a Kinect-et nyomnák.
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz
ricshard444 #56 üzenetére
Neröhögjé, te mit használsz? Tuti valami olcsó teszkó gazdasgpst, amiben több a só, mint a víz.
-
-
Def26
félisten
válasz
danikollar #51 üzenetére
És? Mit gondolsz miről megy majd itt a fórumozás, samponról?
[ Szerkesztve ]
-
danikollar
őstag
Túl sok itt a magát agyon informáltnak tituláló ember, akik csupa pletykákból következtetéseket vonnak le, ítéleteket hoznak egyik vagy másik konzol felett.
-
MasterMark
titán
IllumiRoom-ot ide.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Másik oldalról egy post:
"A sokat pletykált állandó jelleggel igényelt internetes összeköttetés természetesen nem lesz. Az új konzolhoz szükség lesz internetre, főleg közösségi funkciók működéséhez, de a gépet lehet használni hálózati kapcsolat nélkül is."
Hát nem tudom, kíváncsi vagyok.
-
blackydan
senior tag
Érdekes nagyon, jó lesz majd ha lehull róla a lepel
-
Def26
félisten
Várom. Azért kicsit jobban drukkolok az xbox -nak mint a ps4 -nek.
Amúgy meg remélem nem a windows 8 tabletok után mennek a fejlesztésben.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Várjuk, várjuk
-
Mister_X
nagyúr
válasz
ricshard444 #41 üzenetére
Amúgy szerintem maximum csak látványban lesz azonos a két rendszer. Maximum. Talán több app lesz a Marketplace-en, de semmi több és ezt a Sony is meg tudja oldani a sajátján.
-
-
Buster17
addikt
válasz
Physicist03 #36 üzenetére
Epic fail. Nem tudok olvasni
A 2 proci már jobban hangzik[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Nem két magos, hanem két processzoros. A pletykák szerint lesz benne egy x86 és ARM is.
@oric: na ja... se a RAM méretét, se a GPU-t nem találták el, a procira is Bulldozert írtak, csak a magokat találták el. Aztán a Move továbbvitelét és egy fejlesztett Eye-t marha nehéz volt továbbvinni...
@ricshard444: senki se úgy képzelje el az Xboxos Windowst, mint az asztalit. Miért? Mert a Microsoftnak nem érdeke nekimenni a saját piacának.
[ Szerkesztve ]
-
Box Only címek terén necces a helyzete az előző genből kiindulva, de megvan benne a potenciál, hogy leverje szolgáltatás terén a PS-t
Egy szó:Windows
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
A pletykákról csak annyit, hogy a PS4-nél is bejött szinte minden.
-
lacy86
addikt
Zsííír karaj és még de. is leszek a heten!
-
Buster17
addikt
21.én kiderül minden, hogy milyen lesz... Lehet a pletyiket egy Sony fan terjesztette...
-
zooole
senior tag
Mivel ugyan az az architektúra (már már veszélyesen hasonló, Jag, GCN GPU), simán tudják majd skálázni a gyengébbik konzolra. Nem lesz olyan a portolás, mint az előző generációban.
PC-nél sem a gyengéhez alkalmazkodnak, mert simán skálázható a motor. Ez könnyen megeshet ebben a generációban is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
fatallerror #20 üzenetére
Bizony bizony, nem kell szabit kivennem legalább.
Stream ha lesz, (és tuti hogy lesz) akkor mindenképp írok róla egy hírt, hogy együtt nézhessük, mint PS4 bemutatót.
-
fatallerror
addikt
válasz
Physicist03 #22 üzenetére
a nőknek mindig igazuk van
-
zooole
senior tag
Csak figyelem a híreket. Nem is olyan nehéz
Az exkluzívok száma kérdéses, de nyilván nem bonyolult dolog következtetni. Pláne, ha folytatja ezt a buta Kinect-es stratégiáját a cég. Lenne rengeteg potenciális fejlesztőik, mégis Kinect-es dolgokra állítják őket.
Az pedig már személyes vélemény, hogy egy hatalmas zsákutca. A latency még mindig túl nagy, a fejlesztők pedig mintha nem nőttek volna fel ehhez. A sima Kinectet is lehetett volna jól használni, ez a technikai plusz már nem segít rajta.
Ugyan ez a Move-nál. Az még nagyobbat bukott.
[ Szerkesztve ]
-
Physicist03
senior tag
válasz
fatallerror #20 üzenetére
Igazad van, elnéztem az időzónát
-
fatallerror
addikt
-
zooole
senior tag
GPU-ban gyengébb, memóriában is erős a lemaradás. CPU-ban pedig hasonló 8 magos Jag lesz, ott ezt a hátrányt nem lehet ledolgozni. A Jag egyébként is egy 4 magos APU, nyilván lehet, hogy a boxban kettő lesz egymás mellett, de teljesen mindegy, mert mind a kettő arra épül.
Glenda: Nem vagyok oda a PS3 exkluzívokért. MGS marad nekem, meg LBP. Ettől függetlenül a Sony-nak még így is több mindene van. The Last Guadian, God of War (esetle új IP), Naughty Dog játéka. Media Molecule új címe. Ezek mellett vannak azok, amiket már bejelentettek.
A Mm játékai meg kitűnnek a tömegből. Egyik FPS, vagy TPS sem tud igazán versenyezni velük. Persze, azok is kellenek, de az Xbox számomra ott bukott el (végül megtartottam, Halo miatt), hogy az IP-k nagyon földhözragadtak. Így van ez a GoW-al és a Halo-val is. Nyilván minden szubjektív, de a mennyiség nem nagyon lehet az. Ebben pedig a Sony vezet. Még mindig. Lesz pár érdekes PSN címük is, még a végén ledolgozzák az MS előnyét ebben.
[ Szerkesztve ]
-
Physicist03
senior tag
Itteni idő szerint délután négykor lesz a bejelentés, ha jól számolom.
-
Shing
őstag
A kinect-re vagyok kíváncsi. Ha csak kis előrelépés 7 évig megint nem veszek konzolt.
-
sutyesz96
őstag
Végree!
-
zooole
senior tag
Ahol többet tudnak mutatni, az az always-on és a tiltott használt játékok. Tényleg nagyobbat fog durranni
Hardveresen gyengébb, exkluzívokból nem lesz sok. XBL kihúzhatja őket belőle, de azt nagyon el kell találni. A Windows erőltetése pedig megint nem fog mindenkinek tetszeni.
Nehéz dolga lesz az MS-nek.
-
Gergosz2
veterán
na végre valami történik!
-
Buster17
addikt
Várom
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
fatallerror #7 üzenetére
-
fatallerror
addikt
-
tDr1v3r
veterán
ÚJARCULAT!!!!!444444
Nagyon várós, kíváncsi vagyok hogy mit dobnak össze a konkurencia ellen!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
fatallerror #3 üzenetére
És ha tényleg robbantani akarnak, akkor a mai Tesco-s Halo cím lesz a premierjátékuk. Vááá, de király lenne.
szerk:
Előre jelzem, hogy az adott napon minden kisebb információ morzsáról tudni fogtok itt a gamepod-on.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Éjjen éjjen éjjen. Várjuk nagyon nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Végre kiderült, hogy mikor leplezik le az új Xbox-ot.
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Ringfit Adventure
- PlayStation 4 Slim 500GB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest