Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zooole
senior tag
GPU-ban gyengébb, memóriában is erős a lemaradás. CPU-ban pedig hasonló 8 magos Jag lesz, ott ezt a hátrányt nem lehet ledolgozni. A Jag egyébként is egy 4 magos APU, nyilván lehet, hogy a boxban kettő lesz egymás mellett, de teljesen mindegy, mert mind a kettő arra épül.
Glenda: Nem vagyok oda a PS3 exkluzívokért. MGS marad nekem, meg LBP. Ettől függetlenül a Sony-nak még így is több mindene van. The Last Guadian, God of War (esetle új IP), Naughty Dog játéka. Media Molecule új címe. Ezek mellett vannak azok, amiket már bejelentettek.
A Mm játékai meg kitűnnek a tömegből. Egyik FPS, vagy TPS sem tud igazán versenyezni velük. Persze, azok is kellenek, de az Xbox számomra ott bukott el (végül megtartottam, Halo miatt), hogy az IP-k nagyon földhözragadtak. Így van ez a GoW-al és a Halo-val is. Nyilván minden szubjektív, de a mennyiség nem nagyon lehet az. Ebben pedig a Sony vezet. Még mindig. Lesz pár érdekes PSN címük is, még a végén ledolgozzák az MS előnyét ebben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp Végre kiderült, hogy mikor leplezik le az új Xbox-ot.
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OTP Bank topic
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Direct One (műholdas és online TV)
- PlayStation 3
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ringfit Adventure
- Újszerű Xbox Series X 1TB eladó/Beszámítás van/ Ingyen Foxpost
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- Használt, jó állapotú PS5 Digital gép, 5 hónap garanciával
- Xbox one series S/X Kontroller/joystick szervíz (HALL EFFECT IS!)
- Playstation 5 Slim lemezes , garanciális
- PS5 kontroller/joystick(HALL EFFEKT is) javítás/felújítás
- PS4/PS5-készülék.kontroller/joystick(HALL EFFECT IS) felújítás,javítás-szervíz és adásvétel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest